ערב טוב, הייתי רוצה לקבל אינפורמציה

שרון גל

New member
ערב טוב, הייתי רוצה לקבל אינפורמציה

על כפר אורנים. אני מניחה שזהו ישוב חדש
1.האם זה ישוב דתי? 2.מה העיר הקרובה ביותר לישוב? 3.אם אפשר לקבל לינק של הישוב(אם יש אתר ספיציפי לישוב) 4.האם הבתים ששם זה קוטג'ים או בתים פרטיים? 5.כמה תושבים יש שם. תודה שרון

ברוכה הבאה!!!

בתשובה לשאלותיך: 0. המשפחות הראשונות נכנסו לגור בישוב ב-1997. 1. לא, הישוב איננו דתי, אולם ישנן מספר משפחות דתיות בישוב. 2. העיר הקרובה היא מודיעין - כ-5 דקות. 3. אין עדיין אתר ספציפי. 4. הבתים בישוב צמודי קרקע. 5. יש כיום קרוב ל-500 משפחות. את מוזמנת לבוא לבקר. מומלץ! מושי אשר - מזכיר הישוב.

שרון גל

New member
מוטי תודה

הבתים הן בניה עצמית או אלא בתים שהקבלן בנה. ואם כן:יש בתים למכירה? ומה סדר גודל של מחיר של
בכפר אורנים

מחירי בתים

מעסקאות שביצעתי עבור לקוחות בישוב בשנתיים האחרונות מסתמן טווח המחירים הבא: מחירי בתים דו משפחתיים בפרוייקט של עמותת לוחמי צה"ל נעים בין 180,000$ ל- 205,000$ בהתאם לסוג ולמיקום. מחירי בתים חד משפחתיים בפרוייקט של עמותת לוחמי צה"ל מתחיל מ- 260,000$. נקודת שפל במחירי הבתים ביישוב היתה בסמוך לאחר אכלוס פרוייקט שלב ב' של העמותה, ומאז המחירים והביקוש במגמת עליה. לפרטים נוספים ניתן לעיין במודעות של מספר מתווכים (מנצור נכסים, ראש נדל"ן ורימקס 2000) בעיתון מודיעין ניוז.

sagi39

New member
היה בעבר אתר ספציפי לישוב

שבנה אחד התושבים, ירון קרני, והוא היה מקסים בעיני. האתר כבר לא פעיל (אולי כדאי להחיותו) והוא נקרא על שמו הקודם של הישוב-מנורה. יש שם מפה אזורית.

למעלה