ערב טוב - אשמח להתנסות

shu18

New member
ערב טוב - אשמח להתנסות ../images/Emo140.gif

ראשית כל אתחיל בזה שפורום מקסים, ומאוד מאוד מעניין. קראתי קצת והחלטתי לנסות ולהתנסות שמי שרון, גרושה + 2 מדהימים (בן ובת) ת.לידה 18.12.1971 (שבת בלילה). ת.לידה עברי - א' בטבת. אחרי מערכת זוגית לא קלה, שהתפרקה וגרמה לי לחוסר אמון בסיסי בגברים, אך עם הרבה אמונה באהבה אמיתית... (סתירה מוחלטת), אני רוצה לדעת מה עלי לעשות כדי להצליח בזוגיות בחיים ולהגיע לפרק ב' מתוך מקום שלוו ומתוך אהבה טהורה. מסובך מידי ? שרוני.

shu18

New member
שכחתי לכתוב את הרונים שיצאו ../images/Emo122.gif

שלושת הרונים הראשונים: אורוז אות'ילה ויסה הרון הרביעי: פהו את כולם הוצאתי ע"י שליפה אוטומטית של רונים הפוכים, ולא מתוך בחירה. שרוני.

שרוני

ראשית, אני לא מוצאת סתירה בין אמונה באהבה לבין חוסר אמון במערכות יחסים, או פחד משותפים לאהבה - אם משהו, זה אולי נראה לי אפילו משלים - מי שאהבה מאוד מאוד חשובה לו, נזהר מאוד בבחירת האנשים שבהם הוא מתאהב - כי יש לו יותר להפסיד... מי שאהבה בשבילו זה נחמד, ותו לא, פחות אכפת לו להיכנס ולצאת ממערכות יחסים... אולי זה עניין של כמה אתה משקיע בקשר... לא יודעת.. לגבי העצות שבחרת לעצמך מהרונים: הרון הראשון, אורוז, מדבר בפירוש על מסע שהוא לא נעים, אבל הוא שווה את המאמץ, כי בסופו של המסע אתה נהייה בוגר יותר. שיעור כזה הוא מתאים למי שעוסק בהתפתחות עצמית, ולא בהתפתחות זוגית. מכאן, אני רוצה להדגיש בפנייך, שעיקר המסע שלנו כתלמידים כאן, על כדור הארץ, הוא אינדיווידואלי. אנשים יבואו ויילכו מהחיים שלך, לכל אחד מהם יהיה מה ללמד אותך, והגדולה שלך היא ביכולת שלך להפנים את השיעורים שלמדת מבעלך, ומהאנשים האחרים שאת נמצאת איתם בקשר. מה למדת מהזוגיות הקשה והלא מוצלחת שהיתה לך עם בעלך לשעבר? האם הפנמת את הלקחים במידה כזו שלשם לא תחזרי - ולא מתוך כעס, אלא מתוך הבנה? זו שאלה שאת צריכה לענות לעצמך עליה. אני לא יודעת את התשובה, אני רק מתבקשת להעלות את השאלה. הרון איסה בקריאה שלך שייך לאמצע ולא לסוף הקריאה. הרון מתאר את המצב שאת נמצאת בו עכשיו - מצב שבו מוטב לא לעשות כלום. את לא יכולה לנצח את התהליך שאת עוברת עכשיו, אם יש עצב או בלבול, את מוכרחה לתת להם את הזמן שלהם, ופשוט להמתין שיחלפו. אם כרגע את מתגברת על פרידה או שחולפים עלייך ימים קצרים של חוסר אמונה, תניחי לזה להיות ולחלוף, זו העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך בהתאם לרון. התרופה של עכשיו היא תקופה של שפל, אבל - הרון את'ילה הוא רון מאוד חיובי, והוא מלמד אותנו שאת תגיעי למקום שאת מאחלת לעצמך או למקום שאת מעוניינת בו. ההבטחה של הרון הזה, היא שאת תקבלי את מה שאת ראוייה לקבל, והרון הזה לא עוסק בחומר, אלא ברוח - אהבה, שימחה, שלווה. הוא מדבר על סוף התהליך. ז'תומרת, שאנחנו למדים שאת בדרך הנכונה... אז בואי נסכם את התובנות מהרונים - הרונים מבקשים ממך להבהיר לעצמך את השיעורים שלמדת במסע הלא-כל-כך נעים שלך עד עכשיו, ולהיות בטוחה שאת יודעת מה את רוצה עכשיו בהתאם למה שכבר למדת בעבר. כרגע, אם את עוברת תקופה שבה דברים לא זזים מספיק מהר, תקופה של ספק, חשש, או חוסר בכוח או חשק להשקיע בקשר הבא - לא להלחם בזה. תני לזה להיות, כמה זמן שזה לוקח. אין שום דבר יותר יעיל מזה שאת יכולה לעשות כרגע.. וכמובן, בסוף - את תקבלי מה שאת ראוייה לו, ותגיעי למנוחה ולנחלה
בהצלחה!!!!!!

shu18

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה !!!

ואוו, מאוד מאוד מעניין, ואם לומר בכנות, מאוד משקף את התחושות הפנימיות שלי. אני אכן מרגישה שלמדתי (אמנם בעזרת הרבה שיחות עם מאמן אישי) והפנמתי את הבעיות והמקומות אליהם אינני רוצה לשוב, ובהחלט מתוך הבנה ולא מתוך כעס וכאב. וכמו כן התחושה הכבדה של החוסר וודאות במצב בו אני נמצאת היום, גורמת לי לחוסר סובלנות ואובדן האמונה בעיקר במניע של האנשים שמחפשים בקירבתי. אני בסך הכל, לא מנסה להתנגד למצב בו אני נמצאת היום, ולא מנסה לגרום לשינוי, כרגע, כנראה מתוך ניסיון הבנה של האני הפנימי שלי, ולכן אני בעצם זורמת. מאוד מקווה שגם אם השינוי יהיה איטי ולא מיידי, הוא יקרה. ובהחלט מצפה לשינוי, ורק במובן הרוחני, של הגעה לשלווה, לאושר פנימי, ולאהבה. תודה רבה על ההארה.. שרוני.

../images/Emo25.gif

בכיף, נשמה. את מוזמנת לחזור לפהו להתחזק בכל זמן, מתי שאת מרגישה צורך

למעלה