ערב טוב אנשים...

hadarosh16

New member
ערב טוב אנשים...

פעם ראשונה שאני בפורום הזה אבל הנושא נוגע לי.. את האמת אני אפילו לא יודעת מה לכתוב.... אולי עדיף שאני אכתוב את זה... לסבתא שלי... בחיים שלי לא חשבתי שיום אחד אני אצתרך להיפרד ממך לא חשבתישאני אצתרך להיפרד ממך כל כך מהר אבל כנראה שזה לא תלוי בי ויותר חזק ממני אני רק בת 15(שכתבתי את זה הייתי בת 15)...וכבר נפרדת ממך בחיים לא חשבתי שזה יקרהכל כך מהר,זה לא פייר לא נהנתי ממך מספיק היית כל כך טובה כל כך דואגת היית מקסימה אם היה קורה משהו למישהו מהמשפחה ישר היית מטפלת בו ודואגת לו בדרך הטובה ביותר זה היה ייחודי רק לך כואב לי להיפרד ממך לא חשבתי שיום אחד אני אצתרך לעשות את זה ועוד במהירות כזאת. הפרידה ממך כואבת לי מאוד אני עדיין לא מעכלת שאת לא איתנו יותר. תמיד היית כל כך קרובה ועכשיו את לא,את שם בעולם שכולו טוב ושומרים עלייך כמו שאת שמרת על אחרים. כנראה שאלוהים היה צריך מלאך נוסף שיהיה לידו והוא בחר בך מכל אחד אחר וזה כואב. לפני חודש הייתה ההלוויה שלך בחיים אני לא אשכח אותך. אני הייתי שם מול הקבר ולא האמנתי שהסרטן הכריע אותך למרות שנלחמת עליו בגבורה רבה. אני זוכרת שבכיתי,בכיתי מההלם,הקבר שלך היה מקושט בפרחים כמו שאת אוהבת,הכל היה צבעוני אבל בלב שלי הכל אפור, סבתא איך עשית לי את זה?! עדיין הלב שלי כואב את מותך וכנראה לא יחלים לעולם. ראיתי ילדה בהלוויה שלך ועמוק בלב ידעתי שהכאב שלי בחיים לא ישתווה לכאב שלה בחיים לא יבינו עד כמה את חסרה לנו,ולי בעיקר. סבתא זה לא פייר לא היית צריכה למות לי כל כך מהר הרבה אנשים אוהבים אותך להרבה אנשים את חסרה אבל הכאב שלהם לא שווה לכאב שלי בחיים לא יבינו את הכאב הזה תמיד דאגת כל כך תמיד התעקשת. בפעם האחרונה שזכיתי לראות אותך הסתכלתי עלייך ורציתי לבכות משש כאב לי לראות אותך נגמרת והולכת אבל בסוף זה קרה ואת אינך עוד איתנו קשה לי להיפרד ממך עדיין אני לא מעכלת. מוזר להיכנס לבית שלך ולא לראות אותך שם,לא לראות את האהבה שלך כלפיי וכלפי כל אחד במשפחה, קשה לא לראות יותר את השמחה שבך כשראית אותי תמיד החיוך שלך. סבתא דבר אחד יש לי להגיד לך:תודה. תודה על הדאגה,על האהבה וכל הכל,תודה. סבתא את חסרה לי ולכולם למה אלוהים לקח מלאך כמוך,למה?! כנראה לעולם אני לא אבין. סבתא שאת עכשיו שם תשמרי עלינו משם ואני מקווה שעוטפים אותך שם בחום ואהבה כי מגיע לך סבתא את חסרה ותמיד תהיי חסרה אני אוהבת אותך וכולנו אוהבים אותך ומתגעגעים מאוד! שלך נכדתך המתגעגעת... ______________________________________________________________ חן שלי יקרה.... אני כל כך מבינה את כאבך כל כך שותפה לו רוצה שתדעי שהיא שם שהיא רואה אותך והיא שומרת עלייך ולא תיתן לאף אחד לפגוע בך או בכל אחד ממשפחתך... אני רוצה שתדעי שהיא חושבת עלייך ומתגעגעת אלייך גם אני בטוחה שהיא רוצה שתהיי מאושרת... שלא תתעצבי בגללה... אני בטוחה ששומרים עליה ועל סבתא שלי טוב מאוד ושהיא חיה בעולם יותר טוב ויותר יפה מפה אני בטוחה גם שמטפלים בה.... אני שותפה לכאב שלך ומחזקת את ידך ותמיד אהיה פה... כל הזמן שלך הדרו´ש...

חן1

New member
הדרוש´ ../images/Emo23.gif

לא יודעת למה אבל אני קצת חסרת מילים עכשיו
אבל יש בי המון אהבה שאולי גם בלי הרבה מילים תוכל לעבור אליך (((((((הדרוש´))))))))
מווווואה
יום נעים מקסימונת

למעלה