ערב טוב, גוגי :-)
G GUGI**גוגי New member 3/3/01 #4 מממממ עיירני ומבסוט!! ישנתי המון היום.. עכשיו אני בולס ארטיק מה זה טעים.. עוד כמה דקות אדליק רדיו על גלגלצ יש סגריות יש קולה יש מצב רוח והכל סבבי !! מה את עושה?
מממממ עיירני ומבסוט!! ישנתי המון היום.. עכשיו אני בולס ארטיק מה זה טעים.. עוד כמה דקות אדליק רדיו על גלגלצ יש סגריות יש קולה יש מצב רוח והכל סבבי !! מה את עושה?
G GUGI**גוגי New member 3/3/01 #9 שאלה?. משו של נמרוד לב? חמי רודנר? ירמי קפלן? או הדודאים...וכאלה?..
A avitalp New member 3/3/01 #10 גם, גם , גם וגם..... יש לי אוסף גדול.... אני בוחרת מה שבא.... לפי האוירה, המצברוח.....
G GUGI**גוגי New member 3/3/01 #11 רגע רגע...תסבירי ... מה שאת אומרת זה שיעני לפעמים בראש שלך על מוניקה סקס... ולפעמים הראש אומר שמעון ישראלי?...
רגע רגע...תסבירי ... מה שאת אומרת זה שיעני לפעמים בראש שלך על מוניקה סקס... ולפעמים הראש אומר שמעון ישראלי?...
G GUGI**גוגי New member 3/3/01 #13 אביטל... אני רגע הולך להכין קפה.. תשארי בשכונה אני כבר חוזר יש לי כמה שאלות..
A avitalp New member 3/3/01 #14 תכין שניים.... נמס, שני סוכרזית וחלב... אני כאן... לא הולכת לשום מקום.... )
G GUGI**גוגי New member 3/3/01 #15 שאלה ראשונה...וכינות מתבקשת..!! את יודעת שאני מזהה אותך ממליון קילומטר נכון...?