ערב טוב בנות, כן הגעתי חזרה לפורום

סיגל2

New member
ערב טוב בנות, כן הגעתי חזרה לפורום

לאחר יום חתונה משגע. זה התחיל ב- 10:00 בבוקר בארוחת בוקר עם חברה טובה שלי בקפה בבט (מקום קטן ומקסים, מומלץ מאד) ומשם למספרת ינקה להתחלת ההכנות לקראת הערב הגדול. רפי הספר הנהדר גמר את התסרוקת שלי תוך שעה ויצא מה זה מקסים (טוב כבר הספקתם לראות בתמונות של אתי אלבכרי הגדולה) ולאחר מכן הגיעה אתי אלבכרי עם שני קרמבואים טעימים ואנו פרצנו בצחוק גדול ונזכרנו בשרשור החמוד על הקרמבו על סוגיו השונים וצורות האכילה השונות שלו. וכך במשך כשעתיים שעברו להן ביעף פתאום הפכתי להיות כלה. יעל מ"קו לבן" הביאה לי את השמלה למספרה ועזרה לי להתלבש ואחרי כן כל מה שנותר זה לחכות לחתן המתוק שיבוא לאסוף אותי לצילומים. את הצילומים עשינו בנמל תל אביב, שהפך לאתר כלות מבוקש מאד. והחלטתי להגיש חשבון לעירית תל אביב על ניקוי רצפת המזח עם השמלה הלבנה. אם כל כלה היתה מגישה חשבון העיריה היתה מתרוששת. היה מאד נחמד להצטלם על רקע הים ועל המזח, פשוט חוויה. מנמל תל אביב נסענו לגן האמנים, והיו כאלה פקקים בדרך שהיינו בטוחים שנגיע בסוף ב- 19:00 ולא לפני כן, אך התבדנו הגענו בשעה 18:00. ראינו את התקליטן שלנו ציקי בק מכין את המקום לקראת הערב וראינו את החופה המקסימה שהכינה לנו לינור מ"סגנון" ואחרי כן ישבנו קצת לאכול, טוב לא הייתי ממש רעבה אחרי ארוחת בוקר ושני קרמבואים אז טעמתי מהתפוחי אדמה. לא יכולתי לשבת ככה סתם בלי לעשות כלום אז הלכתי לעזור ללימור מגן האמנים לשים את השיבולים עם פתקאות התודה רבה שלנו על השולחנות, עד שהצלמת שלנו קראה לנו לעשות צילומים קצת בגן של המקום עד שההורים יגיעו. ב- 19:00 ההורים שלי וההורים של אילן הגיעו והתחילו צילומי המשפחות וכך עבר לו הזמן עד 19:30 זמן קבלת האורחים, כשרגע לפני כן, באה אחת מעובדות הגן ואמרה לי שיש מישהי שרוצה להגיד לי שלום ומזל טוב ומי זו היתה, כמובן, שירי71 שמתחתנת היום. וזהו התחילו להגיע האורחים והיה ממש כיף לעמוד ולקבל את פניהם ולראות אותם מגיעים אחד אחד זוגות זוגות ובקבוצות, מומלץ ביותר. ב- 20:30 הגיע הרב דוד הריסון והרגע הגדול הגיע, לקחו את אילן לחתום על הכתובה ואני המשכתי להסתובב בין האורחים עד אשר קראו לי להתכונן. המשך יבוא עוד כמה דקות.

