ערב טוב וחנוכה שמח- עדין לא מסתדרת

ערב טוב וחנוכה שמח- עדין לא מסתדרת

אני עדין לא מסתדרת עם ההקפצות הללו
של ההודעות ואני ממש לא מצליחה למצוא את עצמי פה, " הי איפה אני??????" אבל לחיי האסטרטיביות - אני ממשיכה לנסות (אשמח להסברים מפורטים ומרובים - כי אני ממש לא מבינה איך זה הולך פה......
לגבי אילת והיום הולדת של בתי גל . אז חגגנו לה בשבת יום הולדת עם המשפחה ואח"כ בעלי הפתיע והזמין אותנו לסויטה באילת! פעם ראשונה שאנחנו נוסעים מאז........ המאה המילניום הקודם! טסנו לאילת , התפנקנו בכל מה שאפשר.... הגענו החדר היה מלא פרחים ובלונים, וגל היתה מאושרת! טיילנו איתה במיצפה התת ימי ובריף הדולפינים, ביקרנו בקניון מרוב שיעמום בערבים. ואפילו פינקתי את עצמי במסאג´ים אמבטיות שמנים וכו´..... בספא של המלון! עשינו מקלחות עם גלגל והיה פשוט אחלה! חזרנו לפה! לשיגרה הרגילה- אז נעצור כאן, כי עד עכשיו היה נפלא!

דיאנה1

New member
איזה כיף, נשמע שעשיתם חים

איך נסעתם? טסתם? איך גלגל היתה בנסיעה או בטיסה? כל הכבוד לבעל על ההפתעה, אם זה מה שהוא אירגן לה ליומולדת הראשון, מה יהיה בימי הולדת הבאים שלה?
טיסה לדיסנילנד? לגבי ההקפצה - נורא פשוט, הודעת תגובה חדשה מקפיצה את ההודעה כלפי מעלה, בתנאי שיש להודעת התגובה תוכן. אלא אם כן זו כבר הודעה ישנה, בת יותר מ 3 ימים אם אני לא טועה, ואז אי אפשר להקפיץ אותה. מבלבל אבל מתרגלים. פעם תפוז הבטיחו שכל אחד יוכל לבטל את ההקפצות אצלו אם הוא רוצה, מה קורה עם זה? שיהיה לך לילה טוב ונשיקה גדולה לגל. מה עם תמונות מהיומולדת?

טסנו לאילת ../images/Emo112.gif

היה אחלה בטיסה- ממה שהסבירו לי מכיוון שעולים משהו כמו 10,000 רגל אז הלחץ לא גדול בכל מקרה היה לה ציצי מוצץ ומים! ובדרך כלל, הבעיה היא בנחיתות בעיקר! לגבי יום הולדץ הבא- כן הוא רוצה חו"ל טרופי: קוסטה ריקה או משהו כזה........ העיקר השאיפות! ובנינו גם האילת הזה לקח שנתיים!אז....... לגבי תמונות יש לי תמונות אבל אין לי סורק או מצלמה דיגיטלית - sooooooorry"

רותי&ע

New member
נשמע ממש נהדר, חבל שנגמר..

ובקשר להקפצות-פעם קיויתי שישנו את זה. היום ממש לא. זה תורם המון לדיונים. ברגע שמתרגלים רואים שזה רק לטובה. בגלל זה גם חשוב מאוד לשרשר כמה שאפשר. ככה לא צריך לחזור דפים על גבי דפים אחורה וניתן לפתח נושא.

למעלה