ערב טוב,איפה כולם?

• פותח הנושא emmy5
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
ערב טוב,איפה כולם?../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif

קצת רעש ,יותר מדי שקט בפורום

emmy5

New member
יופי דני , ממש היתה חסר ,ערב טוב

ידיד (איך אמרה הנכדה שלי? הצוציק בפורום (smiling (

dani 123

New member
ובדיחה

"I'd like to buy some gloves for my wife," the young man said, eyeing the attractive salesgirl, "but I don't know her size." "Will this help?" she asked sweetly, placing her hand in his. "Oh, yes," he answered. "Her hands are just slightly smaller that yours." "Will there be anything else?" the salesgirl queried as she wrapped the gloves. "Now that you mention it," he replied, "she also needs a bra and panties."

dani 123

New member
ועוד אחת

There are these two friends, a white guy and a black guy. One evening, they're in a bar arguing over which of them can have sex the most times in one night. They decide to settle the issue by going to the local whorehouse and gathering experimental evidence, as it were. So they get to the whorehouse, pair off with a couple of the ladies, and go to their respective rooms. The white guy energetically balls his whore and, reaching up with a pencil, makes a "| " mark on the wall. Then he falls asleep. He wakes up in a couple of hours and screws the whore again, albeit a little less enthusiastically this time. Again, he reaches back and marks a " | " on the wall. Again, he falls asleep. He wakes up again in a couple of hours and lethargically humps the hooker again. He drowsily marks another " | " on the wall and falls asleep for the rest of the night. The next morning, the black guy barges into the white guy's room to see how he did. He takes one look at the wall and exclaims, "A hundred and eleven?! Damn! You beat me by three."

emmy5

New member
Nice , but i can fall asleep too'

if i must translate all this LOL Thanks Dany

yaely2

New member
מנהל
למען יודעיי העברית בלבד

והרי הבדיחה לפניכם, "אני מעוניין בכפפות לאשתי אך אינני יודע את מידתה" אמר הצעיר , תוך שהוא בוחן את המוכרת הסקסית, (מושכת כבר נראה לי מיושן מדי). "האם זה יעזור"? שואלת המוכרת ומושיטה את ידה בעדינות לתוך ידו, "הו כן" משיב האיש, ידה שלה קטנה מעט משלך. האם אתה זקוק לעוד משהו שאלה המוכרת תוך כדי אריזת הכפפות. עכשיו כשאת העלית את זה, נזכרתי. היא זקוקה גם לחזיה ותחתונים. יעלי

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gif חכו גם אני כאן, סוף סוף ...

ושוב אתכם ... כמעט קיבלתי קריז
לא תאמינו, אבל דיברתי עכשיו יותר משעה עם אחי בארה"ב ... רוצה לדעת מה חדש וחייב לשמוע כל פרט כדי לא להפסיד מה שקורה כאן ומה שקורה אתי
אל תשכחו שאצלם עכשיו שעות לפנה"צ ... כבר איבדתי את הסבלנות ... כל הזמן הייתם לי בראש ואמרתי לעצמי, מה הם חושבים? שקרה לי משהו? איך אני לא נמצאת איתם בפורום
אני כנראה מכורה קשות
רציתי לספר לכם על הביקור שעשיתי היום במועדון " ה פ נ ס י ו נ ר י ם "
נשמע לי כל כך מוזר
אבל, כן, זאת אני הפנסיונרית, מה לעשות? דיברתי שם עם מנהלת המועדון והתרגשתי כמו ילדה קטנה שמתחילה ללמוד בכתה א' ... מרוב התרגשות אפילו בכיתי קצת
טוב, לא ממש בכי, אבל היו לי דמעות בעיניים וביקשתי כוס מים ... זה כל כך חדש בשבילי ...
אני עוד לא יודעת איך לאכול את זה ... קיבלתי דף של הפעילויות שלהם (התעמלות, פלדנקרייז, ברידג'(אבל כרגע אין קורס שמתחיל עכשיו וצריך לחכות), ריקודי עם, ריקודי שנות השישים, פרדית, מלאכת יד, הרצאות, וקלפים, קלפים, קלפים (שזה לא הספציאליטה שלי
) משום מה כשהיא סיפרה לי על זה זה נראה כל כך יפה ומפתה, וכשקראתי את הדף פתאום זה איבד את הטעם ... צריכה להתרגל למצב החדש
מוזר, אבל כשאני כותבת את זה לכם, זה פתאום נשמע לי יותר טוב
. יש להם שם פעילות התנדבותית למען הקהילה ב"פרויקט חונכות" לתלמידי בי"ס יסודי הנמצא קרוב למועדון וזה לא פחות ולא יותר, ביה"ס בו אני למדתי בילדותי
ממש מרגש, לא? אם זאת, הציעו לי לבקר בעוד מועדונים ומתנ"סים לפני שאני מחליטה לאן אני רוצה להצטרף, או בכלל לא להיות "חברת מועדון" אלא "פרי לאנסרית" וללכת בכל פעם למקום אחר להרצאות, פעילויות חברה, טיולים שהם מארגנים וכו'. באשר לחוגים, אחליט אחרי שאראה מה כולם מציעים ... אז זהו, גמרנו עם ההתרגשות היומית הראשונה ... לא אלאה אתכם יותר הערב
נראה מה צופנים לי הימים הבאים ...