סיגל2

New member
הנה אני ממשיכה בסיפור החתונה,

החופה היתה מקסימה ומרגשת ואני כל כך התרגשתי שכאשר בא הרגע בו אילן צריך לשים לי את הטבעת על האצבע הגשתי בטעות את אצבע של יד שמאל ולא של ימין, אבל הכל נסלח כי זה מהתרגשות. לאחר שאילן שם את הטבעת והרב הקריא את הכתובה ובירך את שבע הברכות הוא נתן לי לשים טבעת על האצבע של אילן ולקדש אותו במספר פסוקים מתוך שיר השירים. עשיתי זאת בהצלחה רבה, מבלי להתעלף באמצע, כי כשאני רואה מקרופון לפני הפנים שלי דבר ראשון שאני עושה בדרך כלל זה להתעלף, אז החלק הזה עבר בשלום. לאחר שבירת הכוס הגיע רגע הנישוקים והחיבוקים ואז יצאנו לרחבת הריקודים לקול קצב התופים של רן וחברו לצוות (שברגע זה לצערי אני לא זוכרת את שמו). הם זוג מתופפים משגע שעשה לנו את הערב (קוראים להם "קונגה"). מאותו רגע שהם התחילו לתופף, אילן ואני לא הפסקנו לרקוד ולפזז עד סוף הערב, כשזה למעשה התחיל עוד מלפני קבלת הפנים כאשר הם רק הכינו את הכלים לקראת הערב. הם השתלבו עם התקליטן שלנו בצורה משגעת והפעילו את הקהל בצורה כזו שכמה ביקשו לעשות מעגל תופים כבר באמצע הערב ולא לחכות לסופו והם זרמו עם זה. הם מדי פעם הפסיקו ונתנו למוזיקה של התקליטן לנגן ולאחר מכן הצטרפו לתקליטן ולמוזיקה ועשו שמח. לאחר כ- 10 דקות 15 דקות הושבנו את הקהל לאכול ואנו הסתובבנו בין האורחים שהיו מלאי התפעלות מהמקום ומהאוכל ומהמוזיקה. האנשים יכלו לשבת ולדבר בניחותא בלי לצעוק אחד לשני כי המוזיקה לא הפריעה לקהל שישב באולם לפני רחבת הריקודים וקיבלנו על זה הרבה תשבוחות. אחרי שהסתובבנו והרמנו כוסית לחיים עם חברה מהעבודה שלי, הגיע רגע פתיחת המסיבה עם ריקוד סלואו שלנו ולשמחתנו לא נשארנו הרבה זמן לבד על הרחבה ועוד אנשים עלו ורקדו איתנו. תוך מספר דקות הקצב עלה ושוב מצאנו את עצמנו רוקדים לקול מוזיקה קצבית שסופקה ע"י התקליטן שלנו שידע בדיוק איזו מוזיקה לספק לקהל האורחים שלנו וכמובן המתופפים הנהדרים. כך נמשכה לה החתונה עד חצות שעה שבה הלכו להם אחרוני האורחים שבעים וטובי לב. זהו באותו רגע לאחר שהמוזיקה נפסקה, לא יכולתי לזוז יותר, פשוט דידתי על רגליי עד שהתיישבתי על כסא. זה מה שקורה שרוקדים בכיף כל הערב, אפילו בדרך לבר המשקאות כדי לקחת לעצמי שתיה, כי אחרת לא יכולתי ללכת, רק לרקוד. אבל מה זה כיף, פשוט לא יתואר. לאחר גמר כל ההתחשבנויות נפרדנו מההורים ונסענו לנו עייפים אך מרוצים למלון הילטון תל אביב. את החדר במלון קיבלנו מתנה מהאחים של אילן וזה כלל לילה וארוחת בוקר שפעם ראשונה בחיים שלנו הזמנו לחדר, כי לא התחשק לנו לרדת לחדר אוכל ועיסוי שבדי במועדון הבריאות שלהם. בכן בנות חצי מהלילה שלכם יעבור מול המראה באמבטיה כשמצד אחד אתן לא רוצות להוריד את האיפור המקסים ולפרק את התסרוקת היפה, אך אין ברירה. כאן גם החתנים יכולים לעזור בהוצאת הסיכות, אחרת צריך מפה למצוא את הסיכות. לאחר מכן להוריד את האיפור מהפנים. ב- 2:30 זחלתי למיטה עייפה אך מרוצה. היה ממש כיף לקום לאכול את ארוחת הבוקר כשהים הכחול נשקף מהמרפסת ורואים את יפו באופק. בצהריים עשינו את העיסוי, כשהיא פרקה לי כל איבר ואיבר והרגשתי כל שריר ושריר בגוף סמוי או לא סמוי, אך היה כיף ולאחר מכן חזרנו חזרה הביתה, כשלפנינו עכשיו עומדת משימת האריזה לקראת הירח דבש בברזיל וארגנטינה. זהו תם ונשלם סיפור חתונתנו ומתחיל סיפור חיינו המשותפים לאחר הנישואים. בכיף הייתי חוזרת על יום אתמול ועל כל הסידורים של לפני כן.

