ערב טוב חבר'ה

2639mg

New member
ערב טוב חבר'ה

אז מה דעתכם או מה המלצתכם להומו מבוגר 50 פלוס על יציאה מהארון. ישנה המלצה של הרב שרלו להומו מבוגר לא לצאת מהארון.
האם ישנה הערכה כמה אחוזים מגלים את נטייתם ההומוסקסואלית בגילאי 40 עד 50

אין לי סטטיסטיקות ונתונים

אבל אני מניח שיש כאלו עם הצתה מאוחרת כזו. השאלה אם לצאת מהארון תלויה בוודאי בנסיבות האישיות של כל אחד. לא דומה סבא חרדי לרווק זקן מסורתי.

2639mg

New member
שלום... לא ירדתי לסוף דעתך

מה ההבדל בין סבא חרדי לזקן מסורתי רווק... האר את עיני!

פורטי40

New member
אין צורך לצאת בקול תרועה

פשוט חייה את חייך כפי שאתה רוצה וצריך: מפגשים עם גברים, מציאת חבר, אהבה אל גבר.
אל תתאמץ להסתיר. אם מישהו ישאל ישירות "תגיד לי, אתה הומו?" תגיד "כן".
אין טקס יציאה מהארון.

jwin

New member
פורטי? שו אההדה?!

מה זה ״אם מישהו שואל ישירות...תגיד כן״ ?! אני מעולם, מעולם לא חייתי בארון! אף אחד לא שאל אותי מעולם במחלקה או החולים או חברים או משפחה אם אני הומו. אני איש שמשתדל מאוד להיות נאמן למין הגנטי שלו ( כלומר אני לא נשי) ובכל זאת הבינו ולא שאלו. ומי שכן היה שואל לא הייתי אומר ״כן״ כמו שאתה מציע אלא הוא היה צריך להסביר לפני כן מאין האישור לחדור אל מתחת לסדינים שלי (היכן שיכול גם להסריח!) ומדוע הוא לא מספר לי על ההטרוסקסואליות שלו או לחלופין מדוע אינו מתעסק עם הבעיות ההומואיות הלא פטורות שלו עצמו. מה זה שואלים אותי בפרהסיה על חיי הריגשיים והמיניים ואני אומר ״כן״?! טעות גדולה היא לחיות ״בארון״ ועוד עד גיל 50 (שגעון!) וטעות עוד יותר גדולה היא להתנצל על זה ( להגיד כן) - על החברה להתנצל על שכך קרה ולספר מיד בשיחה על ההטרוסקסואליות שלה עצמה ולא לזבל בשכל : סטטיסטית יש הרבה ״הטרו״ שהם הומו ( שמנסים, סטיסטית להדחף איפה שהוא לאיזור ה ״בי סקסואל״...) ועוד רבים וטובים שבועלים את נשותיהם, באופן מתמשך, לא רק על פי חוקי הטבע...אז בלי כוחניות של החברה. אם מישהו ישאל - הוא יצטרך להסביר לי מאיפה החוצפה וכמה פעמים הוא עושה רימינג למאהבת שלו.
וסליחה עם כל בעלי ה״בון טון״. אני מכיר יפה את הבון טון. אז שלא ישאלו ושאף אחד יגיד ״כן״. אם מישהו, עיניינית, משוחח עימי על המיניות שלו, על בעיות או על כמה היא אוהב מיניות זאת - ושואל אותי משהוא על המיניות שלי, אני בפתיחות יכול לומר שהיא שונה ולפתח את הנושא לכמה שצריך או כמה שאני רוצה. אני לא חושב שמותר לשוחח על הומוסקסואליות בדיוק כמו שמעולם לא הייתי משוחח עם מישהו על ההטרוסקסואליות שלו. אני לא שואל מישהו במפגש מכל סוג שהוא אם הוא הטרו.
בברכה רבה
יהודה

פורטי40

New member
יהודה חביבי, אההדה אל עלאם אל ג'דיד וואמתוקאדאם

אדם זר שישאל אותי בלי שום הֶקשֶר קודם על חיי המין שלי, אולי אענה ואולי לא, תלוי במצב הרוח שלי. וכמו כן, כמוך, אם יש שיחה בנושא, לא אסתיר את עובדת היותי הומו.
כשעבדתי ביפן, ניגש אלי אדם מקומי, זר לגמרי , שרצה להתאמן עלי עם האנגלית שלו. כשסיפרתי לו שהייתי בשכונת ההומואים בטוקיו, הוא נראה מזועזע שגבר שנראה כל כך "רגיל" ביקר בשכונה ההיא, ושאל אותי אם אני הומו. נהניתי מאד לזעזע אותו עוד יותר ואמרתי לו "בוודאי!" . התגובה שלו שעשעה אותי מאד. אני חושב שהוא למד שני לקחים: א. לא כל הומו נראה נשי. ב. אם אתה שואל שאלה אישית כזאת, תתכונן לתשובה בוטה.
אני חושב שתשובה ישירה כזאת מחנכת את השואל.

למעלה