ערב הצדעה לרלף קליין גם שלומי יהיה שם.. פרטים בכתבה
O orianush New member 24/5/08 #3 שלומי הקליט לכבוד זה גם שיר ../images/Emo13.gif ראיתי עכשיו בחדשות נשמע יפה
N nina41 New member 25/5/08 #5 גם אני ראיתי , בחדשות של ערוץ 10 השנייה היה יפה שמעלים לכבוד רלף מופע , מגיע לו שיהיה בריא. שבוע טוב , ממאיה
גם אני ראיתי , בחדשות של ערוץ 10 השנייה היה יפה שמעלים לכבוד רלף מופע , מגיע לו שיהיה בריא. שבוע טוב , ממאיה
N nina41 New member 25/5/08 #7 ../images/Emo45.gif הראו אותו באולפן הקלטות עם ילדים מקליטים את השיר לכבוד האירוע לרלף מקווה שאת כבר לא כועסת עליי כמו קודם חביבתי??? שיהיה לך שבוע מצויין. ממאיה
../images/Emo45.gif הראו אותו באולפן הקלטות עם ילדים מקליטים את השיר לכבוד האירוע לרלף מקווה שאת כבר לא כועסת עליי כמו קודם חביבתי??? שיהיה לך שבוע מצויין. ממאיה
K karoleking New member 25/5/08 #10 יופי ואני כרגיל לא ראיתי כלום..../images/Emo10.gif מחר נשמע ב90 FM
N nina41 New member 25/5/08 #11 לא נורא אל תרגישי עם זה לא טוב ראו ממש לשנייה שבוע טוב ומבורך לך ולכולכם.
O orianush New member 26/5/08 #12 אפשר גם לראות פה ../images/Emo206.gif http://www.one.co.il/Article/116681.html (זה לא עובד לי.. אולי לכם זה יעבוד)
אפשר גם לראות פה ../images/Emo206.gif http://www.one.co.il/Article/116681.html (זה לא עובד לי.. אולי לכם זה יעבוד)
N nina41 New member 26/5/08 #13 אוריאן גם לי זה לא עובד התקלה אצלהם לא אצלנו אני אחפש אולי יש קישור אחר מאתר אחר חייב להיות שכזה ביי , מאיה
אוריאן גם לי זה לא עובד התקלה אצלהם לא אצלנו אני אחפש אולי יש קישור אחר מאתר אחר חייב להיות שכזה ביי , מאיה
N nina41 New member 27/5/08 #16 אני אשמח אם תעלי אותו כי לי זה לא עובד חיפשתי במלא אתרים אם יש וידיאו ליצפות בזה ואין לילה טוב , מאיה
אני אשמח אם תעלי אותו כי לי זה לא עובד חיפשתי במלא אתרים אם יש וידיאו ליצפות בזה ואין לילה טוב , מאיה
O orianush New member 27/5/08 #17 אין לי את זה בוידאו.. רק את השיר מוקלט באודיו לא וידאו אני אעלה את זה בהזדמנות..
N nina41 New member 27/5/08 #18 אחלה , תודה רבה , ואם תימצאי במיקרה בוידיאו יהיה נחמד מיצידך אם תעלי אותו לפה שכל מי שלא הצליח ליראות יצפה בזה אוקיי?
אחלה , תודה רבה , ואם תימצאי במיקרה בוידיאו יהיה נחמד מיצידך אם תעלי אותו לפה שכל מי שלא הצליח ליראות יצפה בזה אוקיי?