ערב טוב ארבעימים

ערב טוב ארבעימים

חזרתי מאילת הנפלאה

אשה נכנסת לבית מרקחת ומבקשת מהרוקח בקבוק ציאניד כדי להרוג את בעלה. הרוקח נבהל "השתגעת? את יודעת מה יעשו לך? יכניסו אותך לכלא למאסר עולם וגם אותי בטוח יכניסו לכלא וישללו לי את הרישיון." פותחת האישה את ארנקה ושולפת תמונה אינטימית של בעלה עם אישתו של הרוקח ...

איש אחד עשיר קנה בית ענק עם בריכה והחליט לעשות לכבוד הבית החדש שלו מסיבה גדולה.
באמצע המסיבה בעל הבית מבקש מכולם לצאת לבריכה והם רואים שהיא מלאה בתנינים, כרישים, דגי פירנה וכל מיני חיות מסוכנות.
בעל הבית אומר: "מי שמצליח לשחות את כל הבריכה שלי- אני מביא לו את הבית החדש הזה!"
כולם בשקט אף אחד לא מדבר...
אחרי שתי דקות אומר שוב בעל הבית: "מי שמצליח לשחות את כל הבריכה-אני מביא לו את הבית החדש הזה ואת המטוס הפרטי שלי!"
שוב כולם בשקט...
אחרי חמש דקות אומר בעל הבית: "מי שמצליח לשחות את כל הבריכה הזו אני מביא לו את הבית הזה, את המטוס הפרטי שלי ואת הבת שלי!!"
כולם בשקט עוד כמה דקות ופתאום רואים איזה גמד קטן קופץ לתוך הבריכה ובקושי רב מצליח להשתחל ולהאבק עם כל החיות המסוכנות ולהגיע לצד השני.
הוא יוצא מהמים נוטף דם, פצוע ותשוש ובעל הבית אומר לו : "כל הכבוד! לא חשבתי שמישהו יצליח! מה אתה רוצה קודם? את הבית, המטוס או את הבת שלי?"
הגמד עונה לו : "אני לא רוצה שומדבר! אני רק רוצה לדעת מי המניאק שדחף אותי לבריכה!!!"
=

למעלה