ערב טוב אריאלה נילי וחני

ערב טוב אריאלה נילי וחני

מפגש נהדר היה לנו הבוקר חבל ששמחה לא היתה.העדוד שאחת נותת לשניה ורעיונות כיצד להתמודד עם בעיות שאנו נתקלות בהם חשוב מאוד.אני הגעתי היום מיואשת לאחר שעברתי שבוע מאוד קשה.עם החלטה בין סידור לבעלי, מוסד או עובד זר. שמעתי עצה מכל אחת וזה נתן חומר למחשבה.החלטתי לקחת הכל בקלות וביותר סבלנות. ובעזרת השם יהיה טוב. אני כבר מחכה למפגש הבא.

נילי41

New member
אביבה יקירתי../images/Emo20.gif

נכון שהיה לנו מפגש נהדר. אני מאוד שמחה שבאת ושנעזרת. בפעם הקודמת לא היית וכנראה שהתגעגעת אלינו יותר מדי. זה נהדר שאנחנו מחליפות חוויות ועצות ומקלות כך אחת על השנייה. מה דעתך על העצה של רחל עם הבקבוק? נראה אם הוא יסכים לזה... אני מקווה שאת באמת תרגעי קצת ותקחי את העניינים יותר בקלות. זוכרת בתחילת קבוצת התמיכה היית במצב שאת בו כיום. ממש מיואשת ואז לקחת את עצמך בידיים והתאוששת... עכשיו עברת שלב נוסף שצריך להתמודד איתו ואני בטוחה שאת תצליחי להתמודד כמו כל אחת מאיתנו, כי בעצם, אין לנו ברירה, אנחנו צריכות להחזיק מעמד. אגב, את זוכרת שהמפגש הבא שלנו יהיה רק בעוד 3 שבועות, אבל יש את הפורום הזה שמאוד עוזר ויש לנו גם טלפונים אישיים. אז כמו שאת ואריאלה אומרות, בעזרת השם, יהיה טוב. המשך יום עגול לך יקירתי. קבלי חיבוק אמיץ וחם

למעלה