ערב התרמה

אסתרס

New member
ערב התרמה

מתקיים ערב התרמה לעמותת אלצהיימר. בתאריך 31.10.06 בשעה 2000 באולם יהלום ברמת-גן הופעה של סי היימן. יש בידי עדיין מספר כרטיסים במחיר 100 שח לכרטיס.מי שמעונין יודיע לי כאן בפורום .הכרטיסים במקומות טובים. למיטב ידיעתי לא נותרו כרטיסים במחיר הזה. חשוב לתרום וחשוב להנות.אני אביא איתי את שלמה. אז ביי ותצרו קשר.

ענתי44

New member
אסתר היי

מותר לקנות כרטיס רק בשביל התרומה ולא לבוא? או שיש גם דרך נוספת לתרום עלות מחיר כרטיס?

אסתרס

New member
ענתי כן , אפשר

אפשר כמובן לתרום מחיר כרטיס ולא לבוא שלושה אנשים כבר שלמו לי ולא יבואו, כמובן הם יקבלו קבלה רשמית המוכרת לצורכי מס. חוץ מזה למה שלא תבואי ונכיר ? זו הזדמנות להכיר את אנשי הפורום, מאחר שהתבטלה הפגישה.ביי אסתר

ענתי44

New member
אסתר יקרה

לא בטוחה שאוכל להגיע, אבל אני רוצה לתרום. איך אני עושה את זה? ואגב אנחנו מכירות. בפגישת הפורום הקודמת ישבתי לידך וליד שלמה.אפילו שאלתי אותך אם את מכירה מכרים שלנו מנווה מונוסון.

אסתרס

New member
אפשר לשלוח צק

אפשר לשלוח צק או לטלפן לעמותה ולתת כרטיס אשראי אם את רוצה כרטיס שתוכלי לתת אותו למישהו אחר במידה ולא תבואי תודיעי לי ואני אשלח לך כרטיס הביתה בדואר וכך תעשי עם הצק. הייתי נותנת לך את כתובתי אולם, לא יודעת עדיין איך לשלוח מסר אישי, לצורך זה אני צריכה לקבלהדרכה.

ענתי44

New member
תודה אסתר

שורה מתחת לאיפה שאת לוחצת כדי להגיב יש רובליקה שכתוב שם מסר אישי פשוט תלחצי עם העכבר ויפתח לך חלון עם השם של מי שאת רוצה לשלוח לו מסר אישי ושם את שולחת מסר אישי. אני ממליצה שקודם תנסי לשלוח סתם מסר וכשתראי שאת מצליחה תשלחי מסר עם פרטים אישיים. נראה לי שאני יאלץ לפנות לעמותה כי אני עובדת עם כרטיס אשראי. תודה לך אסתר יקרה כל כך. את מעניקה לכולנו פה השראה גדולה.

למעלה