ערב טובב יש כאן במקרה בחורות ספונטניות או שכולם כאן כבדות??
L leonlev New member 28/12/11 #14 שהתנוחה בה את יושבת על פניו והוא מלקק,נמנעת ממך. החשש לשומו של המאהב עומד לנגד המחוקק.
N newcharm New member 29/12/11 #19 די נו לעולם לא ישבה על פניך אישה עם 65 (פלוס מינוס, אל תתפוס אותי בפרטים)?
N newcharm New member 29/12/11 #18 אומר שאת ממוצעת.. וזה לא רע (למקרה שלרגע תכננת להתבאס מזה) אני עצמי קצת מעל הממוצע הזה ומאוד מבסוט * אגב, אם את 1.8 מ' את טיפה רזה לטעמי
אומר שאת ממוצעת.. וזה לא רע (למקרה שלרגע תכננת להתבאס מזה) אני עצמי קצת מעל הממוצע הזה ומאוד מבסוט * אגב, אם את 1.8 מ' את טיפה רזה לטעמי
מ מ י ס ט ר גונס New member 28/12/11 #6 עזוב אותך מספונטניות הספונטניות יזיינו אותך איך שתיפגשו ! ככה, בלי משחקים מוקדמים ובלי כלום אתה תרגיש שאתה סתם צעצוע שאמור לספק אותה ואז היא תלך באופן ספונטני לבא בתור... לך על הכבדות אלו שמחפשות אהבת אמת, בתנאי כמובן שהן בולעות
עזוב אותך מספונטניות הספונטניות יזיינו אותך איך שתיפגשו ! ככה, בלי משחקים מוקדמים ובלי כלום אתה תרגיש שאתה סתם צעצוע שאמור לספק אותה ואז היא תלך באופן ספונטני לבא בתור... לך על הכבדות אלו שמחפשות אהבת אמת, בתנאי כמובן שהן בולעות
ה החיים לפניי New member 28/12/11 #10 למה לשאול שאלות כבדות? תהיה ספונטני... הכי אני אוהבת את אלה הספונטנים הזורמים... שחוץ מלזרום לכיוון אחד לא זורמים לשום מקום.
למה לשאול שאלות כבדות? תהיה ספונטני... הכי אני אוהבת את אלה הספונטנים הזורמים... שחוץ מלזרום לכיוון אחד לא זורמים לשום מקום.