הילית*

New member
וואו, איזה יופי.... נשמע שהיתה לכם

אחלה חתונה עם חוויות לכל החיים....שתנצרי בליבך את כל הדקות, השעות והיום המרגש הזה ושתשמרו תמיד אחד על השני שמחים, אוהבים, מלאי חוש הומור והכי חשוב- שותפים לחיים ! חוץ מזה, שהצלחת להצחיק אותי עם התיאורים על ההליכה שלך בסוף החתונה ועל פירוק האיברים ביום שאחרי....

אתי@

New member
סיגל ואילן - המון מזל טוב ../images/Emo39.gif |יין

מאחלת לכם חיים מאושרים ביחד
ושמהיום המקסים של החתונה הכל רק ילך וישתפר...
שלכם אתי@
נ.ב.1
היית כלה מקסימה
נ.ב.2
הזדהתי עם תחושת העייפות שאחרי הריקודים, נדמה שזאת הפעם האחרונה שהרגליים יצליחו להחזיק את משקל הגוף שלי...

סיגל2

New member
הנה אני ממשיכה בסיפור החתונה,

החופה היתה מקסימה ומרגשת ואני כל כך התרגשתי שכאשר בא הרגע בו אילן צריך לשים לי את הטבעת על האצבע הגשתי בטעות את אצבע של יד שמאל ולא של ימין, אבל הכל נסלח כי זה מהתרגשות. לאחר שאילן שם את הטבעת והרב הקריא את הכתובה ובירך את שבע הברכות הוא נתן לי לשים טבעת על האצבע של אילן ולקדש אותו במספר פסוקים מתוך שיר השירים. עשיתי זאת בהצלחה רבה, מבלי להתעלף באמצע, כי כשאני רואה מקרופון לפני הפנים שלי דבר ראשון שאני עושה בדרך כלל זה להתעלף, אז החלק הזה עבר בשלום. לאחר שבירת הכוס הגיע רגע הנישוקים והחיבוקים ואז יצאנו לרחבת הריקודים לקול קצב התופים של רן וחברו לצוות (שברגע זה לצערי אני לא זוכרת את שמו). הם זוג מתופפים משגע שעשה לנו את הערב (קוראים להם "קונגה"). מאותו רגע שהם התחילו לתופף, אילן ואני לא הפסקנו לרקוד ולפזז עד סוף הערב, כשזה למעשה התחיל עוד מלפני קבלת הפנים כאשר הם רק הכינו את הכלים לקראת הערב. הם השתלבו עם התקליטן שלנו בצורה משגעת והפעילו את הקהל בצורה כזו שכמה ביקשו לעשות מעגל תופים כבר באמצע הערב ולא לחכות לסופו והם זרמו עם זה. הם מדי פעם הפסיקו ונתנו למוזיקה של התקליטן לנגן ולאחר מכן הצטרפו לתקליטן ולמוזיקה ועשו שמח. לאחר כ- 10 דקות 15 דקות הושבנו את הקהל לאכול ואנו הסתובבנו בין האורחים שהיו