ערב זך=-]

Miscellaneous

New member
ערב זך=-]

אשמח, אם תוכלו לעזור לי, לקבל את מילות הקטע "סוכריה על מקל" של דנה... בתודה מראש, עמית=]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחח מה נהיה?

לא שמפריע לי, אבל כמה קוקסינליות צצות פתאום?!

וואווווו מרגש דנה מגה סטאר דיווה בינלאומית

אין על דנה האחת והיחידה אני מעריצה את כולן את ניקה המקסימה ג'ואל המטריפה אדרת וקים המטריפות אבל דנה זאת דנה ואין עליה כל יום מצליחה לרגש אותי מחדש

היי מותק אני כאן ../images/Emo13.gif

השיר "סוכריה על מקל " לא של דנה , לא של קים, ולא של אוניל חחח, השיר שייך למפיק מוסיקלי חמוד בשם רויע אלפיה, הוא הקליט את הקטע לפני הון שנים מן פרודיה כזו על קוקסינליות, השיר די הצליח , מאז רצות המון שמועות וגרסאות מי שרה את השיר שלמעשה זה רועי בעצמו

Miscellaneous קבל את מילות השיר..חחחחחח

סוכריה על מקל באמצע הקיץ.. אני בלי תחתונים,לובשת רק טייץ.! פוקחת עיניים,מביטה לשמיים.. מפסקת רגליים,ויורדים לי המים.. וו'קמן קטן,וארטיק חמוץ.. משתזפת בים,עם חזה בחוץ.. כולי חמה,כשאתה בי מביט אני מאושרת ,והכל ודביק.. יש לי זין 20 סנטימטר,ועל ראשי יושב הכתר.. הופעה מרשימה,סיליקון בחזה.. נשים עושות הכל בשביל ציצי כזה.. הולכת ברחוב,ופוצחת בעינטוז.. כל הגברים ברחוב מסתכלים לי בעכוז.. ביי סמנתה,ביי ביי לוז' אני כאן המלכה וכואב לי הכוססססססס!!! מלכה,מלכה מי כאן המלכה? מלכה מלכה אני כאן המלכה..!!! חחחחח תפסת אותי במצב רוח הנכון..

למעלה