ערב טוב ופורים שמיח......

ערב טוב ופורים שמיח......../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif

הי....... מוכנים שנכתב מה כל אחד הכין למשלוחי מנות ש"צריך" לחלק מחר????????????? לא, לא אני לא מתכוונת לקנויים......... אני מתכוונת לכל מה שעמדנו והכנו במו....... טוב, אז כבר סיפרתי על אוזני ההמן שהכנתי ואתמול החלטתי שזה ממש ממש לא מספיק..... אז איתי ואני הכנו גלילי שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!!! והערב..........כשיונה "מטייל" לו בצפון (וזה יהיה עד יום חמישי) ולבן יש חבר - אורח (מדוגית עוד "מעיזים" להגיע לכאן) אז לא מצאתי את עצמי - והכנתי כמות כפולה של עוגיות שוקולד צ´יפס... ו.........אם זה לא מספיק - אז גם עוגה..... (העוגה הולכת ככככככככככככככ ווווווו לללללללללללל הההההההההה למשלוח מנות - כי זו מאלה שיונה ממש מכור אליהן!!!!!!!!!!!!!!!! ואסור שביום חמישי יהיה זכר לה!!!!!!!!!!!!!!!! (בינתיייייייייייייייייייים ממש ממש לא בא לי לאכול מכל מה שהכנתי. אני מקווה שככה נעבור את כל פורים.
לכולכם אורית

../images/Emo149.gif אורית חג שמח לכם ולכולם גם../images/Emo48.gif

אשמח לעבור היום אצלכם ולהתנפל על כול ה
כי להכין ולעשות עוגיות אני לא יודע להכין אבל ל
אני כן יודע אז שהיה לכם חג פורים שקט ושמח
ממני הדרומי

הי דרומי - אתה ממש מוזמן וגם כל

השאר. דרומי אתה ממש ממש
(יענו - מצחיק) כי אני חושבת שאתה האמיץ היחידי בארץ (כמעט) שמוכן להגיע אלינו באופן שוטף.....וזה עושה טוב שאנשים מוכנים לבקר. (בלי שום קשר לעוגות ולעוגיות). אני מתחילה להבין את התגובה שהילדים זכו לה כאשר היגענו יום אחד לדוגית - שלשם אפילו מאלי סיני לא מוכנים להגיע. אבל רגע הרצינות עבר... מוכנים לעשות טיול דרומה ולהגיע אלינו קצת????????????. אין אצלנו גשם (עדיין) והים ממש ממש קרוב - למי שלא יודע..... יאללה חג שמח אורית

מה לעשות שאתם חלק מהמדינה

ואיפה הים הכי שווה נכון ליד דוגית ואיפה אני ילך לים הכי קרוב . נכון לחוף שיקמה ובדרך אני יעצור בא.ס לאכול אוזני המן כי לא משנה איפה אתה\את גרים שצריך להגיע מגעים {בארץ כמובן} אז חג שמיח ומחר יש עדלוידה בחולון ואני היה שם חחחחחההההה והילדים כבר מופשים ואבא שלהם ואמא גם כבר התחפשו למה?

gal33

New member
אורית! גם חוטאת וגם מחטיאה? ../images/Emo151.gif

ואני דווקא קיבלתי כעת משלוח מנות, ואני מנסה להיפטר ממנו!! גל
היום התחפשתי...

צפרדעית

New member
חג שמייח ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo151.gif../images/Emo152.gif

שמתם לב איך דילגתי על ה-

למעלה