ערב בנושא פמיניזם ומצפון - 15.12

tali_le

New member
ערב בנושא פמיניזם ומצפון - 15.12

בג"ץ פסק לטובת אליס מילר יש כבר טייסות בצבא זה פמיניזם. לא? פמיניזם וסירוב לשירות, מה הקשר? עידן חלילי, סרבנית מצפון פמיניסטית כתבה: מותר לנו לתרום לחברה גם בלי להיות בצבא.שירות בצבא מאלץ את כולנו להפנים התנהגות כוחנית ואלימה שמשפיעה על החברה כולה ופוגעת בכל מי שנחשב 'חלש'. העליונות בצבא מושגת באמצעות שליטה באחרים או פגיעה בהם. ארגון מסוג זה הוא חממה להטרדות מיניות ולהשפלות. פמיניזם לא דוגל בעליונות נשית ולא בגברית. פמיניזם דוגל בכבוד לכל בני האדם ובשוויון. ארגון שמהותו מאפשרת הטרדות מיניות, השפלות ופגיעה בחלשים סותר ערכים פמיניסטיים. ערב של שיח פמיניסטי, על צבא ועל חברה צבאית, על מגדר, על נשים וגברים בחברה מיליטריסטית, על מצפון פמיניסטי, על סירוב לשתף פעולה עם כוחנות ודיכוי הערב יתקיים ב- 15.12 בצוותא (לונדון מיניסטור, ת"א) בשעה 20:00 ידברו: רלה מזלי, פרופיל חדש סינתיה אנלו, אוניברסיטת קלארק, ארה"ב נויה רימלט, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת חיפה עידן חלילי, סרבנית מצפון פמיניסטית לפרטים: [email protected] 03-5160119

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באמת הצחקת אותי לא מצאתן סיבות יותר מפגרות לא לשרת מה שאני חייב להגיד שזו דרך מקורית עד מתי אני שואל תמשיכו עם כל הבולשיט הזה אם אתן רוצות שיוויון עם ערבים לכו תגורו בעזה מהר מאוד תבינו שלא יכול להיות שיוויון כי פה זה מדינת ישראל ולא פלסטין אז בבקשה בלי בדיחות

pain is MY love

New member
וואי וואייייייייי

אם הייתי רואה את העידן חלילי הזאת לידי הייתי מביאה בה כאלה מכות שהיא הייתה מרגישה על בשרה מה זה אישה חזקה!!!!!!!!!!!! חתיכת משתמטת חסרת מצפון שבטח מרוב שהיה לה קב"א נמוך היו לה במנילה רק אפשרויות פקידותיות אז היא החליטה להשתמט! עלק "העליונות בצבא מושגת באמצעות שליטה באחרים או פגיעה בהם." זה שהיא הייתה ילדת כאפות זה לא אומר שכולם כאלה! שתתגייס קודם, אחר כך שתראה מה זה צבא אחר כך שתדבר!!! טוב זהו היא הביאה לי ת'קריז נשבעת שבא לי להגיע לערב הזה רק כדי לראות את הקופה הזאת!!

../images/Emo13.gif

גם יפה, גם קצינה, גם חכמה. איך את אוהבת את הטבעת אירוסין שלך?
אל תתני לפושעת להכעיס אותך.

pain is MY love

New member
חחחחחחחח דיי...

תמשיך
אתה יודע מה אומרים... יהלומים הם החברים הכי טובים של האישה... והיא כבר הכעיסה אותי יותר מדיי! אני רצינית כשנאי אומרת שאני רוצה ללכת לדיון הזה.. אם יסתדר לי עם הצבא אני מתכוונת להגיע ולהכנס בה כמו שרק אני יודעת...!

מיטללל

New member
תדעי

שזו הודעה שלפי חוקי תפוז אמורה להימחק. ולפי חוקי תפוז את אמורה להיחסם. קופה? ילדות כאפות? סטירה? יש דרך להעביר כל נקודה וכל מחשבה. אני אישית מכירה את ה"קופה" הזו. היינו חברות מזמן מזמן (לפני שנה וחצי) ואני לא יודעת מה עבר עליה בתקופה הזו.. ואני גם לא ממש לא מסכימה עם הטיעונים שלה... אבל לא לי ולא לך יש זכות לשפוט אותה. (יש את האנשים המוסמכים לכך) ובטח שלא לדבר בגועל הזה. ולידע כללי, סתם כזה, ל"קופה" הזו במנילה את התפקידים הכי טובים.. והיא תרמה !בעשרות! מסגרות בחיים שלה - הרבה מעבר, נדמה לי, לכולנו. אני לא תומכת באף סרבנות, אבל אני בטוחה במאה אחוז, שהיא מאמינה בסיבות שלה בכל ליבה. (אולי משפיעים עליה, אולי זו "האמת" שלה, לא יודעת) ולא מחפשת סתם דרך להשתמט.

pain is MY love

New member
רוצה לחסום

תחסמי. אני חושבת שאני עוד השתמשתי במילים ממממממש עדינות כדי לתאר את המצב...

זכוכיות

New member
לא כל אחד מתאים לשירות בצהל.

ובקשר למה שכתבת מיטל זה מעבר למדוייק, -כל- סרבני המצפון שהכרתי בחיים שלי היו אנשים שתרמו מכל הנשמה במשך שנים. למי שיש בעיה -מצפונית- עם צה"ל לא צריך לשרת, הגיע הזמן שיעבירו חוק כזה. ואגב כדי שלא יגידו שזכוכיות השמאלנית משוחדת, גם בזמן הפינוי מעזה- צעד שבגדול תמכתי בו, הזדעזעתי כששמעתי שמצבים מאנשים שיש להם בעיה מצפונית עם הפינוי (ועוד אנשים שגרים שם! קרובי משפחה!) לפנות. בשביל להיות חלק מאירגון כוחני כל כך צריך להיות אדם כוחני. ואין לי חשק להיכנס לויכוח.

וואלה?

כי אני גאה לדעת שאבא שלי זרק מקרבי סרבן פינוי פחדן. גם אני שמאלני, וזה לא קשור לתרומה למדינה, בזה אין שמאל וימין.

אה ו...

כדי להיות חלק מצה"ל צריך להיות אזרח נאמן שרוצה בהמשך קיום המדינה. לא כוחני ולא כל שאר הבולשיט של הקיצוניים.

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני לא שמאלנית ולא ימנית וכל הפוליטיקה הזאת על הקטן שאין לי.. אבל אני מסכימה לחלוטין עם האדריכל בתגובה שלו לזכוכית. אירגון כוחני?! תשני את זה אולי ל"אירגון ששומר על התחת שלי"! כי אם כל יפה נפש יחליט עכשיו שלא במצפון שלו לשרת בצה"ל תאמיני לי שלא יהיה צה"ל! וכשמחליטים לפנות כמה ישובים מסכנים כדי להציל חיים של חיילים כאלה שכן בחרו לשרת את המדינה הזאת אז וואללה אולי באמת היה כדאי לעשות את זה.. ומי שמשרת את המדינה הזאת ומי שנאמן לה גם יעשה את זה למרות הקושי הנפשי... כי פה נמדד החוזק של הבן אדם ולא בבכי שלו על כמה קשה לו על המצפון ובעוד תרוצים רבים כאלה ואחרים שנועדו לזרוק את כל העבודה השחורה ל"פועלים" שבאמת פועלים למען המדינה הזאת...

למעלה