ערב טוב. אין הנחתום מעיד על עיסתו

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב. אין הנחתום מעיד על עיסתו

שלום לכם, אופי כתבה היום על רצונה במרצים. אומנם אין הנחתום מעיד על עיסתו אך אני אינני נחתום אלא נחתומה. אני אישית מרצה בשני התחומים אותם למדתי באוניברסיטה, אחד זה "לימודי ארץ ישראל" ובתחום הזה אני מרצה על העדות הלא יהודיות בישראל. (מורמונים, שומרונים, בהאיים וכו..) וכן על תקופות בהסטוריה שקשורות לארץ ישראל (כמו הצלבנים תקופת בית שני ועוד). התחום השני בו אני מרצה זה ספרות יידיש. הרבה סופרים ומשוררים נפלאים שלא ידועים. אני מרצה גם על שירת נשים ביידיש ופה יש ממש הפתעות שהשירה המודרנית היא אפס לעומת הפתיחות של הנשים לפני מאה שנה. למה בפורום ולא אישית לאופי? שגם אתם תדעו. יעלי
על הקיר של אוניברסיטת קייב כתוב בגדול האוניברסיטה נותנת רק דיפלומה

bimbo.

New member
ערב טוב יקירי../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif../images/Emo187.gif

אומרים שהמחשב הוא גולם. אני מרגישה איכשהו, עפעס, מזדהה איתו....
אני מתכוונת לכך, שיש שרשור ארוך שאו טו טו עומד להתכווץ, ואני לא יודעת אם אני יכולה להוסיף תגובה, ואם כן - איפה בדיוק. אז אוסיף כאן תגובה: לכל החוגגים יום הולדת, קטנים כגדולים, אני מאחלת הרבה שנות בריאות ושמחה עם כל המשפחה.
ובעניין האידיש שיעלי הזכירה: אינך יודעת שאידיש היא שפה נפלאה? אני מאוד אוהבת ספרות אידיש, תאטרון באידיש ושירה באותה שפה.

נֵנָה

New member
../images/Emo13.gif לילה טוב פורום ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif../images/Emo121.gif

נֵנָה

New member
יעלייייי, עניי עירך קודמים ../images/Emo124.gif

כך אומר הפסוק, נכון? התחומים בהם את עוסקת מאד מעניינים ... אולי תרצי לנו? נשמח להיפגש ולשמוע. מבטיחים להיות ילדים טובים, לא לפטפט ולא להפריע באמצע ...

yaely2

New member
מנהל
לייצ'יק וכולם, ממש אין בעיה ../images/Emo23.gif

נֵנָה

New member
כוונתי לנקוט בצעדים מעשיים ../images/Emo45.gif

כדי ליזום מפגשים כאלה בינינו ולהינות מהידע שאת יכולה להעניק לנו ... אני מניחה שגם חברים אחרים בפורום שיש להם ידע בתחומים אחרים, יכולים לתרום לכולנו ...
מצד שני, מצדי, אפשר להמשיך ולעשות זאת בפורום, כמו שעשית היום יעלינקה נשיקה| זה היה מאד מעניין ומהנה ...

למעלה