ערב טוב יש לי מה להגיד
ככה ראיתי את התגובות גם פה בפורום וגם בוואלה ואני רוצה להגיב אז אני יתייחס להודעות פה אז אני פונה לurimz5 לא לעשות מה שכתבת כי חבל הוא לא שווה את זה הוא סתם אחד שחושב שהוא יכול לעשות הכול ולך ספיר בבקשה אני משתדל כול כתבה שאני רואה להביא לפה וכמו שאמרת באמת סוף סוף שומעים ממנה יותר ויותר עכשיו אני רוצה להתייחס למה שהיה כתוב בתגובות באתר וואלה בחורה אחת בשם דנה אוהבת את מאיה (אם היא מפה אז אני ישמח מאוד לדעת מי זאת ) רשמה בתגובה שלה לכתבה "אוהבים את מאיה כנסו אם אתם אוהבים את מאיה בוסקילה אז בואו נתאחד כל אוהבי מאיה בוסקילה ונעשה עצומה גדולה אם חתימות של כולנו שתגיע לכול מיני אנשים וגם לרוברטו אני מקווה שהוא יבין שהוא לא אוהב את מאיה ומאיה לא אוהבת אותו אבל אנחנו כן אוהבים אותה ורוצים להפסיק את הריב המטופש הזה ושיבין שאנו רוצים שמאיה תחזור לשיר" עכשיו לדעתי זה אחלה רעיון אבל היא קיבלה שתי תגובות בנושא האחת הייתה מבחורה בשם מישהי שכתבה "ל-9 מה נראה לך?!?! עצומה?! שכחת להיסחף הם רוצים שישלימו הם לא רוצים שלא ישלימו מי ישמע ישראל ומדינות ערב כולה רוברטו ומאיה אני פשוט במשבר תוציאו אותי מיזה וחוץ מיזה למה נראה לך שבגלל כמה חתימות של ילדות בגיל 10-12 ישנו הרבה והם ישלימו קיצר חבל עלייך" ועוד כתבה מאחת בשם שרון שכתבה או כתב "לדעתי את צודקת.. כדי ושווה לעשות את העצומה הזאות.. אבל מי יעשה אותה?!" אני מתייחס למה ששרון אמר\ה אם באמת זה מה שיעזור וחברי הפורום היו איתי בקטע הזה אני יכול לארגן את זה ואם לא אז לא נורא אבל הרעיון הוא טוב ונראה לי יכול לעזור