ערב טוב חברה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
ערב טוב חברה

הי לכולם היום בבוקר היה לי מצב רוח נוראי ועברו לי מחשבות נוראיות בראש. בדרך ללימודים כמעט שפרצתי בבכי באוטובוס. אבל לקראת הצוהרים זה עבר לי ועכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב. האמת היא שאני נורא צריכה כבר חופש. העומס בלימודים עכשיו הוא לא נורמלי. יש לי שני עבודות מחקר להגיש ( אחת מהם באנגלית) , 2 פרויקטים ענקיים, עבודה בספרות אנגלית ולהכין מצגת למחשבים וכל זה ב3 שבועות. אני בלחץ אטומי. מצד שני אני חוששת לצאת לחופש, מה אני יעשה בכל הזמן הפנוי? נשמע דבילי לא?

gaia20

New member
הי שירי

להיות בלחץ זה באמת לא הכי נעים, אבל ההקלה תבוא, אל דאגה. בקשר לחופש- את יודע כמה דברים אפשר לעשות בזמן חופש?? את אוהבת לרכוב על סוסים? לצייר? לקרוא? לטייל עם חברה\משפחה לשחות קצת בבריכה לרוץ להרשם לחוג שאת אוהבת מלא מלא מלא מלא דברים אפשר לעשות.... אין גבולות.... אני מבטיחה לך שכשתחליטי לצאת לחופש את לא תשתעממי. שלך,

ל3

New member
גאיוש תודה

בהחלט האפשריות פתוחות צריך רק חשק. אני מתכוונת לחרוש את הים ולפתח את כשרון הכתיבה והציור. מקווה שזה יצא אל הפועל תודה על הטיפים שלך, שירי

נועה בת

New member
שירוש יקרה לעודד אותך ?? ../images/Emo24.gif

המצב שלך טוב .. אני למדתי ועבדתי ופתאום בגלל המחלה נפלו עלי טיפולים יומיים, במשך 7 חודשים ... ביום בית חולים, אחהצ למדתי עם חברים ובסופש עבדתי .. ועדיין סיימתי תואר יוקרתי ב 3 שנים ... נכון שהמצב שלך פחות נורא ???

ל3

New member
כל הכבוד לך

אני ממש מצדיעה לך. זה רק מוכיח עד כמה כוח הרצון הוא חזק. מה למדת?

למעלה