ערב וידאו של רדיוהד

ערב וידאו של רדיוהד

ביום שלישי 20/8 החל מ- 21.00 יתקיים בפאב אידאה בראשון לציון ערב וידאו מרגש של חמשת המופלאים מאוקספורד, על גבי מסך גדול. זהו הערב השלישי של רדיוהד בשנה האחרונה עקב הביקוש הגדול. קליפים, ראיונות,הופעות חיות מכל התקופות והמון המון חומר נדיר!!! כתובת: מוהליבר 35 ראשל"צ טלפון:03-9666704 לפרטים נוספים והזמנת מקום:052-689787 - יואב. כניסה מגיל 18 ומעלה עשרה שקלים כניסה מומלץ להזמין מקום מראש.

power play

New member
בדיוק ביום של היום-הולדת 18 שלי...

צירוף מקרים ? i dont think so..

power play

New member
לא חושב שאוכל להגיע...

אני מהצפון בכלל, אין לי קרובים שם, אין לי רשיון אבל יש לי דמיון.. יתכן שאקמבן משהו.

polyethylene

New member
התפקדות - אני מגיעה בטוח...

בתקווה שלא יקרה משהו שיהרוס לי את התכנון

Major Thom

New member
אני

וגם חגית
כמעט לגמרי בטוח. אלא אם כן זה שאמור להסיע אותנו יבריז. ואז הוא ימות בעינויים
weezer - island in the sun

בוקי ש

New member
כמה שאני באמת רוצה להגיע...

אני באמת לא יוכל, אבל יופי של רעיון!

Major Thom

New member
לא פייר!

*דופקת את הראש בקיר. תוהה למה היא לא נולדה כמה חודשים לפני*

TheHead

New member
יאללה יאללה

1) בואו נפעיל לחץ 2) למישהו יש מושג עם באמת יש פיקוח? מייג´ור, תעשי מה שאני עושה! תפסיקי להתגלח ואז אפשר להיכנס לכל מקום בלי בעיות (חוץ מלקניונים).

lide

New member
"הצפונים שבנינו?"

לפי דעתי צריך גם איזה ערב אחד כזה בצפון, אתם תמיד מדברים על ארועים מהסוג הזה שישנן רק במרכז, שמישהו יקח יוזמה ויבוא לגליל...

Yael Floyd

New member
"הדרומים שבנינו?"

ורק בדרום אין הופעות טובות ורק בדרום אין מצב שיהיה כזה ערב גאוני כי רק בדרום כמעט כולם שומעים מזרחית ובריטני, לעזאזל!!

ryonatan

New member
נשמע מגניב, מישהו בא?

מישהו בא לערב הזה ? זה נשמע לי ממש כיף הבעיה היא שיש לי 18 עוד שלושה שבועות. יש בעיות?!

polyethylene

New member
כן, ספירת מלאי :

major thom permanent daylight lazy polyethylene ועוד כמה שאני לא מכירה, מתלווים למייג´ור ולליזי. יהיה שמח

למעלה