ערב טוב או לילה טוב

ערב טוב או לילה טוב

אני כל כך מבולבלת כל כך מרוגשת, לא יודעת איך לקחת אותך מה לחשוב. אמרת מילים קשות שלא נאמרות ככה סתם, אבל אתה בעצמך לא מבין אותם בכלל.. יודעת שבמעמקי ליבך כמה אתה רוצה אותי, ניפתנו זה לזו, דיברנו על הכל, סודות שלך סודות שלי, כי אנו רצינו בזאת .. אבל הכל התנפץ לרסיסים שאי אפשר לאסוף אותם, רציתי שתהיה איתי, אבל אתה לא הבנת. חיפשת תמיד תשובה לכל דבר, עד עכשיו אני לא מבינה... ולפתע אמרת לי תראי אני רוצה, ולא רוצה אני פוחד, ולא פוחד, אני לא כמוך, כי להיות כמוך שנת אור אמורה לעבור.. ואני? מה אני? למה אני לא כמוך למשל? למה אני לא מחכה רק לאהבה? אולי לא מאמינה בה כמוך...אולי לא רוצה להאמין בה..אולי היא שורפת.. ואולי היא מחשמלת.. רוצה להיות אני, ורוצה שתהיה אתה.. התנשקנו... היה נחמד.. מביך במחינתך ולא מבחינתי.. סומק בלחיים, אתה רוצה עוד.. ידעתי... אבל האם תעמוד בלחץ הזה? האם תרצה את התשוקה הזאת?.. אין לי תשובות בשבילך, ולא חידות,, אני לא אתגר ..אני רק אני כפי שאתה מכיר.. אז אולי זה כל מה שאני, אז אולי זה מה שמסקרן אותך..ואולי אתה רוצה ללמוד..ואולי אני רוצה ללמד...אבל מילים אלה חסרות משמעות שאתה לא יודע את התשובות..... ואז למחרת אמרת לי אני יודע.. את התשובה.. את מה שאני רוצה.. ואני מהרהרת וחושבת.. האם אפשרי הדבר?? לדעת הכל ביום אחד??

טאKילה

New member
פראית באדום..../images/Emo24.gif

את מבטא המון רגש,המון כאב,חוסר וודאות. כן זה מאוד קשה,, אולי תבקשי ממנו הסבר איפה אתם בדיוק? מאחלת לך רק טוב..

למעלה