ערב טוב.זקוקה לעזרה לילדיי...

orit362

New member
ערב טוב.זקוקה לעזרה לילדיי...

שלום לכולם,החזרה לבית ספר מיתקרבת ועדיין אין לי כלום לילדיי,אני אם לארבעה מקסימים,מתוכם 3 שהולכים לבית הספר,זקוקה בדחיפות לכל עזרה שהיי לציוד לבית הספר,ותיק עם יש אפילו משומש ביותר לגדולה שלי היא עולה לכיתה ו,ושלה קרוע,ולצערי לאור המצב הקשה שלי אין לי אפשרות ליקנות לה.סליחה שאני פונה לכאן,אבל יש פה אנשים ניפלאים שבאמת כולם עוזרים לכולם,זה פורום מאוד מרגש ונהדר.סליחה שאני מבקשת,ועם אפשר גם אוכל יבש.אני מבקשת סליחה שוב ושוב ושוב.פשוט אני כרגע במצב כלכלי מאוד קשה.ומקווה שבעתיד גם אני אוכל ליתרום.אני כותבת ומיתבישת אבל החיים שלי כרגע לא קלים,לכן אני פונה לבקשת עזרה כאן.סליחה.ותודה רבה מראש.אני מכפר סבא.

Dulyi

New member
את לא צריכה להצטער/להתנצל

בשביל זה בין היתר נועד הפורום הזה, וכמו שבטח את יודעת יש ימים יותר ורודים וכאלה שהם קצת פחות. וזה בסדר לבקש עזרה, לכל אחד בחייו יש דברים שהוא צריך בהם עזרה וכאלה שהוא יכול לעזור, לא הכל בחיים זה חומרי. תסתכלי תמיד על דברים שאת עושה למען אחרים, ותראי שזה לא פחות כיף לתת מאשר לקבל. ולגבי הבקשה שלך, לצערי כרגע אין לי ציוד להעביר לך

נירה63

New member
אורית בואי כנסי רגע...

ראשית הרגישי בנוח, הגעת אל הפורום הנכון. אנשים משתדלים ועושים הרבה מאוד למען הזולת. קחי אויר ותראי שלאט לאט דברים יזוזו ויסתדרו, רק להשאר אופטימים ולקחת הכל בפרופורציות. רק כדי לתת פרופורציה...יום אחד הלכתי ברחוב וקטרתי על מצבי, על כך שאין לי נעלים חדשות....הלכתי ויללתי לעצמי עד ש...ראיתי איש בלי רגליים על כיסא גלגלים עובר כך מולי....הרמתי ראש ואמרתי: תודה לאלוהים על מה שיש לי.... חמודה קחי אויר ואנחנו נעשה את המקסימום לעזור לך... שלחי לי במסר מה הכי הכי נחוץ ואני אשתדל לעזור לך, לא מבטיחה שבהכל אבל חלק מהציוד יש לי... מחכה לשמוע מימך, נירה.

נועית10

New member
../images/Emo140.gifאורית נשמח לסייע

לגבי התיקים - חוץ מהגדולה שצריכה תיק, מה לגבי שני הילדים האחרים- בנים או בנות? נשמח אם תכתבי ע"מ שנוכל לנסות לסייע לך לארגן להם תיקים וציוד שמתאים לבנות או בנים.

ella59

New member
orit362 חמודה יש לי בשבילך כמה דברים../images/Emo24.gif

2 תיקים אחד בורוד והשני בתכלת 2 קלמרים אני מפ"ת

ella59

New member
בקשר לתיקים אני חושבת שכן זה היה של הבנות שלי

הן קיבלו מאבא שלהן תיקים חדשים כך שאפשר להשתמש בתיקים

orit362

New member
שלום לך ella 59

אני אשמח לקבל תיק לגדולה שלי,תודה רבה לך מראש זה יעזור לי מאוד.

ליאורה39

New member
אוריץ אם התיקים מאלה מתאימים לך אני מכונה לאו

אותם ולהעביר לכפ"ס . תשלחי לי מסר

ella59

New member
למי שלחת מסר..אני לא קיבלתי מסרים../images/Emo13.gif

חושבת שלא מקבלת מסרים או שהמסרים לא בשבילי..

למעלה