../images/Emo124.gif חכו גם אני כאן, סוף סוף ...
ושוב אתכם ... כמעט קיבלתי קריז
לא תאמינו, אבל דיברתי עכשיו יותר משעה עם אחי בארה"ב ... רוצה לדעת מה חדש וחייב לשמוע כל פרט כדי לא להפסיד מה שקורה כאן ומה שקורה אתי
אל תשכחו שאצלם עכשיו שעות לפנה"צ ... כבר איבדתי את הסבלנות ... כל הזמן הייתם לי בראש ואמרתי לעצמי, מה הם חושבים? שקרה לי משהו? איך אני לא נמצאת איתם בפורום
אני כנראה מכורה קשות
רציתי לספר לכם על הביקור שעשיתי היום במועדון
" ה פ נ ס י ו נ ר י ם "
נשמע לי כל כך מוזר
אבל, כן, זאת אני הפנסיונרית, מה לעשות? דיברתי שם עם מנהלת המועדון והתרגשתי כמו ילדה קטנה שמתחילה ללמוד בכתה א' ... מרוב התרגשות אפילו בכיתי קצת
טוב, לא ממש בכי, אבל היו לי דמעות בעיניים וביקשתי כוס מים ... זה כל כך חדש בשבילי ...
אני עוד לא יודעת איך לאכול את זה ... קיבלתי דף של הפעילויות שלהם (התעמלות, פלדנקרייז, ברידג'(אבל כרגע אין קורס שמתחיל עכשיו וצריך לחכות), ריקודי עם, ריקודי שנות השישים, פרדית, מלאכת יד, הרצאות, וקלפים, קלפים, קלפים (שזה לא הספציאליטה שלי
) משום מה כשהיא סיפרה לי על זה זה נראה כל כך יפה ומפתה, וכשקראתי את הדף פתאום זה איבד את הטעם ... צריכה להתרגל למצב החדש
מוזר, אבל כשאני כותבת את זה לכם, זה פתאום נשמע לי יותר טוב
. יש להם שם פעילות התנדבותית למען הקהילה ב"פרויקט חונכות" לתלמידי בי"ס יסודי הנמצא קרוב למועדון וזה לא פחות ולא יותר, ביה"ס בו אני למדתי בילדותי
ממש מרגש, לא? אם זאת, הציעו לי לבקר בעוד מועדונים ומתנ"סים לפני שאני מחליטה לאן אני רוצה להצטרף, או בכלל לא להיות "חברת מועדון" אלא "פרי לאנסרית" וללכת בכל פעם למקום אחר להרצאות, פעילויות חברה, טיולים שהם מארגנים וכו'. באשר לחוגים, אחליט אחרי שאראה מה כולם מציעים ... אז זהו, גמרנו עם ההתרגשות היומית הראשונה ... לא אלאה אתכם יותר הערב
נראה מה צופנים לי הימים הבאים ...