ערב התרמה לעמותת "כנפיים של קרמבו"

ערב התרמה לעמותת "כנפיים של קרמבו"

מכותבים יקרים, אני צריך שתעזרו לי לשנות את העולם. אני רוצה הציג בפניכם את קלאודיה. קלאודיה הינה אמו של כפיר - והיא אומרת: " באים חברה צעירים, מתנדבים, שלא מכירים ילדים עם צרכים מיוחדים, והם בעצמם מוצאים את הדרך לתקשר עם ילד שלא מדבר, לרוץ עם ילד שלא רץ ולהאכיל בעוגה ילד שלא אוכל בעצמו, בלי להרתע והכל מתוך רצון לשמח ולשמוח יחד. בכל שנה אנו נדהמים לגלות שמהעגל הזה של חונכים, חניכים וסניפים הולך וגדל וזה נותן לנו ולילדנו המון תקווה". כפיר הינו ילד בעל מוגבלות חברתית, חניך בתנועת הנוער "כנפיים של קרמבו". החונכים שלו, חברה צעירים מאיתנו (כיתות ח' - יב') נותנים מזמנם מדי שבוע, בכדי שילדים כמוהו יוכלו להיות חלק מהחברה שהם חיים בה, ולעזור להורים להתמודד עם הקשיים שבגידול ילד עם צרכים מיוחדים. איך אנחנו יכולים לדרוש מעצמנו פחות? העמותה פועלת בשמונה סניפים ברחבי הארץ, ולצערי היא לא מוכרת ומוערכת מספיק בקרב הקהל הרחב. העמותה מתקיימת מתרומות ומהתנדבות - כל החונכים הינם מתנדבים, והמימון הוא למטרת הסעות לילדים (שלחלקם בעיות מוטוריות) מ, ו-אל "תנועת הנוער" שלהם, דבר המקל מאוד על ההורים. העמותה זכתה לשבחים ופרסים רבים, וביניהם אות מצטיין הנשיא לשנת 2009, והדלקת משואה בשם תנועות הנוער ובני הנוער המתנדבים ביום העצמאות השישים למדינת ישראל. לצערי הרבה, בשל המצב הכלכלי הקשה נקלעה העמותה לקשיים, והיא על סף סגירה. ללא מקור מימון / תרומה, לא תהיה לנוער הזה, שגם כך מתמודד מול תמונת חיים לא פשוטה, שום תמיכה! בשל כך קם ערב "קרמבוקיץ" - ערב התרמה לשם המשך קיום העמותה. הערב יתקיים בתאריך ה -04.08.09 במתחם הספורטק בהוד השרון, בין השעות 18:00- 23:00 (לאחריו מסיבה ענקית עם די ג'י מוביל (פרטים בהמשך). באירוע: במה מרכזית עם הופעות של אמנים מובילים, אוהל כוכבים (שיחלקו חתימות לכולם), מתחם מוזיקה עם להקות מקומיות, קריוקי, מעגל מתופפים, מתחם הרקדה בניהולו של בית ספר לסלסה, מתחם קפוארה, מתחם ילדים וטף, הפעלות וסדנאות, שוק ומתחם אוכל עשיר. בין האמנים שיופיעו: ירמי קפלו, עלמה זק, ג'קו אייזנברג, דור דניאל, כוכבי כוכב נולד, ערוץ הילדים, הישרדות, הפיג'מות ועוד. אז מה כל התענוג הזה עולה לכם? כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לפנות אלי או אל יו"ר העמותה (פרטים בהמשך) ולקנות כרטיס כניסה בעלות של 10, 20, 50 או 100 שקלים. בחירת גודל התרומה היא על מצפונכם בלבד, ואני רוצה רק להפציר בכם מכל וכל לזכור ש- א'- זה ערב ממש מגניב וזול (הופעה של אמן בודד מבין הרשימה בדרך כלל עולה יותר מהכרטיס היקר ביותר) ב'- כל הכסף הולך בכדי לתת עוד צ'אנס לילדים האלו לחיים קצת יותר נורמאליים ושמחים. בבקשה, תבואו, תתעניינו, תפיצו, תקנו כרטיס (גם אם אתם לא רוצים לבוא, 10 שקלים זו תרומה מכובדת) שינוי גדול מתחיל תמיד בצעד קטן. באמונה שלמה, ותודה כנה מראש, אורי הרשקוביץ. טל' לבירורים - 0525567610 טל' של יו"ר העמותה (יעל ברזילי) - 0503424158 אתר העמותה: wwww.krembo.org.il

למעלה