ערב הארדקור בכרמ"צ

ערב הארדקור בכרמ"צ

זו הפעם הראשונה שלי בפורום ואני לא מאמינה איזה חרא כתוב כאן! אני אשתדל להגיב על כל מה שאמרו על הערב שהיה אצלנו: קודם כל, אדון עידן חדש, סתם לידע הכללי שלך אני לא אוכלת בשר ועוד כמה מחברי בתנועה הם כאלה. אני בכלל לא מבינה מה אתה מנסה להגיד במה שכתבת! אתה סתם מקלל ואין בסיס למה שכתבת. מה הקשר לקניות בקניונים ולמעריב לנוער?! אתה לא מכיר אותנו ואין לך מושג מי אנחנו, מה האידיאולוגיה האישית שלנו ולמה אנחנו מסוגלים. מישהי רצתה לדעת מה נעשה עם הכסף: נכון, בין השאר נעשה לעצמנו צ´ופר אבל הכסף מיועד לסיבסודים של חניכים שאין להם כסף, לציוד לקן בשביל פעולות ולעוד דברים שאין להם בסיס קאפיטליסטי או רכושני, אלא סוציאליסטי! כן,כן, אנחנו כן סוציאליסטים אחרי הכל. עכשיו, בקשר לפוגו - היינו צריכים לפרק אותו כי הייתה לנו אחריות על האנשים שהיו שם. זו גם הסיבה שבגללה עשינו חיפוש בכניסה ובגלל זה לקחנו פרטים מאנשים.לא הייתה שום אפליה נגד בנות בפוגו-את כולם הפסקנו. בקשר למכירה של החוברות וכו´- הרשינו שימכרו אבל לא בתוך הקן. היה אסור לעשן בפנים כי זה בכל זאת קן של הנוער העובד והלומד וגם שתייה חריפה לא הייתה- זה לא נראה לי כ"כ נוקשה. הייתי מאוד רוצה להבין מה הבעייה של כולכם אבל שיהיה בסיס להכל ואל תעשו מיסטיפיקציה ותקראו לנו נאצים ופאשיסטים כי אם זה מה שאתם עושים כנראה אתם חסרי האינטיליגנציה ואתם לא יודעים מה המילים האלה אומרות. עלו והגשימו

תגובה

מי זה "אתם"? מי קרא לכם פאשיסטים ונאצים חוץ מעידן? עכשיו את זאת שמכלילה...

למעלה