ערב טוב... זקוקה, לצורך תחקיר שאני

גלי®

New member
ערב טוב... זקוקה, לצורך תחקיר שאני

מכינה, עבור אתר שאני עובדת למענו, לפסיכולוג או יועץ (שניהם בתחום האירגוני-תעסוקתי), לצורך ראיון... יש כאן כאלו בפורום? מישהו מכיר אחד כזה שהוא קומוניקטיבי במיוחד? כל כיוון יתקבל בברכה... המון תודות מראש...

נושא, נשוא, מושא - מה המושא?

את זקוקה למשהו? למה את זקוקה? למושא הראיון? כל כיוון יתקבל בברכה? את לא מחפשת כיוון, את מחפשת בן אדם לראיון, נכון? מה צריך להיות לאדם הזה? מה מתבקש ממנו?

גלי®

New member
../images/Emo45.gif צודק... תיקון נוסח והבהרה:

זקוקה, לצורך תחקיר שאני מכינה, עבור אתר שאני עובדת למענו, לפסיכולוג או יועץ (שניהם בתחום האירגוני-תעסוקתי), לצורך ראיון... יש כאן כאלו בפורום? מישהו מכיר אחד כזה שהוא קומוניקטיבי במיוחד? כל הפניה לאדם כזה תתקבל בברכה... המון תודות מראש... ועכשיו ההבהרה: אני עובדת, נכון לעכשיו, על מספר כתבות תחקיר, העוסקות בגורם האנושי שמאחורי העבודה הממוחשבת (הקשר בין הומור לתפוקה, גורמים שונים המשפיעים על בריאות העובד, התמכרות לאינטרנט וכדומה), לצורך כך, אני זקוקה לעזרת מרואין (פסיכולוג תעסוקתי, יועץ אירגוני - הגדרת התפקיד אינה הגורם הקובע), אשר מודע למצב בשטח כיום, בחברות ובאירגונים השונים. הראיון הוא טלפוני, קצר וייערך בזמן המתאים למרואין... אני מקווה שעכשיו הצלחתי להבהיר את כוונתי... נ.ב. הכתבות הינן עבור מגזין מחשוב רציני ומכובד, ולא עבור צהובון כלשהו, במידה ותהית... :))))))

למעלה