ערב טוב בנות היה ערב מהנה ביותר

iris3111

New member
ערב טוב בנות היה ערב מהנה ביותר

בסדנא. רוצה להודות לאסתי וטיא שבאו לעזור ולכל המקדימות תודה לשרון על הדרכה מהממת בסבלנות 25 תלמידות זה בכל זאת משהו ולא קל. תודה לכל הבנות שהגיעו היה כייף להכיר חדשות וליראות שוב פרצופים מוכרים. היה כייף ומדהים ליראות את העבודות שהבנות עשו מדהים וביכלל יש לנו פורום מעולה ומגניב אפשר לילמוד כאן ואפשר ללמד ואפשר הכי הכי לכייף עם סריגה בכל המכשירים והסיגנונות. אז שיהיה לנו לילה טוב ומקווה לעוד מיפגש בקרוב

me31

New member
היה מפגש מהמם...........

מאוד נהנתי פגשתי חדשות וותיקות המון תודה לעינת על הטרמפ תודה לאיריס על האירוח ואחרונה אחרונה אבל... חביבה לשרון על הללימוד, ההקשבה והסבלנות היה ממש כייף מחכה למפגש הבא

שויו

New member
תודה לשרון לאיריס ולכולן

נהנתי ללמוד, להכיר ולראות עבודות יפייפיות שלכן. מצטערת שהייתי צריכה לעזוב באמצע ולטוס לתינוקי צמוד הציצי שלי.... יישר כוח ולהת'

היה ערב נפלא ואתן יודעות מה בבית

חזרתי על מה שלמדנו עם מסרגות רגילות, רק שהייתי צריכה כל פעם בשביל היפוך שורה להוציא את המסרגה ולהשחיל מחדש אבל סוף סוף יצא לי משהו. עכשיו אני מחכה לחוברת לראות איזה עוד וריאציות יש ואיך מחברים את הריבועים.

1אסתיפ

New member
תודה על הערב היפה והנעים

נחמד לפגוש את כל הסורגות חדשות, וותיקות. כף ללמוד מכולן. תודה לאיריס על הארוח, וכמוכן לשרון על הלימוד. ותודה לכולכן על הערב הנעים. מקווה להתראות בקרוב שוב. לירושלמיות, מקווה להפתיע ולהגיע גם אליכן. בברכת לילה טוב ,ושבת שלום אסתי

tova האחת

New member
אין מילים בפי:תודה רבה לשרון שסוף-

סוף הביאה את אפגניה לכאן. לכל הבנות היה כיף להפגש שוב.

88hentai88

New member
תודה רבה לכולן!!! היה לי מפגש

מוצלח מאוד, אני חייבת לומר שנהנתי מכל דקה, לשבת איתכן, להעביר לכן מידע, לראות את ההבנה המידית שלכן לכל טכניקה, להרגיש אתכן סביבי, זה הדבר האמיתי!!! תודה לאסתר ולמטיסה שהביאו ובאו איתי! תודה לאיריס על האירוח, תודה לאסתי על העזרה, תודה לבנות שנישאר אחר כך לעזור לסדר, תודה לטיא, תודה לעינת שלקחה אותי חזרה למחוז חפצי, תודה לכל אחת ממכן שבאה והקשיבה והיתה חלק מאחד המםגשים המוצלחים שלנו כתמיד. ברכות רפואה שלמה לאימא של שרה C , שרה me hiciste falta!!! שולי... גם כשלא היית הרגשתי אותך שם! אוהבת תמיד את כולכן כי בלעדיכן זה לא היה קורה!!! משרון.

היה ערב כיף ונעים מאוד הצטערתי

שהייתי צריכה לעזוב מוקדם אבל נהניתי מכל רגע ומחכה לפעם הבאה

../images/Emo39.gifמצטרפת לתודות

מאד נהנתי במפגש היה כייף ללמוד ולפגוש את כולכן העשרתם אותי בידע תודה לשרון לאירים ולכל הבנות מצפה למיפגש הבא.... ושולי היית חסרה לי... סוף שבוע נעים, חמים ויצירתי משי סגול

למעלה