ערב טוב וברוכים הנמצאים

רן395

New member
ערב טוב וברוכים הנמצאים

שלום לכולם.אנחנו חדשים (מבחינת רישום) אך עוקבים בעניין אחר השרשורים כאן ומוצאים את הפורום מעניין ,תומך וקיבלנו מענה על הרבה שאלות שרצינו לשאול וכבר נשאלו כאן.

אנחנו מטופלים אצל ד"ר אהוד לבל בשערי צדק בירושלים,ק"פ דו"צ,בשבוע הבא הקטנצ'יק אמור לעבור את ה"ניתוח" של הארכת הגיד בשני הרגליים בו זמנית ,שלאחריהם גיבוס ל-3 שבועות..וכו'.

איך יודעים איזו מידת נעליים אנחנו צריכים להתחלה?
האם קופ"ח מאוחדת משתתפת בעלות ?
האם יש למישהו נעליים שהוא מעוניין למסור ?
כמובן שאני מבטיח להחזירם לבעליהם,או אם אתבקש על ידו,להעבירם הלאה לילד הבא שיזדקק.
הרבה תודה מראש!
רן

היי

אנחנו מטופלים באיכילוב, אז אענה מהניסיון שלי –
לפני הניתוח ממדו לה את הרגליים במרפאה וכתבו בטופס של הזמנת הנעליים את המידות.
לא יודעת לגבי מאוחדת ואין לי להעביר, אנחנו רק בנעליים הראשונות...
מאחלת שהניתוח יעבור בהצלחה והכי קל שאפשר. קחו בחשבון שהגבס שאחרי הניתוח כבד יותר אז צריך להתרגל ובהתחלה לתמוך במשקל.
קצת לעודד – אנחנו עברו לנעליים לפני כשלושה שבועות – ההסתגלות הייתה קצת קשה אצלנו (בעיקר בגלל שפשוף שנוצר ברגל בלי הק"פ שהצריך יותר הפסקות) ואתמול היא כבר התהפכה בפעם הראשונה מהגב לבטן! עם הנעליים!

רן395

New member
אלפא פלקס-ישראליות-ג'ון מיטשל

תודה רבה על התשובה והעידוד !! בשלב זה אנחנו מאוד מבולבלים לגבי סוג הנעליים שכדאי לרכוש. קראנו בפורום דעות והסברים לכאן ולכאן וזה די מבלבל.
מה יעיל יותר, נוח יותר לתינוק וכמובן משיג תוצאות טובות יותר- או שכולם עושים את העבודה.
הבנתי שיש הבדלים בצורה החיצונית של הנעל - יפות יותר ויפות פחות, וכמובן במחיר. האם אפשר לקבל סדר גודל של מחירים לסוגים השונים?
הבנו מד"ר לבל שהגבס שלאחר הניתוח - כבד מאוד- גם את זה נעבור. הציפייה היא כבר לעבור את שלב הגבסים ולהגיע לנעליים.

תודה על העידוד, נשמח לקבל פרטים נוספים.

goldyle

New member
היי רן

אנחנו עברנו לפני 6 שבועות לנעלים,
קנינו ג'ון מיטשל כי זה מה שהומלץ לנו ע"י הצוות (מטופלים באיכילוב)
מזמינים אותם מארה"ב והן עולות 356$ (נעלים, מוט ומשלוח). לגבי מאוחדת אני לא יודעת, אנחנו בכללית ואין החזר בכלל :(
מבחינת שימור התיקון לפי מה שהבנתי אין הבדל בין הסוגים השונים, זה יותר עניין של נוחות (לילד ולכם) ומחיר
אנחנו גם עברנו תקופת הסתגלות לא קלה, אבל עכשיו נהנים מאד מהיתרונות (מקלחות, עיסויים ותרגילים)
שיהיה לכם בהצלחה!

פרלמנים

New member
ברוכים הבאים,אתם בידיים טובות אצל דר' לבל

יש חנות מצוינת ומאוד אמינה בירושלים לרכישת הנעליים הישראליות, אייזלר ברח' אגריפס 15, המספר: 02-6253898
אם אתם שוקלים את הנעליים המיובאות תצטרכו לחכות לתשובות ממנוסים בעניין. לגבי מאוחדת, אינני יודעת.
קראו כאן על עצות לשלב הנעליים.
המחיר של הנעליים הישראליות נמוך באופן משמעותי מהמיובאות, ולגבי המראה אין לי העדפה מיוחדת, כך גם לגבי איכות הטיפול, אשר לדעת כל הרופאים, אף אחד מהסוגים אינו מתפשר על שמירת התיקון.
יחד עם זאת, יש שטוענים שהנעליים המיובאות והמוט של דובס נוחות לתפעול.

למען הסדר הטוב, אני מתכננת ליזום בימים הקוריבם "שרשור" בנושא סוגי הנעליים-בעד ונגד, יתרונות וחסרונות... תעקבו בפורום.

