ערב בנושא פמיניזם ומצפון - 15.12

tali_le

New member
ערב בנושא פמיניזם ומצפון - 15.12

בג"ץ פסק לטובת אליס מילר יש כבר טייסות בצבא זה פמיניזם. לא? פמיניזם וסירוב לשירות, מה הקשר? עידן חלילי, סרבנית מצפון פמיניסטית כתבה: מותר לנו לתרום לחברה גם בלי להיות בצבא.שירות בצבא מאלץ את כולנו להפנים התנהגות כוחנית ואלימה שמשפיעה על החברה כולה ופוגעת בכל מי שנחשב 'חלש'. העליונות בצבא מושגת באמצעות שליטה באחרים או פגיעה בהם. ארגון מסוג זה הוא חממה להטרדות מיניות ולהשפלות. פמיניזם לא דוגל בעליונות נשית ולא בגברית. פמיניזם דוגל בכבוד לכל בני האדם ובשוויון. ארגון שמהותו מאפשרת הטרדות מיניות, השפלות ופגיעה בחלשים סותר ערכים פמיניסטיים. ערב של שיח פמיניסטי, על צבא ועל חברה צבאית, על מגדר, על נשים וגברים בחברה מיליטריסטית, על מצפון פמיניסטי, על סירוב לשתף פעולה עם כוחנות ודיכוי הערב יתקיים ב- 15.12 בצוותא (לונדון מיניסטור, ת"א) בשעה 20:00 ידברו: רלה מזלי, פרופיל חדש סינתיה אנלו, אוניברסיטת קלארק, ארה"ב נויה רימלט, הפקולטה למשפטים, אוניברסיטת חיפה עידן חלילי, סרבנית מצפון פמיניסטית לפרטים: [email protected] 03-5160119

חבורה של פרזיטיות שמסתתרות מאחורי

טענות שבכלל לא קשורות כדי להשתמט מהצבא. אין כל קשר לפמיניזים ולו לפמיניזים קיצוני. אז כן, כשאני צריך להגדיר אתכן אני לא בוחל במילים קשות: אתן פרזיטיות מגעילות בעלות אפס ערכים! אתן הפרש של החברה, הדבר הכי נמוך, הכי מגעיל, הכי גורם לסלידה. בושה!

KatyRose

New member
תעבור מדינה.

חוצמזה.. הם הרי בכלל לא רוצחים!! מה פתאום! גם לא יוצאים החוצה לרקוד כשאנשים מתים. אתם אומרים "הם לא כולם רוצחים" נכון. אבל רובם יוצאים לצהול ברחובות כשיש פיגוע. כשערבי מת אני לא יוצאת כמו בהמה החוצה ורוקדת כמו קוף שהרגע ירד מהעץ ויורה יריות שמחה באוויר. תגיד תודה שאנחנו "רוצחים" (למרות שאני לא רואה איך חיסול של מחבל אכזרי נקרא רצח.. טוב נו, אני מבינה, הרי גם אתה במקומם היית רוצח אנשים חפים מפשע ותינוקות בהנאה אם היו "כובשים" אותך) חתיכת כפוי טובה, בזכות החיילים הנפלאים שלנו נמנעים מאות פיגועים שהאחים שלך רוצים לעשות. אם לא צה"ל- היית מת כבר מזמן

ומעניין מי דירדר אותם

למצב שהם צוהלים משמחה מפיגועים? מה לעשות כשאתה דוחק מישהו לפינה הוא הופך למפלצת.

KatyRose

New member
"דוחק לפינה"?

סליחה שלא מרשים לכם לעשות פיגועים.. באמת.. כואב הלב... ואני, אישית, בתור אדם טוב, לא משנה באיזה מצב נואש הייתי לא הייתי רוצחת תינוקות בהנאה או שולחת את הבנים שלי להתפוצץ אם הם במצב נואש, שיתאבדו. ביריית אקדח אבל! כמו הפלשתיני שאמר לנו במפגש פלשתינים.. "התחלתי לחשוב לעצמי.. מה מביא אנשים למצב כזה נואש של להתאבד??" להתאבד מילא!!! מה הוא חושב שהם עושים את זה בשביל להתאבד?? עושים את זה בשביל לרצוח!

מה זאת אומרת לא מרשים להם לעשות

פיגועים
זה הכל חלק ממסכת דיכוי שמדרדרת את האדם לשאיפות לרצוח בין היתר. לעובדה ש80% מהנוער הפלסטיני יש קרובי משפחה שנהרגו מכוחות הביטחון הישראלים יש קשר הדוק שרבים מהם מצטרפים לארגוני טרור. בני הנוער הישראלים שסובלים פחות מצטרפים לארגון הטרור הגדול ביותר במזרח התיכון (צה"ל).

KatyRose

New member
בני הנוער שמצטרפים לצה"ל

הם לא אלה שקרוביהם מתו בפיגועים אלה שאיבדו את התינוקות שלהם בצה"ל או בפיגועי טרור בגלל חברייך לא מצטרפים לאירגוני טרור והלכים לרצוח תינוקות פלשתינים בדם קר

E טי

New member
זאת הבעיה שלכם, השמאלנים.

אתם מתייחסים לערבים כמו לחיות. הרי אין להם דעה אישית , הם לא בני אדם, ולכן גם לא מקבלים אחריות על המעשים שלהם. כמו כלב, כשהוא נושך הוא לא אשם, הבעלים שדירדר אותו למצב הזה הוא שאשם. תתביישו לכם.

למרות שאני מוצא את הציניות שלך

משעשעת.אני חושב שברגע שאתה עושה לאנשים רצח עם אתה מדרדר אותם לרמה שלך מבחינה מוסרית.כשאתה וחבריך "נעקרתם" מביתכם בחיבוקים ובליטופים, זה דירדר רבים מכם למצבים של דיכאונות, התמכרות לסמים וכן הלאה. אז תחשוב מה קורה לעם שלם (לא 8,000 אנשים) שבאמת מתאכזרים אליו.

KatyRose

New member
ובכל זאת,

כל אדם הוא לפי האופי שלו. אני מטצערת- אבל לא משנה מה עברתי בחיים, אני לאא לך וארצח תינוקות חפים מפשע ואחר כך ארקוד עם זה בחוץ וארביץ לגופה שלו עם אדן חלון.. הרי "כיבוש" ... זה מה שזה... כן.. .

E טי

New member
אנשים בשואה לא עשו פיגועים.

אתה לא יכול להגיד שהערבים סובלים יותר.

lithium1914

New member
באמת?

אתה לא מדבר על התוכנית של אבא קובנר להרעיל את המים של האמבורג, נכון? אתה לא מדבר על אנשים במחנות ריכוז שהתחרו עם תינוקות על אוכל, נכון?

למעלה