ערב טוב.. וכמה שאלות

• פותח הנושא zz543
  • פורסם בתאריך

zz543

New member
ערב טוב.. וכמה שאלות

אז קניתי את השטיח מIDDR(קניתי את המשטח רק עם חיבור היואסבי - הכי זול, בשביל מה אני צריך PS2 אם אין לי וגם לעולם לא יהיה?) בכל מקרה, נורא הופתעתי כשגיליתי שאין אפשרות להחליף ספוג! אין ריץ' רץ' לפתוח את השטיח ולהכניס בו ספוג, למה זה?? ובעניין הרמות, לא הבנתי כמה דברים.. יש גם צבעים(כחול, צהוב, אדום ירוק) וגם צעדים (1-10) מה זה אומר כל אלה?

zz543

New member
ומשהו נוסף..

איך משחקים ברשת נגד אנשים או ביחד עם אנשים?

Dorin555

New member
תשובות..

תתחדש על המשטח.. אפשר לשחק עם אנשים ברשת דרך אונליין הרמות הן: בגינר-רמת מתחילים -רגליים תכלת בייסיק-רמה קלה-רגליים צהובות טריק-רמה בינונית-רגליים אדומות מניאק-רמה קשה-רגליים ירוקות צ'לנג'-רמה מאתגרת-רגליים כחולות ככל שיש יותר רגליים (יותר צעדים) השיר יותר קשה!

CajU9

New member
אוקי תשמע

1. בקשר למשטח שקנית. זהו שטיח למתחילים או אם תרצה, שטיח שנמכר זול למי שלא מעוניין להוציא סכום גבוה עם המשטח שהוא קונה בפעם הראשונה בלי לדעת אם הוא באמת יתמכר או יזרוק אותו אחרי חודש, וזה לגיטימי. בגלל שהשטיח אמור להיות שטיח למתחילים ולמי שרק רוצה להתנסות הוא בא בלי ריץ' רץ', בקיצור משטח לא מקצועי ולכן אין בו ריץ' רץ', כדי שהעלות שלו תהיה זולה, ואמממ עכשיו שאני חושב על זה, שטיח עם ריץ' רץ' ובלי ספוג בפנים, רעיון רע :/ 2. בקשר לרמות, יש 5 רמות שונות: מהקל לקשה- מתחילים- צבע תכלת קלה- צבע צהוב בינונית- צבע אדום קשה- צבע ירוק מאתגר- צבע כחול מה הקטע עם הצעדים (רגליים)? ככל שיש יותר רגליים זה יותר קשה, ככה תוכל להתקדם בצורה יותר מדוייקת ברמה שלך, תעבור מ-3 רגליים צהובות ל-4 רגליים צהובות ואז ל-5... ואז תעבור לרמה הבינונית עם 4 רגליים, ואז 5.... עד לנניח 7 רגליים אדומות, ואז תעבור לרמה קשה על 6 רגליים, קיצור הסתרבלתי פה אבל זה רק כדי שתבין את זה כמה שיותר טוב P:

למעלה