ערב התרמה לעמותת "יוצאים לחיים"

roiebz1

New member
ערב התרמה לעמותת "יוצאים לחיים"

ביום ראשון ה-20 לחודש יוצא ערב ההתרמה השני במספר שמארגנת מועצת התלמידים של תיכון קריית שרת חולון למען חולה הסרטן. שנה שעברה ג'קו הופיע ובהחלט העיף את התקרה , כפיר לצערנו עוד לא הופיע אז... אך השנה מופיעים מיטב אמני ישראל: כפיר אפשטיין וג'קו אייזנברג ביניהם (שישירו כל אחד לבד אך גם שניהם יחדיו!) ובנוסף להם יופיעו אוהד חיטמן, בית הבובות, טל שגב, שירי מיימון, קרן פלס, ועוד רבים וטובים.. אני לא רוצה להלאות בפרטים בהודעה אך אלו המעוניינים לשמוע יותר ולברר איך לקנות כרטיסים מוזמנים להכנס לשני הקבצים שאני מצרף. זה באמת חשוב, זה למטרה טובה, כנסו ותראו - תבואו לפתוח את הלב. בנוסף ארצה לבקש מכם בקשה אישית, אלו מכם שיכולים לפרסם את הערב במקושרים, פייסבוק, קומונות שהם חברים בהם, מייספייס, משפחה, חברים וכל מקום שעולה על רוחכם - אודה אם תעשו זאת! ובלי קשר לנושא - ג'קו המופיע שנה שנייה ברציפות וכפיר המופיע בפעם הראשונה, היו הראשונים להענות בחיוב להופיע חינם ללא כל תמורה. אני חושב שמגיע להם הכבוד והשבחים על רוח ההתנדבות, ויש לתת להם את הקרדיט על כך - אז תודה !

הודגיק

New member
בשם "יוצאים לחיים"

אני מזמין את כולכן/ם מצ"ב הזמנה. הארוע מופק ע"י תיכון "קרית שרת" חולון. כרטיסים ניתן להזמין בטלפונים שרשומים בהזמנה.

למעלה