ערב טוב, היום הייתי בקסטרו-קניון

• פותח הנושא deah
  • פורסם בתאריך

deah

New member
ערב טוב, היום הייתי בקסטרו-קניון

עזריאלי מיד קלטו עיני עליונית יפיפיה שהפטנט נסרג בשתי מסרגות וכל השאר פרחים קרושה שמחוברים ע"י רשת כל כך יפה וכל כך יקר, כרגע אני מנסה לסרוג יקח זמן אבל אם לא אתיאש תראו תוצאות, היה גם שרוולון שעשוי די פשוט אבל מאד מרשים, קרושה באופנה היום יותר מתמיד

tatia

New member
זה מקטלוג בגדים מוכנים, אבל

באיזה שהוא פורום סיני העשו דוגמא למוטיב הראשי הינה, זה כל מה שיש

deah

New member
טטיה כן בסגנון הזה , הפטנט היה במין

חום והיו הרבה יותר פרחים ומעט רשת והפרחים בצבעים שונים ושקטים, הלפנים היה ישר ולא מעוגל כמו כאן אני חייבת לנסות, אולי אקח חולצה שיושבת יפה ולפי הגזרה אסרוג

tatia

New member
תנסי, אני אוהבת להסתכל על הדברים

סרוגים בכל מיני חנויות, מרחוק זה יפה ומושך עין, אבל כשמתקרבים - רואים כל הפשלות של חוט באיכות הכי נמוחה, בעיניים רופפות, חוטים יוצאים:)) אני עובדת בקניון, וכמובן ,מכירים אותי בכל חנות ובנות שעובות שם בחנויות- מביאות לי הרבה דברים סרוגים לתיקון, לרוב זה ירידת עיניים, חורים נפרמים תפרים וחיבורים, כמה פגמים יש בדברים האלו...:) אז הכי טוב לסרוג לבד!:) תקחי בחשבון שגם לא יהיה דבר כזה אצל אף אחד, למשל אצלנו חצי עיר קונה בקסטרו..

deah

New member
טוב אני מאמינה שכמות כזאת של בגדים

מאותו סוג להרבה סניפים לא יכולה להיות באותה רמה שאסרוג אחת כזאת ואתן לה את כל תשומת הלב, אבל המראה מיוחד במינו בטוח לא כמו האיכות

tatia

New member
לכל דבר סרוג בידיים יש נשמה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

deah

New member
כמה שזה נכון, לפני הרבה שנים לא רוצ

להגיד כמה, זה נשמע נורא, סבתא שלי סרגה לי פרחים על סוודר שחור כל כך אהבתי אותו, שעד היום הוא איתי, אף על פי שהוא לא עולה לי על האצבע, הוא מזכיר לי אותה את הטעם שלה והידיים המוכשרות אפילו הצבעים שבחרה זה חלק מהאופי

למעלה