ערב טוב איתן!

myh350

New member
ערב טוב איתן!

נו מה יש לך משהו לחדש לי? כי אני עדיין מחכה לתשובה ממך!!!

../images/Emo13.gif את גורמת לי להיזכר בשיר יפה

יש שם בית שאומר שהשחקנים אוהבים אותך רק כשהם משחקים ושהרעם מגיע רק שיורד גשם ...אני לא חושב כך אבל השיר יפה תהני . לגבי ההופעה אני מציע ( את ליבי
)שנחכה קצת יש זמן עד יום שישי , אולי הם לא יודעים בעצמם איפה למה וכמה , ומה אפשר ומה אי אפשר , מה שבטוח שאני מבטיח לבדוק לך את העניין והאפשרויות .

myh350

New member
איתן שוב ערב טוב!!!

אני יודעת איפה ההופעה שמוליק כתב לי ביום שישי במלון הרודס אבל ככשאלתי אם אני יכולה לבוא התשובה עדיין לא הגיע אלי וזאת כל הבעיה אז תבדוק לי את העניין הזה!

בטח שאת יכולה לבוא

אבל להיכנס זאת בעיה
סתם , חכי קצת אני בטוח שתקבלי תשובה , ההופעה לאורחי המלון ? או לקבוצה סגורה ? מקס' נזמין לך חדר

myh350

New member
כן אני בהחלט אישה ונכון אני מאילת

אבל הפסטיבל הזה עולה המון כסף ולא אילתיות משתתפות להפך באות לכן נשים מכל הארץ ומשלמות על ההופעות ועל בתי מלון הרבה כסף אז מי יתן לי להכנס רק בפרוטקציה ואם שמוליק יכול להגיד שאני איתם או פבלו יגיד אני איתם אז אולי יתנו לי להכנס הבנת אבל לא קיבלתי תשובה משמוליק עדיין...... אז אולי כבר תבדוק עבורי וזהו זה!!!

עדיין לא הצטרפת לאגודת הסטודנטים ? אולי

לאגודת העיתונאים , תוכלי להגיע על תקן של צלמת או כתבת תרבות אילתית
, עכשיו ברצינות הבטחתי ואני אבדוק לך אל תיהיה בלחץ , לא בריא להרתגש ולהילחץ יותר מידי , תיהיה רגוע ושלווה והכל יהיה בסדר .

myh350

New member
זהו עכשיו אני כבר לא בלחץ..

האמת שאני לא בלחץ נכון רוצה מאוד להיות בהופעה אבל אם לא יצא אז...... וזהו על זה לא חשבתי מעכשיו אני כתבת תרבות ובאה לסקר את המופע של פבלו עם תמונות וסרטונים

../images/Emo13.gif או כך אני אוהב אותך ../images/Emo140.gif

אהבת את הרעיון של כתבת תרבות ?
אם את רוצה אני יכול להכין לך כרטיס ביקור במחשב, ותוך כמה דקות ויש לך דיפלומה מטעם מחלקת התרבות של עיריית אילת , או אפילו משרד התיירות , לעובדי המלונות זה צריך להספיק , סיכה עם נרתיק פלסטיק להצמיד לחולצה ואת בפנים

טוב נתחיל עם תעודת עיתונאי :

יש המון סוגים תבחרי : 1. תעודות העיתונאי שמנפיקה לשכת העיתונות הממשלתית - האפשרויות : א .תעודת עיתונאי - כתב חדשות , מראיין או כתב חדשות , עורך בעיתון רדיו טלויזיה או איטרנט . ב. תעודת טכנאי שידור או עוזר תקשורת . ג. תעודת עיתונאי, טכנאי שידור או עוזר תקשורת בעיתונות המקומית . ד. תעודת עיתונאי – כתב-עת . ה. תעודת יוצר סרטי תעודה . ו . תעודת עיתונאי זמנית . ז. תעודת עיתונאי מבקר . ח. אישור עיתונאי . הסבר כללי... הבקשה לתעודת עיתונאי מוגשת על-ידי כלי התקשורת שבו העיתונאי מועסק או העיתונאי עצמו מגיש אותה (אם הוא משמש כפרי-לאנס), ומחירה 50 ש"ח. לבקשה יש לצרף הוכחות לעמידתו של כלי התקשורת בהגדרות הלשכה (כגון גיליונות עיתון, קלטות טלוויזיה וכתבות מאתר האינטרנט) ולהיקף העסקתו של המבקש (תלושי משכורת, חוזים, עבודות וכד'). ההחלטה על מתן תעודה מתקבלת בוועדה בת ארבעה חברים, ובהם נציג משרד ראש הממשלה, נציג משרד הפנים, נציג היועץ המשפטי של משרד ראש הממשלה ונציג התקשורת שממנה מנכ"ל משרד ראש הממשלה. אם הבקשה הוגשה כנדרש, הליך הנפקת התעודה נמשך בין 45 ל-90 יום. כאשר פג תוקף התעודה יש להגיש בקשה לתעודה חדשה. הקטריונים לתעודה א גיל המבקש הוא מעל 18. ב. אמצעי התקשורת שבו המבקש מועסק פועל על-פי היתר או רשיון כנדרש. ג. למבקש יש אישור שהייה ועבודה בארץ. ד. למבקש אין הרשעות בעבירות נגד ביטחון המדינה. ה. גורמי הביטחון מעריכים כי המבקש איננו מהווה סכנה לביטחון המדינה ולאנשי ממשל. ו. המבקש איננו תושב או אזרח של מדינת אויב או של אזור הנתון בעימות מזוין עם מדינת ישראל, אלא אם כן החליט מנהל הלשכה, לאחר התייעצות עם גורמי הביטחון, שאפשר לשלול אפשרות לקיומה של סכנה מן המבקש לשלום הציבור ולביטחון מדינת ישראל. בקיצור תבחרי ונתקדם .

בוקר טוב , זמנית זה קל יחסית ...

הנה הקטריונים : לעובד תקשורת ישראלי המועסק באמצעי התקשורת כפי שהם מוגדרים על-ידי הלשכה במשרה מלאה או משמש כפרי-לאנס, שזה עיקר עיסוקו במשך תקופה קצרה או שהוא מתחיל את עבודתו בתחום. בתור מתחילה זה יהיה קל , אכין לך אחת .

myh350

New member
טוב אני עיתונאית שמסקרת את המופע לפורום

המרכזי של פבלו רוזנבר אז תכין אין בעיה מחכה

מסקרת לפורום ? עזבי אותך משטויות , את כתבת

תרבות באתר תירות ונופש חדש "אטרקציה" שיעלה לאויר בימים הקרובים ...אחד הכתבות הראשונות הם על חיי הלילה בתירות המשגשגת של אילת , וערבי הנשים במלון הרודוס ...השאר לפי הדימיון
אפשר להוסיף שאת הגעת לעשות כמה תמונות ולראיין את פבליטו ( זה די נכון לא ) .

למעלה