ערב טוב ומבורך מועדים לשמחה

ערב טוב ומבורך מועדים לשמחה

שלום לכם, אמנם איני בן להורים פרודים אבל אני במקום ההורים הייתי נפרד, הולך שמח בבית שלנו אמא שלי עם השיגעונות שלה חבל``ז אני מאוד מרחם על אבא שלי שאמר לי לאחר שהתלוננתי על אמא. הוא אמר לי אתה הולך להתחתן בתקופה הקרובה שנה שנתיים, אני יש לי לחיות איתה עוד 40 שנה, המשפט הזה קרע לי את הלב, מה תוכלו ליעץ לי מנסיונכם? תודה רבה רבה והמון נחת

זה בין ההורים שלך

כמו שכבר עניתי לא מזמן, שמבחינת העיקרון, רצוי לא להתערב בין ההורים, הם בוגרים וזה בינהם, והדבר האחרון שאתה רוצה זה להיות מעורב בבעיות שלהם, ועוד פחות להתערב, הדבר האחרון שאתה רוצה זה להיות כדור פינג פונג בהאשמות ההדיות שלהם, ולקחת על הכתפיים שלך את מה שיקרה, שההורים שלך יאשימו אותך שבגללך הם נפרדו, או שבגללך הם לא נפרדו. החיים שלך, והעתיד שלך, חשובים לא פחות, בא נפריד את החיים שלך מהחיים שלהם, אם הם רוצים לסבול האחד מהשני - שיעשו את זה, אם יש כל מיני שיקוליים כלכליים ואחרים למה כן או לא להפרד שהם יעשו את השיקולים. כמה שתתרחק, ותשקיע את האנרגיות שלך בחיים שלך, יהיה לך טוב יותר, ואם הם יקבלו החלטה להפרד, ואתה רוצה לתמוך באבא שלך - מה טוב. אני מאחלת לך מכל הלב שהחיים שלך יהיו מאושרים ומוצלחים יותר. תזכור: חיים רק פעם אחת!

א ש לי

New member
ערב טוב גם לך.

אל תיהיה כל כך מודאג, אולי לא תאמין אבל בהחלט יש סיכוי טוב שההורים שלך, (אפילו אבא) צריכים ומחפשים את ה"אקשיין" הזה, הם לא חיים כך מהיום ואולי גם לא יודעים לחיות אחרת, אפילו אם באמת זה לפעמים נוגע, מכעיס מעצבן ברמות. מלבד זה? אבא ילד גדול, אם הוא כל כך סובל הוא תמיד יכול לקום וללכת. נכון שכל אחד שעשה את הצעד הזה לפניו היו בו המון פחדים מהלא נודע, אבל כשזה יהיה קשה מנשוא, הוא יקבל את האומץ. כל עוד הוא מצליח להגיד משפט שכזה? לא זה לא נשמע אומללות, זה נשמע כמו קבלה וחוסר רצון לעשות משהו בנידון ועל כן? לא הייתי דואגת. למה לא שאלת אותו למה הוא חייב להיות שם עוד 40 שנה? לא הבנתי גם את המשפט..."אתה הולך להתחתן בתקופה הקרובה שנה שנתיים...."

למעלה