ערב טוב..הוא אמר לי ..

טאKילה

New member
ערב טוב..הוא אמר לי ..../images/Emo29.gif../images/Emo20.gif

מישפט -לי זה נשמע משפט חזק,מלא,אהבתי את המשפט הזה. >>בלעדיך אני כרגב אדמה יבש העורג לטיפת גשם<< ואני חולה עליו,מתה עליו,אוהבת אותו עד כלות הנשימה, השבתי לו. >>אשכב על רגב אדמתך ואלגום איתך טיפות של גשם<< לילה מקסים לכולם..

אז אני אמרתי לו../images/Emo8.gif

אם כבר את מים,אז בואי ותהיי לי לפחות מים מינרלים ואני אוהב אותם מוגזים (מוקצפים)..

טאKילה

New member
אז אני אומרת לו..../images/Emo3.gif

אם כבר מוגזים מוקפצים- אולי נקפיץ לנו טאקילה..ולימון.

Mוניk

New member
ערב טוב....הוא אמר לי../images/Emo168.gif

הוא אמר לי: "איתך אני משתגע, איתה אני רגיל" אז אמרתי לו והוא אמר לי, אני אמרתי לו והוא אמר לי, מה אמרתי לו- כשהוא אמר לי? אמרתי לו: "לך תתרגל איתה…" "לך תכבה איתה כל דבר בוער אני כבר אשתגע עם מישהו אחר…" הוא אמר לי: "א…" והוא אמר לי: "אה…" והוא אמר לי: "תראי זה לא בדיוק זה…, זה.." והוא אמר לי ואני אמרתי לו, הוא אמר לי ואני אמרתי לו, מה אמרתי לו- כשהוא אמר לי? אמרתי לו: "לך תתרגל איתה…" תשב איתה בסלון תראו ביחד סרטים מצויירים, תהייה לכם פיליפינית חביבה שתלחץ על כפתורים יהיו לך המון קסטות מסודרות על מדפים ואז היא תגיד לך: "ממוש, החודש לא צריך להידחק אבא כבר חתם על הצ´ק…" ותהייה רגוע. דן דין נא טרקדו נא נא דין דין נא טרקדו נא נא דן דין נא טרקדו נא נא לך, תתרגל איתה! "לך תכבה איתה כל דבר בוער אני כבר אשתגע עם מישהו אחר…" לך תתרגל, תשתדל, תתגלגל, תגדל לך תתרגל איתה." מה אתה הולך? (אתי אנקרי) ערב טוב לכולם
טאקי}{ מרקי}{ מוניק

למעלה