מלאי התפעלות מהמקום ומהאוכל ומהמוזיקה. האנשים יכלו לשבת ולדבר בניחותא בלי לצעוק אחד לשני כי המוזיקה לא הפריעה לקהל שישב באולם לפני רחבת הריקודים וקיבלנו על זה הרבה תשבוחות. אחרי שהסתובבנו והרמנו כוסית לחיים עם חברה מהעבודה שלי, הגיע רגע פתיחת המסיבה עם ריקוד סלואו שלנו ולשמחתנו לא נשארנו הרבה זמן לבד על הרחבה ועוד אנשים עלו ורקדו איתנו. תוך מספר דקות הקצב עלה ושוב מצאנו את עצמנו רוקדים לקול מוזיקה קצבית שסופקה ע"י התקליטן שלנו שידע בדיוק איזו מוזיקה לספק לקהל האורחים שלנו וכמובן המתופפים הנהדרים. כך נמשכה לה החתונה עד חצות שעה שבה הלכו להם אחרוני האורחים שבעים וטובי לב. זהו באותו רגע לאחר שהמוזיקה נפסקה, לא יכולתי לזוז יותר, פשוט דידתי על רגליי עד שהתיישבתי על כסא. זה מה שקורה שרוקדים בכיף כל הערב, אפילו בדרך לבר המשקאות כדי לקחת לעצמי שתיה, כי אחרת לא יכולתי ללכת, רק לרקוד. אבל מה זה כיף, פשוט לא יתואר. לאחר גמר כל ההתחשבנויות נפרדנו מההורים ונסענו לנו עייפים אך מרוצים למלון הילטון תל אביב. את החדר במלון קיבלנו מתנה מהאחים של אילן וזה כלל לילה וארוחת בוקר שפעם ראשונה בחיים שלנו הזמנו לחדר, כי לא התחשק לנו לרדת לחדר אוכל ועיסוי שבדי במועדון הבריאות שלהם. בכן בנות חצי מהלילה שלכם יעבור מול המראה באמבטיה כשמצד אחד אתן לא רוצות להוריד את האיפור המקסים ולפרק את התסרוקת היפה, אך אין ברירה. כאן גם החתנים יכולים לעזור בהוצאת הסיכות, אחרת צריך מפה למצוא את הסיכות. לאחר מכן להוריד את האיפור מהפנים. ב- 2:30 זחלתי למיטה עייפה אך מרוצה. היה ממש כיף לקום לאכול את ארוחת הבוקר כשהים הכחול נשקף מהמרפסת ורואים את יפו באופק. בצהריים עשינו את העיסוי, כשהיא פרקה לי כל איבר ואיבר והרגשתי כל שריר ושריר בגוף סמוי או לא סמוי, אך היה כיף ולאחר מכן חזרנו חזרה הביתה, כשלפנינו עכשיו עומדת משימת האריזה לקראת הירח דבש בברזיל וארגנטינה. זהו תם ונשלם סיפור חתונתנו ומתחיל סיפור חיינו המשותפים לאחר הנישואים. בכיף הייתי חוזרת על יום אתמול ועל כל הסידורים של לפני כן.