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gif חכו גם אני כאן, סוף סוף ...

ושוב אתכם ... כמעט קיבלתי קריז
לא תאמינו, אבל דיברתי עכשיו יותר משעה עם אחי בארה"ב ... רוצה לדעת מה חדש וחייב לשמוע כל פרט כדי לא להפסיד מה שקורה כאן ומה שקורה אתי
אל תשכחו שאצלם עכשיו שעות לפנה"צ ... כבר איבדתי את הסבלנות ... כל הזמן הייתם לי בראש ואמרתי לעצמי, מה הם חושבים? שקרה לי משהו? איך אני לא נמצאת איתם בפורום
אני כנראה מכורה קשות
רציתי לספר לכם על הביקור שעשיתי היום במועדון " ה פ נ ס י ו נ ר י ם "
נשמע לי כל כך מוזר
אבל, כן, זאת אני הפנסיונרית, מה לעשות? דיברתי שם עם מנהלת המועדון והתרגשתי כמו ילדה קטנה שמתחילה ללמוד בכתה א' ... מרוב התרגשות אפילו בכיתי קצת
טוב, לא ממש בכי, אבל היו לי דמעות בעיניים וביקשתי כוס מים ... זה כל כך חדש בשבילי ...
אני עוד לא יודעת איך לאכול את זה ... קיבלתי דף של הפעילויות שלהם (התעמלות, פלדנקרייז, ברידג'(אבל כרגע אין קורס שמתחיל עכשיו וצריך לחכות), ריקודי עם, ריקודי שנות השישים, פרדית, מלאכת יד, הרצאות, וקלפים, קלפים, קלפים (שזה לא הספציאליטה שלי
) משום מה כשהיא סיפרה לי על זה זה נראה כל כך יפה ומפתה, וכשקראתי את הדף פתאום זה איבד את הטעם ... צריכה להתרגל למצב החדש
מוזר, אבל כשאני כותבת את זה לכם, זה פתאום נשמע לי יותר טוב
. יש להם שם פעילות התנדבותית למען הקהילה ב"פרויקט חונכות" לתלמידי בי"ס יסודי הנמצא קרוב למועדון וזה לא פחות ולא יותר, ביה"ס בו אני למדתי בילדותי
ממש מרגש, לא? אם זאת, הציעו לי לבקר בעוד מועדונים ומתנ"סים לפני שאני מחליטה לאן אני רוצה להצטרף, או בכלל לא להיות "חברת מועדון" אלא "פרי לאנסרית" וללכת בכל פעם למקום אחר להרצאות, פעילויות חברה, טיולים שהם מארגנים וכו'. באשר לחוגים, אחליט אחרי שאראה מה כולם מציעים ... אז זהו, גמרנו עם ההתרגשות היומית הראשונה ... לא אלאה אתכם יותר הערב
נראה מה צופנים לי הימים הבאים ...

נֵנָה

New member
יעלי, תמחקי אחד .. היתה הודעת שגיאה

והייתי בטוחה שההודעה שלי לא עברה...

נֵנָה

New member
יעלי, תמחקי אחד .. היתה הודעת שגיאה

והייתי בטוחה שההודעה שלי לא עברה... גם עכשיו לחצתי שלח ועלתה לי הודעת שגיאה ... אז תמחקי גם את זה ...

נֵנָה

New member
לא נורא, הנה אני מעלה אותו ../images/Emo8.gif

ומוסיפה גם ציור יפיפה של ציירת ישראלית בשם דפנה ארוד, אחרי שהקטנתי אותו. מקווה שיעבור, כי מקודם לא הצלחתי להעביר אותו בגל הגודל. כשתראו תבינו, אם אצליח בכלל להעביר, כי התפוז עושה לי קצת בעיות וכותב לי בכל פעם ש "יש שגיאה, נא לנסות מאוחר יותר ...".
ותשהנו

נֵנָה

New member
לילה טוב חברים נחמדים ../images/Emo1.gif ../images/Emo29.gif

להתראוווווות

למעלה