ערב דרם אמריקאי במצ"ב

lodvg2

New member
ערב דרם אמריקאי במצ"ב

Hola Amigos בא לכם לשמוע מוסיקה לטינית ? אולי ללמוד לרקוד ? אולי רק לתרגל את השפות הלטיניות, הישר עם המקור ( עולים לטינים) ? ולא יודעים איפה???? בואו לבלות איתנו בערב דרום אמריקאי במיוחד בשבילכם ,עם מוסיקה לטינית, ריקודים ועוד המון הפתעות....... אה...לא חשבתם שנגלה לכם הכל ונהרוס את כל הכיף...... סקרנים??? רוצים לדעת, מה עוד יהיה ??? אתם מוזמנים ..... עלות 20 ₪. אוכלוסייה: צעירים 20-30 עולים מאמריקה לטינית, צברים שיודעים קצת ספרדית – פורטוגזית. אז תרשמו ביומן ותתכוננו לערב שכולו דרום אמריקאי .... "ערב דרום אמריקאי" ביום חמישי 7 ביוני 2007 במצ"ב- מרכז צעירים בכפר סבא רח' גלר 4 כפר סבא טל.: 09-7414484 [email protected]

Shir17

New member
הייתי בא

אבל אני עובד עם מלא לטינוס ככה שכל הזמן אני מדבר ספרדית , נשמע מעניין אבל... אם אתם רוצים לעשות פגישת פורום מתישהו אפשר לעשות את זה שם. לאו דווקא השבוע אבל יהיה נחמד לעשות פגישה מתישהו.

maozeitan

New member
דייי אתם עושים פגישת פורום?

חחח חכו שאני אבוא לארץ ואז נפגש ! או שמא יש לי חשש כבד שאני לא מוזמן !

Shir17

New member
מעוז ?

הבנת הנקרא לא למדת כשהיית בתיכון או ששכחת את זה בעקבות הפיכתך לאב"י של הספרדית ?!

maozeitan

New member
אני אשאל את השאלה קצת אחרת

במקרה ו... במקרה ותארגנו פגישה של כל חברי הפורום האם אני הייתי מוזמן לפגישה שכזו או שלא? אגב עם כרוני כבר נפגשתי הוא יספר לכם שזה לא נורא כ"כ

Shir17

New member
מבחינתי בוודאי.

אני למדתי לאהוב אותך believe it or not , למרות שממש ממש לא הסתדרנו בהתחלה. לגבי האחרים, bueno , אני לא יכול לדבר בשמם...

Yali9

New member
מעוז - מצאת את רשימת הפעלים החריגים ../images/Emo35.gif

אתה זוכר? הבטחת שתחפש בשבילי. לגבי פגישה של הפורום - אני אשמח ואם אפשר לפני אוגוסט. דווקא הפגישה איתך מעוז נראית לי פחות נוראית מפגישות אחרות אופציונאליות. מי מארגן? יום טוב, יהלי.

lodvg2

New member
ערב דרום אמרקאי

אז אם עוד אין לכם תוכניות למחר..... אתם מוזמנים ב- 19:00 לטעום קצת מטעמים מברזיל וארגנטינה להוריד את מה שאכלתם בחווית ריקוד לטינית
ועוד בערב שכולו כיף לטיני
אז תרשמו תרשמו מחר 19:00 בערב 7 ביוני 07 במצ"ב- מרכז צעירים בכפר סבא רח' גלר 4 כפר סבא טל.: 09-7414484 [email protected] נתראה שם........................

למעלה