ערב טוב אנשים, ערב טוב לכולם

Aronsona

New member
בשתי מילים: לא משהו

אני מאד טרוד בשבוע האחרון ועדיין והראש לא פנוי ל"קרב" אז אני עדיין ברמה של 12 - 14 סיגריות.

אתה בסדר גמור אתה!
אם אתה, למרות הלחצים, עדיין מחזיק על 12-14 סיגריות ולא חזרת לכמות הרגילה שאתה נוהג לעשן, הרי זאת הצלחה.
אם נשווה זאת למשחק כדורסל, אז אולי לא קלעת לסל של היריבה, אבל לפחות לא ספגת סל בזמן שהיית חלש ואתה יכול לצאת למתקפה חדשה.

והנה עוד קצת מתוך 'שרק'
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=iovcnjuf2WU&NR=1

הייי קפטן, נשארנו רק אני ואתה

ועם זה ננצח

זאת הגמילה הכי כייפית שהיתה לי אי פעם במיוחד בפרק הזמן הקצר הזה. אני לא יודעת מה יהיה בהמשך, אבל אני מודה שזה יותר קל לי גם בזכות הפורום. אף אחד לא מעצבן אותי מספיק בכדי לרצות לעשן
אני זוכרת שבפעם הקודמת שלא עישנתי, זה היה בתקופת האח הגדול, לא עישנתי איזו שנה בערך, אבל הויכוחים באח הגדול ללא סיגריות די התישו אותי. לפחות עכשיו אין לי את המתח המיותר הזה. מקסימום אני מתאכזבת מביקורת השופטים על המנה של המתמודד החביב עליי (הגרמני, אלא מה?) או מאושרת מהביקורת הטובה שהמתמודדת החביבה עליי קיבלה (הארגנטינאית, אלא מה?) או לחילופין מתעצבנת קצת או מרימה גבה לשמה ההערות המטומטמות והמתנשאות של אביב גפן על מתמודד או מתמודדת בדה וויס ישראל...
בקיצור, הריאליטי לא משהו שיגרום לי לרצות לקחת סיגריה באופן נואש

והנה משהו מאותה התקופה של השיר שהבאת כאן
http://www.youtube.com/watch?v=JmcA9LIIXWw

Doctor Goblin

New member
יחפה! הנה הסטטוס של פליטת הריאליטי

החביבה עלינו על דה וויס:

"מה שמדהים בריאליטי דוגמת דה וויס זה שהם לוקחים בנאדם שיוצר ואפילו די נחמד, די אלמוני (פה ושם הופעה באיזה בר, פה ושם ידיעה באיזה מקומון) ושמים אותו על מפת הסליברטאות ונותנים לו סיכוי אמיתי לממש את הכשרון שלו. אני יושבת ומחכה לראות איך תתפתח הקריירה של יובל בנאי הזה. נשמע לי שהוא יכול לגמרי לכתוב איזה להיט או שניים שיככבו ברשימה של גלגלצ"

חחחח לגמרי נכון

והנה משהו נחמד שקראתי בהקשר הזה,

במקום לעשות כל-כך הרבה תוכניות שמחפשות כשרונות, יותר טוב שיחפשו כשרונות שיודעים לעשות תוכניות

ואכן, בכל הדו-קרב שבין יובל לאביב אני מעדיפה את יובל בנאי ושלומי ברכה על פני אביב גפן, אשר השיפוט שלו פשוט מזעזע, למרות גילויי אנושיות פה ושם כמו במקרה של נשא ה-HIV, ועדיין הוא נשמע כמו ילד מתבכיין לעומת שאר השופטים שהתקדמו כבר הלאה...

Doctor Goblin

New member
המשפט המודגש כל כך נכון...

תחשבי רק מספרית על כמות ה"כשרונות שגילינו" בתוכניות האלו וכמה מהם עושים משהו משמעותי היום. יש יותר היצע מביקוש של כשרונות וזה גורם להוזלת המושג כולו. חבל.

אביב גפן? הוא מעולם לא היה העיפרון הכי חד בקלמר והוא די עשה קריירה מלהיות "ילד מתבכיין" ששר לילדים שאוהבים לבכות. כן אסכים שיש לו כמה הברקות מוסיקליות באמתחת.

קפצילי

New member
אני מוחה מוחה מוחה

הבחור מוכשר בטירוף ויש לו מוסיקה מופלאה. אני לא יכולה לדמיין את שנות התיכון שלי בלעדיו. וגם לא את רצח רבין...

את דה ווייס מעולם לא ראיתי, אז אין לי מושג.

Anna begins cc

New member
אני מוחה!

אמנם זו אשמת הנשיקה המזורגגת אבל למה להתקטנן?..

אני לא הרמתי ולו סיגריה אחת כבר חודש שלם (ביום רביעי זה יהיה חודש, למען האמת..) ולכן אני רוצה להחשב שותפה במאמץ הפורומי!

זה לא מבטיח שלא אדליק סיגריה מחר,
אבל אני כמו האלכוהוליסטים- taking it one day at a time..

כל הכבוד לך אנה בגינס

זה לא משנה מה הסיבה שגרמה לך להתנזר למשך חודש ימים מסיגריות, העיקר שכרגע, לפחות הריאות שלך נקיות מהחרא הזה
גם אני בזמנו ניצלתי עובדה שהייתי חולה בברונכיטיס ולא יכולתי לעשן, וככה החזקתי מעמד במשך שנתיים וחצי...
אסור לחשוב במושגים של 'זהו, אני לא נוגעת יותר בסיגריה לעולם' כי זה מלחיץ עוד יותר. תמיד עדיף לחשוב במובן של 'בינתיים אני לא מעשנת וטוב לי עם זה' וככה זה משאיר אותך הרבה יותר רגועה לשלבים הבאים בגמילה.

שיהיה המשך יום נעים ונקי מעשן

http://www.youtube.com/watch?v=8tI1_KlO6xI

למעלה