ערב טוב ושבת שלום

ערב טוב ושבת שלום

יש לי כמה שאלות ובקשות: 1) איך מבחינתכם להפגש באזור חדרה? 2) האם יש העדפה לשעה מסוימת לפגישה או שפתוח מבחינתכם? 3) אני רוצה להחליף את התמונה בעמוד הראשי של הפורום. אם יש לכם תמונה שיכולה לשקף את העבודה מהבית בבקשה העלו אותה לפורום. 4) כמו כן אני רוצה לעדכן את רשימת הספרים המומלצים. כיתבו בבקשה את שמות הספרים שעוסקים בעסקים שקראתם ואהבתם כדי שגם אותם אעלה.

אביבה מה שלומך

אהלן אביבה,אני מאד מאד שמחתי לראות תינוק קטנטן שילדתי בכמה דקות , בטאגליינס של תפוז,אין לך מושג מה זה עשה לי. אביבה ! אם תירצי אז לא אכפת לי לארח בביתי הקט בשעות העבודה שישה שבעה חברה כולל כיבוד,קחי את מושכות ההנחיה,אני חושב שאת ראויה לכך,ומדי פעם אם צריך אזרוק לכם הערות בונות . אני לא כ´כ עסוק בעבודה-מרצון-ואני אארח אתכם בכיף,לילה טוב מעוזי

שמחה ששימחתי אותך

אני ממתינה לתגובות ואז אחליט לגבי ההמשך את מעונין להצטרף לפורום כזה? אגב, הכפפה שזרקת לי בהתחלה... מתחילה לזוז... האם יש לך אימייל שדרכו אוכל לדון איתך על כמה דברים שאינם קשורים לפורום? שבת שלום

ה י ו ע ץ

New member
בוקר טוב אביבה

אין לי אימייל,אך יש לאשתי בעבודה.אני לא מעונין לפרסם אותו,אוכל להשאיר לך מספר טלפון,שכבוי כל הזמן ושניתן לשלוח לי אליו אס אם אס ? אגב,הכפפה לגבי השם של...להשתמע אביבה ותודה

היועץ 32

New member
אביבה? לא מתאפשר בלי

האי מייל? אם לא אקבל מענה אבין כבר לבד,שבוע טוב

עוזי הייתי רוצה ערוץ פתוח יותר

אס מ אס זה כמו לדבר עם עצמי תקשורת, אני אוהבת כשהיא פתוחה הטכסט שלך אומנם אומר המון וגם הרבה לא...
מה אתה אומר? איזה הצעה יש לך כדי להיטיב את התקשורת? אגב, אם המפגש לא יתקיים אצלך, תרצה להגיע בכל זאת כדי להפגש איתנו?

ה י ו ע ץ

New member
א ב י ב ה

כתבתי לך הודעה ארוכה שנמחקה ומחקה אותי לגמרי.בקיצור אני ספר פתוח לחלוטין,בור בלי תחתית,וסקרן בלי סוף,אני אשמח להיות מוזמן,ללמוד מאחרים ולספק הערות בונות,סיעור מוחות בשיווק מגרה לי את החושים,אם תאשרי לי אפרסם חד פעמית את הסלולרי שלי,אם תרצי אתן לך אימייל לשליחת פרטים שלך,הכל פתוח מבחינתי.מכל מקום את תוכלי תמיד לאתר אותי.אני אציק לך במה הענינים מידי פעם,נו...מה עכשיו

פנצריה

New member
ואביבונת

חשוב שתדעי שאני מאד מאד מעריך את ההשקעה שלך בפורום,ואת העשיה שלך למען אחרים,בפורום לא מפוצץ כגון זה.ועוד חשוב לי שתדעי שכל עוד הפורום הזה ימשיך להתקים,אני כאן לפחות 3 פעמים ביום}אחרי האוכל{זה כמו תרופה טובה עבורי,לילה טוב

כן, שלח לי את האימייל שלך

כדי שנוכל לדבר על ה"כפפה"... הערב חשבתי גם, שכתבת בזמנו שאתה משווק ספר באינטרנט וגם ...גלשתי וראיתי אותו רק לא הצלחתי לקרא אפילו לא פיסקה קטנה...אש חשבתי אם תוכל להעלות כאן משהו ממנו. לבחור מה שבא לך מהספר כדי לתת בפורום סיעור מוחות אכן מרתק... תודה

ה י ו ע ץ

New member
אביבה ערב טוב

יש לי ידידה שתוכלי לשלוח לי אימייל דרכה,לא אמרתי שיש לי אימייל,מכל מקום אביבה הייתי שמח לו יכולנו לשוחח מכיון שגם אני אנטי טכני לחלוטין,וחזק רק בפייס טו פייס,לפעמים נראה שאני אפילו לכתוב לא יודע,אז אם תירצי להשאיר טלפון לא אכפת לי ואפילו אשמח שנשוחח אז הנה האי מייל [email protected] ויש לי גם 3 סלולרים אך לא הבנתי שתהיי מאושרת לו אשאיר מספר,להשתמע והודיעי לי כאשר תקבלי ההודעה,לילה טוב

owolf10

New member
מפגש

חדרה מתאים לי מאוד. לי יש העדפה לשעות הערב. או יום שישי בבוקר. להשתמע.

למעלה