ערב זך

flitzer

New member
ערב זך

יש פה צדיקים שעובדים באבטחת אוטובוסים ? חן חן

yehuda18

New member
אין פה עבדים, כולנו אנשים חופשיים

לא מומלץ לעבוד באבטחת תח"צ.

yehuda18

New member
למה לא?

אתה זרוק בחוץ כמו כלב כל היום, כל הזמן מסתכלים עליך לראות שאתה ניגש לאנשים ובודק (מכריחים אותך) השכר סביר אבל גם לא משהו.. אם אתה רובאי 07 או 05.. עדיף לך לעבוד באזור נתב"ג. ואני באופן אישי לא ממליץ על אבטחה אלא אם משלמים לך ממש טוב.. הסיבה היחידה שאני עדיין עובד באבטחה זה שאני עושה יחסית בית זונות ומקבל שכר ותנאים טובים - מה שאתה לא תעשה בתח"צ. יש המון אופציות אחרות בסקטור הסלולר וחברות האשראי, שמציעות אחלה קורסים מקצועיים ותנאים לא פחות טובים. זה תורם לך פי כמה מלעמוד כמו עציץ עם נשק כל היום.

flitzer

New member
בתחבורה ציבורית משלמים 27 לשעה,

ויצא לי לדבר עם כמה מהם,ואומרים שזה לא כזה נורא,ואפשר להגיע למשכורת של יותר מ6 בחודש. ומה יש בנתב"ג ? הכל שם שכר מינימום (יש 07) אלא אם כן אתה עושה קורס אחיד (אין רישיון
)...

yehuda18

New member
אפשר להגיע ליותר מ 6?

לזה אתה קורא הרבה? אח שלי גיבור... תחשוב פעמיים. וכשאומרים 27 לפעמים מתכוונים 27 שכר כולל, כלומר הם עושים ממוצע של שעות נוספות, של דמי נסיעות שהם משלמים לך, וכל ההטבות הסוציאליות שמגיעות לך כחוק ואז מחלקים במספר השעות. בהתחשב בעובדה שאתה רק עומד כל המשמרת ונמצא בחוץ, השכר מגוחך. רשיון הנהיגה באמת בעייתי, כי ברוב המקומות שמשלמים טוב צריך רשיון... ובנתב"ג ממש לא שכר מינימום.. (בתור אחד שעובד באזור) יש את היחידה לאבטחה היקפית שעושים שם אחלה משכורות.. אבל שמע, איש הישר בעיניו יעשה, אני את שלי אמרתי ואת ההמלצות שלי המלצתי... שא ברכה, עלה והצלח

למעלה