ערב טוב,זהו,אני בדירתי החדשה,מוקפת

ערב טוב,זהו,אני בדירתי החדשה,מוקפת

זהו,אני בדירתי החדשה, מוקפת ארגזים, חלקם פתוחים, חלקם סגורים וחלקם מקופלים.. מוקפת עוזרים למיניהם, כי - גם אני - כמו רבים שקראתי כאן, נמצאת במצב בריאותי על הפנים.... משתדלת כמו כולנו להחזיק מעמד, וחייבת לציין שהקובץ של צ´אמפ, הצליח לגרום לי לצחוק בקול, וכמו שכתב אסף, הצחוק משחרר... והיום גם חיברתי כבר את המחשב מחדש, והנה אני פה. מקווה שכולנו נעבור את תקופת אי השקט הנוכחית שלנו, ונחזור במהרה למצב סטטי. גם עלי ההקלדה קשה קצת בימים אלו (וגם הישיבה קשה, וגם העמידה קשה, ואפילו השכיבה קשה עלי...), אבל לא אוותר על קריאת הדברים שלכם, ומידי פעם אגיב. חיבוקים ולילה טוב

שי פ

New member
תודה לכולכם!

אסף, תודה על האיחולים. אגב, אני כבר שנתיים שמגדל בביתי שלל צמחים. למדתי שהפרחים נותנים לי סיפוק רב. רק עכשיו אני מבין את הסיפורים על אלה ששרים לצמחים שלהם. לו רק היה לי קול ערב..... כוכי, רציתי לברר, האם עברת במקרה לבית באזור השרון? אחי הנדסאי בתים והוא תכנן והוציא לפועל בית שהוזמן על ידי מישהי שחולה בלופוס ופעילה בארגון. ריטה, מה שלום ביתך? ושלומך? שירי, אני מגיע לסמינר בכל יום ג´. את הסמינר אני לא מרשה לעצמי להפסיד. בעניין הכיתה שלקחת על עצמך, נסי לא לצעוק. אל תתרגשי, התנהגותם היא לא אישית כלפייך. נסי להכין שיעור שממש ממש יעניין אותם, זה בדרך כלל מונע את כל ההפרעות. כאשר התלמידים , ולצורך העניין לא משנה אם הם בחטיבה, בסמינר, באוניברסיטה או בכנסת, מתעניינים בנושא הם משתתקים, כשנו משעמם הם מפריעים. נסי ליצור איתם קשרים אישיים. שיחות אישיות, קשר עיינן, והרבה חיוכים. חיוך ממיס לבבות, בכל גיל. אם תרצי עיצות קונקרטיות את מוזמנת לפנות אליי. בעניין האנטי די אנ איי, 14 זה גבולי, מעליו הערכים נחשבים לגבוהים. כנראה גאיה צודקת ואת מתייחסת לנתון אחר. ולסיכום, לכולכם, נכנסתי היום, התבוננתי וקראתי את התגובות, ומיד אמרתי לאישתי: הם פשוט מקסימים. וכאלה אתם באמת, כולכם......

lupland

New member
"אבל אני זמר ואל תשתיקיני ילדה אבל"

שי היקר עוד שנייה אני מזיל דמעה... סתם.כרגיל מצב רוח טוב.קרוב לודאי שהחברה שבבעלותה הפרוזאק הייתה פושטת רגל מזמן אם היא הייתה תלויה בי. מי צריך קול ערב? אחד מהרגעים המאושרים שהיו לי בזמן שגרתי בשדות היה כאשר הייתי מתקלח (המקלחת והשרותים היו במבנה טרומי מחוץ לבית...איזה לא נעים בחורף לקום בלילה...) בכל אופן הייתי פותח את המערכת ושר יחד עם נירוונה או ארוסמית.ביננו בשעה שהם היו שרים בקול גבוה אני הייתי צריך לצרוח עד שלופ הכלב היה נכנס ותוקע מבט של "שוב ירדת מהפסים". בחייך אם לא נעים לך מהשכנים תעשה את זה באוטו תוך כדאי נסיעה.התאילנדים שלי יכולים לספר לך פעם איך זה לנסוע ב 5:00 בבוקר ליד בית שאן בדרך לרמת הגולן כשכל מה שהם רוצים זה לגנוב עוד כמה דקות של שינה בשעה שבעל הבית המשוגע מתופף על ההגה או על לוח השעונים והקול שהוא משמיע לא פחות צורם מהקול ששומעים בפרסומת בטלויזיה עם טרזן... חוץ מזה העצות שנתת לשירי מאוד יפות ונכונות שיהיה לך סופשבוע טוב שי.תרגיש טוב.ודרישת שלום בבית. אסף

lupland

New member
"אצלי הכל בסדר.השבוע כבר שכרתי לי

חדר.רואים את הים..." היי כוכי מזל טוב על הכניסה לדירה החדשה מצטער על התגובה האיטית אתמול הייתי קצת יותר פעיל כאן.בערב בדרך לשרותים משכתי סתם ספר על תולדות א"י והתחלתי לקרוא מהתקופה של המאה ה 13 לפנה"ס ועד שנת 200 לספירה ופתאום 5 שעות מלוות ב-6 כוסות קפה (נוותר על ציון כמות הסיגריות) עברו כל כך מהר. חשבתי אולי להציע למכללה שלי לשלב שעורי היסטוריה ויהדות בתוכנית הלימודים אבל לאחר מחשבה שנייה תארתי לעצמי שהתשובה שלהם תהייה משהוא כמו "בר אילן זה כמה קילומטרים לפנינו אז..." בכל אופן כוכי מתי הסיפתח? ברור לך שאם לא תזמיני אותנו (כן כן את כולנו) אז פשוט נמלא אחר המצווה של "ושימחת חברך בבואך לביתו החדש..."(ספר אסף.פרק כ"ד פסוק ד) מה גם שנביא איתנו מתנות!!! מי לא אוהב מתנות? (רק אל תחזירי לי ב "שונא מתנות יחיה...") לסיכום כוכי שוב מזל טוב וממני ומלופ ידידי-מי יתן ותדעי רק אושר ובריאות אסף

ל3

New member
כוכי היקרה

קודם כל שיהיה בשעה טובה. ואולי המעבר לדירה חדשה ופתיחת דף חדש בחיים תביא גם לשינוי המיוחל במצב הבריאותי. אני מניחה שכולנו מרגישים ככה בגלל עונת המעבר שלמרות שאני לא יודעת איך ומדוע היא משפיעה על הלופוס, יש לה השפעה כול שהיא. אני מאחלת לך המון בריאות ומקווה במהרה לשמוע על שיפור במצבך
החזיקי מעמד,שלך -שירי

champ

New member
../images/Emo66.gif תתחדשי על ה../images/Emo82.gif החדש../images/Emo70.gif

ונקווה שתקופת המעבר תחלוף לה...
צ´מפ.

ritosh

New member
ברכות לדירה החדשה ! |4u |

משנה מקום משנה מזל! אז הרבה מזל לבריאות טובה ולכל מה שאת רוצה!
ריטה. בשמחה נבוא לעזור לך, רק בקשי!

gaia20

New member
כוכי היקרה

מזל טוב על המעבר... מסכימה עם ריטה- משנה מקום משנה מזל... אני בטוחה שאת תתחילי להרגיש יותר טוב... אל תכריחי את עצמך להכנס, קחי את הזמן, הכי חשוב שתרגישי טוב ותחזירי אלינו בהרגשה טובה!

למעלה