ערב טוב אולי מישהו מכיר?

ora11

New member
ערב טוב אולי מישהו מכיר?../images/Emo63.gif

שלום לכם חברי הפורום קבלתי המלצה מחבר לקנות את המילון "מילון אידיש" הוצאת י.ל.פרץ צאנין. אפשר לקנות בסטיצקי. יש לו 2 כרכים עברית יידיש ויידיש עברית. האם מוכר לכם? ואולי יש מילון יותר חדש. בבקשה תגובות. תודה אורה.אני ממש מעונינת לחזור לשורשים.

יקירתי, זה מצוין בשביל החזרה לשורשי

אבל למען עתיד ילדינו (אני הרי המאַכער של המפלגה החדשה, לכן מותר לי לדבר ככה) עדיף לקנות את מילונו של וינריך בחנויות אקדמון. לפרטים נוספים אודות היתרונות והחסרונות של המילונים השונים, היכנסי לכאן.

yaely2

New member
מנהל
לפני שיידישיסט מכה אותי ../images/Emo88.gif

שלום לך, אני משתמשת במילון צאנין ולדעתי הוא מצויין, תכליתו ומטרתו להעמיד מול כל מילת יידיש מילה בעברית - ולהיפך. זה בעצם מה שאני צריכה ממנו. אוהבת יעלי

TAMNUNA1

New member
יעלי היקרה אם את משתמשת../images/Emo110.gif

אין מותר גם לי....את הרי ידענית פי אלף ממני. יש לי הודעה חשובה בשבילך מחר אתקשר.

TAMNUNA1

New member
אורה יקירתי קבלי המלצת../images/Emo110.gif

החבר מאחר ואני לומדת יידיש בבית שלום עליכם מזה חודשיים והמורה שלנו המליצה לקנות המילון שהזכרת, דהיינו, צאנין ושהיידישט ימחל לי. על מנת לחזור לשורשים אולי כדאי ללכת ללמוד בצורה מסודרת. נהנית מכל רגע.

TAMNUNA1

New member
קאטאוועס זה עולה בסביבות../images/Emo110.gif

90 ש"ח. יידיש שפה לעשירים.......סתאם. ניתן לקנותו ברח´ ברנר 14 תל-אביב. עשיתי מחקר קטן ומצאתי שזה יהיה המילון שלי.

שני הכרכים ? תמנונה

הבנתי שמדובר במילון אידי- עברי. ומילון עברי - אידי.

ora11

New member
ערב טוב תודה לתגובות.../images/Emo141.gif

כמה תגובות להמלצות שלכם לגבי המילון יידישיסט אתה באמת גדול תודה על ההמלצות והקישורים למילון, לא ידעתי שיש כל כך הרבה סוגי מילונים ביידיש, ליעלי תודה אני חושבת שאקנה את המילון שחברי הימליץ וגם את, ל
TAMNUNA תודה בעד ההמלצה לגבי המילון וגם ללמוד בבית שלום עליכם, אני גרה באזור ירושליים ובאוניברסיטה העברית יש חוג יידיש, אני בשל גילי יכולה להצטרף כשומעת חופשית, הגוטא נאכט אורה ן

למעלה