ערב חג שמח?

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
ערב חג שמח?

ביום שלישי מצאתי את עצמי בקניון, קונה מתנות (לחמותי, לזוג חברים שילדו ולבעלי). באיזשהו שלב ירדה עליי עצבות אז החלטתי לקנות גם מתנה לעצמי וקניתי חצאית יקרה. אח"כ כשהעצבות המשיכה הבנתי שהיא לא נבעה מהעובדה שקניתי מתנות לאחרים, אלא מהעובדה שהקניון היה מ-ל-א (!) בזוגות עם עגלות, בעיקר תאומים, ובנשים בהריון. זה רק מה שראיתי לנגד עניי. כשהסתכלתי עליהם ניסיתי לנחש מי רצה הריון ומיד קיבל, ומי, כמונו, היה צריך לעבור מסלול מכשולים. בערב נסענו למרכז, להורים, וזה היה הדבר האחרון שחסר לי. כל הנסיעה הרגשתי עצובה וקיוויתי שאני לא אבכה כשישאלו אותי את השאלה הלא נכונה... בסוף היה בסדר, הצלחתי לחייך ולהתנהג כרגיל ואפילו הלכנו לרקוד בלילה (בדיקוטק אין בנות עם בטן או עגלה!). זהו. אין מוסר השכל. סתם עוד התקף עצבות בדרך אל האושר.

מירה@

New member
גם לי זה קרה,

הסתובבתי ביום שישי בקניון ,יחד עם אחותי,וכולן, אבל ממש כולן היו בהריון או מלוות בעגלות. מה שהכי שבר אותי ,היה לראות בת שכבה שלי בהריון שני. האמת, נכנסתי לדיכאון של יומיים והרגשתי גם נורא רע מזה שאני מקנאה באנשים אחרים . וזהו וזה עבר, אני רק יכולה לצטט לך מה שחמותי אמרה לי-לכל אחד יש את "שק" הבעיות שלו ואני בטוחה שלא היית מתחלפת ב"שק" הזה, עם מרבית האנשים . מירה נ.ב. וכשאני רואה עכשיו בחדשות מה קורה ביישוב אלי סיני הכל מתגמד לי פתאום

עמית@

New member
החלטתי להאמין לאחיות

היות ופרופ´ עמית אמר לי להשאר עם 2 אמפ´ בבוקר (וגם הוא התלבט אם לא כדאי להקטין מינון) והאחיות התקשרו אלי בצהריים (אחרי שחזרה הבדיקת דם) אז כנראה הן התייעצו עם רופא. ביום חמישי אני שוב שם, בכל מקרה אני מרגישה את השחלות הרגש היטב, כך שכנראה משהו קורה שם מה שלומך?

מירה@

New member
שלומי טוב

(האישי, לא הלאומי) כזכור לך לקחתי ארגסט והמחזור הפתיע ואיחר והגיע רק ביום ה האחרון. התחלתי לקחת אסטרופם וביום א הבא אני צריכה לבדוק את עובי הרירית. האמת היא שאני נורא לחוצה ומדופרסת.אין לי כוח יותר. אני כל כך מפחדת מהריון כימי נוסף, האופטימיות שלי אבדה איפה שהוא בים הטיפולים.. מה איתך, את מגדלת גן ילדים בשחלות? מירה

עמית@

New member
בנתיים זה נראה יותר כמו שק ילדים..

עצוב לי לקרוא על הייאוש הזה שאני קצת חשה ממך, נכון שהפחד (בעיקר) הוא שמנחה אותך בטיפול הזה, חבל שזה ככה במקום שהתקווה תפעם. אבל, בהחלט אפשר להבין את הפחד הזה. כדי להחזיר מוקפאים את רק מגדלת רירית? (לא זקיקים?) זה אפשרי? בנתיים יש בסביבות ה20 ומשהו זקיקים בגודל 14 מתאים לי לקבל חיובי ביחד איתך, אני

מירה@

New member
מחורבן ללא צל של ספק

ולשאלתך, החזרת מוקפאים נחשבת לקלה היות ואין צורך לגדל זקיקים. המטרה היא להגיע לעובי רירית רצוי ואז,בעזרת הפרוגרסטורון ליצור מצב בגוף של אחרי ביוץ. וגם לי מתאים לקבל יחד חיובי אמיתי מירה

