ערב טוב ושבת שלום!

hilaa4

New member
ערב טוב ושבת שלום!

אני חייבת להגיד לכם שלפני כ4 חודשים שמעתי על התלת מימד(3Ds max) והתלהבתי מאוד, החלטתי שאני רוצה ללמוד את התוכנה הזאת, הייתי מאוד סקרנית והחלתי לשחק עם התוכרנה.. אבל הייתה בעיה, הייתי חייבת לעבור ניתוח, מה שהיה גורם לי להיות שקועה במחשבות ולא הצלחתי להיות שקועה בתוכנה... וכך לצערי לא הצלחתי ללמוד
היום, תודה לאל אני אחרי הניתוח ומרגישה הרבה יותר טוב, אתחלתי ללמוד את התוכנה, והיא מאוד מעניית, יותר ממה שחשבתי. אני כבר כמה שעות, ולדעתי הצלחתי ללמוד לא מעט, הגעתי לשלב שאני יוצרת אנימציה(אונם פשוטה אבל רק היום התחלתי) אבל לצערי אני לא מצליחה ליצא את האנימציה שהכנתי לAVI אשמח מאוד אם מישהו אתן לי הסבר, כדי שאוכל להמשיך ולהנות מהתוכנה המדהימה. תודה מראש הילה

guyzi

New member
היי

טוב אז ככה: בתור התחלה את צריכה ללחוץ על F10 לפתוח את "RENDER DIALOG", זה יפתח לך תיבה עם כל מיני פרמטרים. הדבר הראשון שאת צריכה לסמן זה למעלה את האופציה של ACTIVE TIME SEGMENT במקום SINGLE בשביל לרנדר את כל פס הזמן שמופיע לך, או אם את רוצה פריימים ספציפיים, אז האופציה מתחתיו. באופציה למטה (OUTPUT SIZE) את משנה ל-" PAL D-1" - כי זו השיטת שידור שנהוגה בארץ. ולמטה קצת יותר יש RENDER OUTPUT שם את צריכה לסמן את SAVE FILE וללחוץ על כפתור FILES מצד ימין שלו, ואז תיפתח תיבה של איזה פורמט לשמור ואיפה, שם תבחרי AVI ואז תוכלי לבחור שיטת דחיסה שלצערי, אני לא מבין כ"כ בשיטות דחיסה אז פשוט תבחרי את ה DEFAULT שהוא נותן ואז למטה בתיבה בסוף בסוף תלחצי על כפתור RENDER וזהו. מקווה שלא שכחתי כלום :)

eldarinn

New member
שמחים לדעת שאת מרגישה טוב

ושהניתוח עבר בהצלחה, ברוכה הבאה לפורום. אני לא עובד על מקס אז לגבי השאלה הטכנית אני אשאיר לאחרים לעזור לך. בהצלחה.

hilaa4

New member
כייף לדעת

שיש פורום כייפי שדואגים בו
אני מבטיחה שברגע שאגיע הביתה אני אעלה את ה"אנימציה" שהכנתי... היא לא ברמה מקצועית, לא לשכוח.. אנימציה ראשונה.. הילה

hilaa4

New member
כמו שהבטחתי...

האנימציה הראשונה שלי... כדור שנופל בחישוק.. מכיוון והקובץ הוא מגה, הנה קישור להורדה: http://rapidshare.com/files/32410421/123.avi.html אם יש לכם רעיונות, מה עוד אוכל ליצור בסגנון בתור התחלה אשמח מאוד... הילה

למעלה