בהצלחה וברוכים הבאים
ג'סיקה

שחפית82

New member
החזר מקופ"ח מאוחדת

הי רן. ברוכים הבאים...אנחנו מבוטחים במאוחדת שיא. הזמנו דרך משה אברהם היבואן נעלי אלפא פלקס עם מוט דובס. שילמנו 2,000 ש"ח (אפשר לנסות לבקש עוד הנחה) ומאוחדת שיא החזירו לנו 50%. אנחנו גרים בירושלים. במידה וזה עוזר לכם ותרצו לבוא לראות את הילד שלנו (בן 7 חודשים) עם המתקן בשמחה. לצערי אין לנו נעליים למסירה. לגבי מידת הנעליים הרופא שלנו אמר לנו מה המידה הרצויה. בהצלחה!

רן395

New member
תודה לכל העוזרים אתם נפלאים

ואנחנו נהיה חכמים יותר אחרי הניתוח (ואז יהיו לנו 3 שבועות להתערבב עם סוגי הנעליים),
בינתיים אנחנו נחכים עם הנסיון והידע שצברתם כאן.
ונמשיך לעקוב.
שיהיה לכולכם המשך שבוע נפלא !

ddאמא ל2

New member
גם אצלנו...

גם אנחנו התבשרנו שהולכים לניתוח שבוע הבא... מיותר לציין שאני בלחץ, אשמח לשמוע מנסיונכם ובעיקר ממי שעבר את הניתוח באיכילוב..
יום טוב, דידי

goldyle

New member
לגבי ניתוח באיכילוב

היי דידי,
אנחנו עברנו לפני חודשיים (הזמן טס...) ניתוח ברגל אחת.
הגענו בבוקר, סופי שמה לו משחת אלחוש על העקב ואחרי חצי שעה בערך דר' חמו עשה את הניתוח בחדר של הגבסים עם הרדמה חלקית ותפר אחד קטן (שגם זה לא תמיד עושים) ובסוף הניתוח שם לו נר אקמול.
זה לקח 20 דקות ואנחנו חיכינו בחוץ.
אחר כך שלחו אותנו לעשות סיבוב של שעה אז הלכנו איתו לשתות קפה בארומה וניסינו להרגע קצת,
שחזרנו דר' חמו הסתכל על הרגל לראות שאין דימום ושחרר אותנו הביתה
בבית נתתי לו נובימול עוד פעמיים שלוש, הוא היה קצת מסכן יומיים אבל אחרי שבוע כבר הניף את הרגל למעלה בקלות (הגבס ממש כבד)

לא רוצה להלחיץ אותך אבל הקטנצ'יק שלנו לא בכיין בדרך כלל והוא צרח כמו משוגע...
ממליצה לך לקחת רסקיו או משהו כזה לפני (אני חושבת ששתיתי איזה חצי בקבוק), ואם מישהו יכול לעזור לך ביום יומיים אחרי.
והכי חשוב- הקטנים האלה מתאוששים מהר, הרבה יותר מאיתנו אז זה לא כל כך נורא :)
שיהיה לכם בהצלחה!

ddאמא ל2

New member
תודה רבה על התגובה!!!

הקטנציק שלנו מאמן אותנו כל שבוע עם צרחות עד לב שמיים :)) מתה להיות אחרי... תודה רבה רבה על התגובה

a y a l u l a

New member
מנצל"שת אותך

נעים מאוד

גם אנחנו מטופלים אצל ד"ר לבל, ומתוכננים לניתוח שבוע הבא.
אשמח לעדכונים איך היה... ואולי ניפגש בחדר המתנה

רן395

New member
אנחנו אחרי הניתוח

הגענו לשע"צ בבוקר,קומה 2 לנאווה - פתיחת תיק.
משם ישירות לקומה 4 למרפאות חוץ ותבקשי את סופי האחות( אני חוסך לך הרבה עצבים ששלחו אותנו מק. 2 ל - 4 משם ל-5, שוב ל-2,שוב ל -5 לטרום ניתוח..חחח עד שהעצבים שלי עלו(קצת),
והתקשרנו לד"ר לבל שאמר לנו לאן להגיע וגם חיכה לנו שם.
משחת אילחוש,אחרי 10 דק' הרדמה מקומית (להיות חזקה..)
ואתם יוצאים לכ-15 דק' החוצה להמתנה.
משם יורדים חזרה לקומה 2 לאשפוז יום כירורגי לשעה המתנה,ד"ר יגיע לשם וישחרר אתכם.

ה"בריון" שלנו מתעורר מדי כמה שעות בבכי,ורוצה קצת פינוק וידיים..אבל האקמול משפיע והוא נרגע מהר .
לדעתי אנחנו לוקחים את זה יותר קשה ממנו.
שיהיה בהצלחה !

a y a l u l a

New member
תודה

אנחנו מוזמנים לצהריים.
מקווה שלא יהיה בלאגן....

תודה רבה על המידע ותרגישו טוב

למעלה