ערב טוב אשמח לעזרה

ערב טוב אשמח לעזרה

שמי איריס וכרגע אני נימצאת בפרשת דרכים ,התחלתי להכנס לכול העולם הרוחני אם ע"י קריאת ספרים ,לימוד מדיטציה וכרגע אני מסיימת קורס רייקי הייתי רוצה לדעת האם אני במסלול הנכון (אני מרגישה שזה היעוד שלי ) ודבר נוסף בעלי לא מאמין בכלל בכל הנושאים האלו ודי מקשה על חיי האם נוכל להמשיך לקיים נישואין בריאים או שהנושא רק יעמיק ויהרוס את חיינו ? המון תודה מראש איריס תאריך לידה 27.7.68

sara110

New member
איריס בוקר טוב

את בהחלט במסלול הנכון במיוחד אם את מרגישה ככה. בענין בעלך תנסי אולי לשתף אותו על ידי אחד הטיפולים רק שיחווה אם גם אז הוא לא יאמין אז פשוט תשוחחי איתו ותסבירי לו שכל אחד מבני הזוג צריך להתפתח בכיוונים שלו מבלי לפגוע בזוגיות. אם מערכת היחסים שלכם טובה אמינה ויציבה אין סיבה שזה יהרוס אותה. בהצלחה מאחלת לך הרבה אור ובריאות

תודה לך

אבל הוא לא מוכן לקבל שום טיפול ,הוא פשוט לא מאמין (לפי דעתי הוא פשוט מפחד להאמין שזה קיים ). והוא מפחד גם שזה יגדיל את הפער באמונות ביננו שגם ככה הוא קיים . בכל אופן תודה רבה לילה טוב והמון סבלנות ואהבה איריס

sara110

New member
הי

מנסיון ועבודה אישית תנסי שלא להיאבק בזה אלא תקבלי את זה ותשלחי לו המון אור הוא יתרכך בסופו של דבר. יקח זמן אבל יתרכך במידה ולא תאבקי כדי לא להעצים את הפער כנראה מדובר באמת בפחד שלו יותר מאשר מחוסר אמונה.

למעלה