ערב זיכרון

ערב זיכרון

ב-25.11.2001 בשעה 18:30 יתקיים ערב זיכרון לזכרם של שני לוחמי חרות חרות ישראל (לח"י) דני בית המקדש ז"ל וצבי פרונין ז"ל שהלכו לעולמם הארוע יתקיים בבית יאיר (מוזיאון לח"י) רח´ שטרן 8 תל אביב בנוכחות רוה"מ לשעבר מר יצחק שמיר חברים מספרים על: דוד שטרן (אחיו של אברהם שטרן) בנימין גפנר גאולה כהן יעל בן דב דוד שומרון עזרא יכין מקווה לראותכם חשוב שתגיעו - זהו המעט שאנו יכולים לעשות בשביל הלוחמים שנשארו לתת להם את הכבוד האחרון את התודה שהם לא קיבלו

magy

New member
נו, פיספסתי את הטקס....כי הגעתי

לכאן מאוחר מדיי.... למה לא הודעת בבוקר.?????? היינו מארגנים הסעה...כבר מזמן לא ראיתי את גאולה. עזרע, יצחק...... נו.....כבר נעשה את זה בשנה הבאה.... ואני בכלל מצביעה מר"ץ............
)))))))))) אומרים שהיה פה שמח.........לפני שנכנסתי...... אבל כולם הסתדרו יפה מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ובקשר לפלגין....אנאלגין........היה גם a.p.c. למה קראו לו אנאלגין???? ממש כדור פורנו............ אַ.פֵ. צֵ - ביידיש נהגו להגיד......שזה..... אבי.....פוטר ....צווערן.........שזה......בתרגום לעברית..... העיקר להפטר....... זה היה האספירין של פעם..... לא נעים לספר מה עשיתי עם מנורה כחולה לפני שלושים ואחת שנים. בגלל לידה קשה.......על פי המלצת בית חולים.........ממשלתי.... והרופאים..... וגרגירי קָלי?????? זוכרים? חיטוי שהיה צובע את העור לסגול - חום אם היו זורקים למים יותר משני גרגרים........אני עדיין שומרת בבית קופסונת קטנה עם גרגרים. אפשר לצבוע את כל העיר בסגול........עם מה שמכילה הקופסונת הקטנה. אולי נוסע יודע ממה מורכב החומר המרוכז הזה???????? יש עדות שמעסות ילדים קטנים עם חום......בעראק........את כל הגוף.... שגוזל את חום הגוף כדי להתאדות..... כשהייתי קטנה.....מרחו לי את בית החזה בכוהל, או ספירט.....או זה אותו דבר......והניחו עליו נייר מחורר........כנראה אותה גברת בשינוי אדרת ואולי כבר סיפרתי מה שמו כשעוד לא הייתה אנטיביוטיקה.....על הצוואר כדי לרפא.......כאב גרון................שתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן האם רומניה נמצאת באירופה????????????? אני תוהה לפעמים......

מגי ../images/Emo10.gif נהיית סנילית, תראי

איזה תאריך היא כתבה מה למה לא באה בבוקר? אם היא תבוא במרחק גדול מדי מהארוע הרי כבר לא נזכור
וחוצמזה מה שלומך? אתה מדירה רגלייך מפה? כמעט לא ראיתי לך אתמול

למעלה