ערב טוב הנה לחמגי'ן של צחי

../images/Emo2.gifעוד מבט מקרוב ../images/Emo3.gif

צחי , הסירות יצאו לי עבות
אבל טעימות תודה על המתכון
 
עוד טראפלס בציפוי פיסטוקים טחוניםו ../images/Emo3.gif

ועוד טראפלס במילוי שקדים, וקוקוס
 
קוסקוס ../images/Emo3.gifשמבושל במיקרוגל 7 דק'

קיבלתי ת'מתכון מחברה שהוציאה לפני שנים באתר האוכל חייבת לציין שיוצא מצויין וזה מקצר את הדרך למי שממהר /ת מתכון 1 כפית א. מרק עוף 1 כפית מלח 6 כפות שמן. 2 כוסות מים פושרים 2 כוסות סולת . ההכנה לוקחים קערה שאפשר להכניס למיקרוגל שמים לפי הסדר את המצרכים מערבבים . מכניסים את הקערה לתוך המיקרוגל מפעילים ל7 דק' . לאחר מכן מוציאים את הקערה , שופכים את הקוסקוס לתוך מיקסרר שיפורר את הקוסקוס בעודו חם .[ מפעילים המיקסר מפריד את גושי הסולת . ועכשיו זה מוכן בתאבון.
 

bigjack

New member
WOW איזה יופי יצא לך ../images/Emo106.gif

אז מה אם הבצק עבה? זה נראה שיגעון ואני בטוח שגם היה טעים בטירוף. אני פשוט רידדתי את הבצק לעובי של כ-2 ממ'. סחטיין עלייך אנונימית
 
למעלה