ערב הביג בנד באקס פקטור ארה"ב

ערב הביג בנד באקס פקטור ארה"ב

האקטים היחידים שהשועל אהב:
ג'ף גוט, שהביא יופי של ביצוע לשיר Feeling Good של נינה סימון.
ג'וש לוי, שהביא הופעה וביצוע לא רע בכלל לשיר Treasure של ברונו מארס.
ולמרבה הפלא, דווקא אלכ וסיירה, שהביאו ביצוע שהשועל לשם שינוי הפעם אהב, לשיר I Knew You Were Trouble של טילור סוויפט.

גם קרליטו, שהפעם שר בלטינית, והיה במגרשו הביתי עם השיר הזה, הפתיע לטובה, עם הביצוע לשיר The Cup Of Life של ריקי מרטין.

כל השאר, כולל אלה שהשופטים התלהבו מביצועיהם אמש, היו על הפנים. והשועל לא יתפלא כלל אם שניים מהם יודחו מחר (הערב שעון ארה"ב).

ואילו בתחרות של הטופ 8 בביצוע המשותף שלהם לשיר Cry Me A River של ג'ולי לונדון, בלטה בעיקר אילונה סנטיאגו.

מחר ב06:00 בבוקר (הערב בשעה 20:00 שעון ארה"ב), אמורה להיות שוב הדחה כפולה, וזאת למרות חג ההודיה שחל מחר.

כמו כן, המנטורית דמי לובאטו אמורה לעלות לבצע בלייב את שירה החדש Neon Lights.

is00

New member
חשבתי שפרשת מהעונה. בכל מקרה...דעותיי

לטעמי היו 2.5 הופעות מוצלחות בערב הזה:
1. אלכס וסיירה(נכון הקול של סיירה נשמע שונה בשיר? ) שהיו מוצלחים בעיקר בגלל שהם העלו קצת את הקצב הרגיל שלהם להופעות שלהם.
2. אילונה סנטיאגו שסוף סוף חזרה מהבור שהיא שהתה בו בשבועות האחרונים. אומנם הווקאלס שלה סבלו מקצת זיופים וצלילים שטוחים, אבל בסה"כ - אילונה הכיפית והפרפורמרית בחסד חזרה הערב.

החצי הולך לג'ף גוט. למה חצי? כי יחסית לגרסאות אחרות של השיר מעונות עבר זה בכלל לא בלט. עדיין הוא היה מוצלח, יחסית.

לילי ממשיכה לתת הופעות קוליות טובות, אבל הפעם חזרה להיות משעממת רצח. ג'וש ממשיך להיות הבן הכי בולט בתחרות, אבל לטעמי ההופעה הייתה רק...בסדר. לא יותר מזה. לטעמי גם הוא, כמו אילונה, סבל מערב חלש באגף הקולי. רסטלס רואד היו ממש גרועים הפעם. לריון היו הרבה בעיות בביצוע שלה. בעיקר מבחינת השליטה על הנשימה שלה - אחת ההופעות הכי חלשות שלה העונה.
ולסיום קרליטו... קצת מאוחר מדי לפנות אל הקולות הלטיניים, חבוב. הביצוע היה מאוד חלש, לטעמי, באגף הקולי. היו שם הרבה בעיות.

אגב אם יורשה לי לציין... מה שהלך בחלק שלא היה קשור להופעות עצמן הן בדיוק הסיבות שאני שונא את "הספיישלים" לחג ההודיה בכל הסדרות והתכניות בארה"ב. אחרי אקט וחצי פשוט הרצתי קדימה את כל ההקדמות הרגשניות האלה. מצטער חברים, אם הייתי יכול להצביע, הסיפור האישי שלכם - לא משנה כמה הוא קשה או עצוב - לא ייתן לכם את הקול שלי, אם ההופעה שלכן לא מצדיקה את זה!

הכי אכזב אותי שכל הערב השופטים רק שיבחו והחמיאו לכל אחד מהאקטים. חוץ מסיימון, אבל סיימון תמיד משחק משחקים פסיכולוגיים, אז זה היה ברור, אחרי כמה "ביקורות" שאם תהיה ביקורת אמיתית זה יגיע כנראה מהצד שלו.

למעלה