סיגל2

New member
כמובן שעכשיו מגיע תור התודות לכולם

אז נתחיל מהבוקר של אתמול: תודה לאתי אלבכרי שאיפרה איפור משגע ועדין ושקיבלתי עליו הרבה תשבוחות מכל מי שראה אותי אתמול. היה לי מאד קשה להיפרד ממנו אתמול בלילה, אבל לא היתה ברירה. אז המון המון תודות אתי על האיפור ועל הקרמבואים ועל הבדיחות ועל הכל. רפי בן שושן מינקה עם ידי הפלא שעיצב לי תסרוקת בדיוק כמו שרציתי מבלי להגיד לו מה לעשות. תסרוקת פשוטה שאני אראה כמו אני ולא בתחפושת, אך שעדיין תהיה מיוחדת ושונה מבכל יום. הוא פשוט מומלץ, יש לו ביטחון ושקט אותם הוא משרה על הכלות שיושבות אצלו, כך שאין לחץ. לימור מגן האמנים שליוותה אותנו מתחילת הדרך ועד הסוף אתמול. פשוט בחורה משגעת שנותנת את הנשמה שלה ועומדת ליד הזוג לפני ההליכה לחופה ודואגת שיתחילו את הצעידה לחופה ברגל ימין. מאד כיף לעבוד איתה. גן האומנים וצוותו - גן מקסים גם בחוץ וגם בפנים מומלץ מאד. קיבלנו הרבה תשבוחות על האוכל (הקיטרינג הוא של הגן). גם החלוקה של האולם בו יושבים ואוכלים לבין רחבת הריקודים היא כל כך טובה שהמוזיקה לא מפריעה לאלה שרוצים לשבת ולדבר מבלי לצעוק ואלו שרוקדים נהנים ממוזיקה קצבית ומקפיצה. ליוותה אותנו במשך הערב מיכל, מנהלת האירועים שדאגה שכל מה שביקשנו ימולא באותו רגע, תודה רבה לך מיכל אם את רואה את ההודעה הזו. אורית ענבל צלמת הסטילס שלנו וצלם הוידאו אלון, זוג צלמים מקסים שלא הרגשנו בו כל הערב וכל מי שביקשנו שיצלם צילם, פשוט כיף היה להיות איתם. אורית צילמה אותנו בנמל תל אביב והיה כל כך כיף שאמרנו לה שחבל שהיא לא היתה איתנו בכרתים כאשר אילן הציע לי נישואים על המזח מול המלון. היא ואלון מומלצים מאד וכל מה שנותר לנו זה לחכות לראות את האלבום המעוצב ולקלטות הודיאו ומהדוגמאות שראינו אצלה אז יש אכן למה לחכות. ציקי בק התקליטן, אשר ביצע את תפקידו על הצד הטוב ביותר, קרא את הקהל והצליח להביא כמעט את כולם לרחבת הריקודים, בדיוק כמו שהבטיח. יש לו רעיונות לשירי כניסה לחופה שזה פשוט מדהים, אז נהננו להקשיב לו ולשמוע בקולו וזה אכן הצליח. רן מ"קונגה" וחברו לצוות, שני מתופפים מקצועיים, מעולים. התלבטנו בינם לבין בר אקטיבי ולאחר שראינו אותם בהופעה, ידענו שהם אלו שאנו רוצים שיהיו בחתונה שלנו, למרות מחאות ההורים שפחדו מהרעש, אך לאחר מכן אמרו שהיהה כמובן מצוין. אז מי שמתעניין במתופפים מומלץ לקחת אותם, זה לא רק מעגל מתופפים זה הרבה יותר מזה. לינור מ"סגנון" מעצבת החופות של גן האומנים, פשוט מקסים. חופה יפה ועדינה ובטעם טוב, מומלצת מאד, קשובה וסבלנית כלפי הלקוח, אפילו אם הוא בררן ולוקח לו זמן להחליט עד יומיים לפני החתונה, כמו שקרה אצלנו. קו לבן - חנות שמלות הכלה, בה עשיתי את השמלה. יעל המעצבת ליוותה אותי לאורך כל הדרך כשהיא משנה ומוסיפה כל דבר שרציתי שיהיה בשמלה. ראיתי אצלה שמלה אחת הוספתי לה אלמנטים משתי שמלות שראיתי בחנות אחרת והיא בשמחה הוסיפה אותן ולבסוף שמחה שיש לה דגם חדש לגמרי. היא שקטה מה שמוסיף המון במיוחד במדידות הראשונות כשאנו לחוצות לראות איך השמלה תיראה וקשובה לכל בקשה שלנו. זהו אני חושבת שבזה אמרתי תודות לכל מי שעולה על דעתי ואם אזכר במישהו נוסף כמובן שאוסיף אותו לרשימה.

ניצניצ

New member
סיגל2- נשמע שהיה ערב משגע ../images/Emo28.gif

עכשיו מה שנותר לאחל שתשארו חברים טובים
(קשורים) בנפשיכם, באושר וב

סיגל - המון אושר !

הסיפור מרגש ומקסים, וראו את ההתרגשות האמיתית שלך בזמן אמת. שיהיה רק אור ואהבה.

לסיגל ואילן החון אושר ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif

סיפור החתונה פשוט נפלא, ומרגש... מאחלת לכם חיים נפלאים יחד

למעלה