היי עמיתוש, נשמע לי נכון בהחלט ../images/Emo45.gif

להאמין לאחיות (במקרה הזה ) מחזיקה לך אצבעות שקורים שם רק דברים טובים
כוכי

נועם@בת

New member
ואלי הגיעה לסוכה אורחת לא קרואה ../images/Emo58.gif

האושפיזין של מחר- המכשפה, הקדימה לה ביום. ככה סתם פרצה לה בעיצומו של יום, הורסת לי את התוכניות להערב
מי שלקח את זה קשה היה נועם@בן שלי, שעדיין בונה על הריון ספונטני ועל ניסים. היה קצת עצוב בסוכה שלנו, אבל עבר. ובערב- הצצה אחת בטלויזיה מחזירה את החיים לפרופורציות מטורפות. אז אם לא יקרה שום נס, בעוד חודשיים אני חוזרת לטיפולים, ואז נביא את הנס בכוח
שיהיה חג שמח לכל בית ישראל מועדים לשמחה נועם

עמית@

New member
נועם שלי

הריון ספונטני זה נורא נחמד, אבל ההריון שלנו יהיה ספונטני אחרי טיפולים.. יש שמועות על כאלה שזה קרה להם ספונטני, אבל אין לזה אישור רשמי. אני בעבודה, החייפ קצת אמיתיים מדי לפעמים. את חוזרת לIVF? חג שמח

אוףףף נועמיקו ../images/Emo14.gif

לקבל אורחת לא קרואה ועוד בהקדמה של יום
מחכה איתכם לנס שלכם, שיגיע עוד מעט ... ספונטני או בכח רק שיגיע כבר !
כוכי

נועמק´ה את יודעת שחנוכה מתקרב ..

והלואי שיהיה זה הנס שאת מחכה לו כ"כ מאחלת לך מעומק ה-
יונית החיננית

אצלי היא דווקא הגיעה באיחור

וכבר חיכיתי לה, כי אני מתחילה שוב טיפול מהיום ה-19. ואני ראיתי בחג הזה את התאומים המדהימים שנולדו לבת של השכנה (ולא מטיפולים), שבאה עם כל הילדים (5 ילדים) לסוכה של ההורים. משפחה מדהימה עם ילדים מטריפים - יש הרבה פוריות באזור הזה. ובהזדמנות חגיגית זו - אני מבשרת לכן שאנחנו עוברים למושב בסוף החודש, לבית קטן פרטי עם גינה ענקית, שיהיה הכי כייפי לגדל בו ילדים. אני מודה שבני-ברק קצת עשתה לי נאחס במחשבות בזמן האחרון, ופתאום נפלה עלינו ההזדמנות הזאת ממש בהפתעה ונדלקנו, וסגרנו עניין תוך יומיים. שבוע טוב ומועדים לשמחה אוהבת
- נילה

מרב.

New member
מזל טוב נילה ושלומלום, על ה ../images/Emo82.gif

איזה יופי, לעבור מבני ברק הצפופה והמחניקה (ותסלח לי מי שגרה שם) למושב- אופס, סליחה, נהייתי ירוקה (רגע, אני מחליפה צבע
) אם תקצו מספיק חדרים לילדים ויהיו הרבה צעצועים בבית אני בטוחה שהם יפסיק לשחק איתכם במחבואים
איזה כיף לכם! מרב

נועם@בת

New member
שיהיה ../images/Emo82.gif של ../images/Emo23.gif ושמחה

ושיתמלא הבית בילדים ובאור. ואם יש שם גם חצר יפה, אז בלי להבתייש אני מזמינה את כולנו לחנוכת הבית.
מועדים לשמחה נועם

כבר חשבתי על זה ../images/Emo39.gif ../images/Emo20.gif

יש המון מקום גינה וחצר ענקית - סופסוף אממש את האהבה שלי לגננות, ואחרי שנעבור נארגן מפגש אצלנו בכייף. המושב בשרון ויוצא מקום טוב באמצע הדרך לכולם. אז תזכרו... ו
לכולם על הברכות, מכירים את ההרגשה שדברים טובים עומדים לקרות? אני מרחפת באויר כבר שבוע.

מיכל ק-ש

New member
נילה,

נקווה שמשנה מקום משנה מזל.
טוב שאת מתרחקת ממה שעושה לך נאחס ותתחדשו על ה-
. נשמע כמו מקום מתאים למפגש של הפורום שאנחנו עוברות אליו בקרוב...
אוהבת, מיכל

yaelhul

New member
יופי יופי יופי של מעבר ../images/Emo82.gif

נשמע לי מאד נכון להתחיל הריון במושב (זה כור מחצבתי). הלוואי שהשינוי הזה אומר גם התחלה חדשה והצלחה קרובה. יעל

למעלה