ערב טוב, חברות

רחלי1

New member
ערב טוב, חברות ../images/Emo29.gif ../images/Emo23.gif

מתנצלת על ההעדרות הממושכת ממשכן הפורום...(החיים, אתן יודעות...) מה גם שהמחשב בעבודה השתגע (פונטים בסינית) ובבית אני כבר שפוכה לגמרי אחרי כל הריצות והסידורים. עד כאן הצטדקויות. - מה שלום כולן? מקווה שלא פיספסתי יותר מדי. מייד אגלוש בהילוך אחורי ואתעדכן במעלליכן האחרונים... באשר לי: הכל כמעט מוכן, למעט הדברים הקטנים של הרגע האחרון (המלון שצריך להזמין, העוגה, זר הכלה וכו´). ו...בעוד שלשה שבועות זה קורה! (אני נורא שמחה, נורא נרגשת ומאוד מוזר לי שלא רזיתי מכל ההתרגשות הזאת אפילו גרם אחד לרפואה. אוף. איך זה שבספר כתוב שכלות מרזות מלחץ, ואצלי זה לא עובד? יש למישהי פלאג-אין להרזיית לחץ?) חוץ מזה, תודה לשטרודלית הקסומה על המייל המתעניין ולאתי אלבכרי על הנשמה הגדולה... חיבוק גדול לכולכן, רחלי

רחלי1

New member
בתגובה לעצמי...

סתם. יש לי גם שאלה: הוא, ממש רוצה עוגת חתונה. עם קומות, זוג קטן מפלסטיק בלמעלה של הקצפת וכל הרטרו הזה. אני, קצת המומה מהפנטזיה, אבל מוכנה ללכת איתו, באש ובקרם שניט.
אז נשאר רק לברר איפה בתל אביב מכינים עוגות חתונה שכאלו. מישהי במקרה יודעת? תודה...

פעם ראשונה שאני שומעת שעוגה

לא כלולה באולם... בכל מקרה יש מפעל עוגות הראשון - עוגות דה לפה - אני חושבת שאצלהם אפשר להזמין משהו כזה

רחלי1

New member
אני אבדוק....

מה, רויטל, אצלכם המקום מכין עוגה? איזה נחמד זה! אני מניחה שזה חוסך הרבה ריצות וכאבי ראש. רק המחשבה על לרוץ לאולם עצמאית עם עוגת שלוש קומות עושה לי דיגדוגים של עצבנות...

רחלי1

New member
במוזיאון ארץ ישראל (רמת אביב)

יש להם קייטרינג נ-ה-ד-ר, באמת, אבל אין להם אפשרות להכין עבורנו עוגת חתונה.

פעם ראשונה שאני שומעת שזה כלול

באולמות שאני ביקרתי אף פעם לא הציעו לנו את זה בדיל... מוזר... בכל מקרה, אני אחשוב

רחלי1

New member
למען האמת -

הייתי מוכנה אפילו לשלם מחיר מעוות יחסית עבור עוגה מטעם המקום, ולו בכדי למנוע מעצמנו את הטירטור הזה של לחפש עוגה ו"להוביל" אותה לשם ביום החתונה.... תודה, הילה, אם תשמעי משהו...אשמח נורא.

מה לגבי קונדיטוריות באזור ?

אני הייתי בודקת - הסביבה עמוסה קונדיטוריות לא רעות בכלל (ועוגת חתונה, יותר משהיא צריכה להיות טעימה, היא צריכה להיות עמידה). יש את דומיניק המופלאה ברמת-גן, אבל אני לא יודעת איך הם בעוגות מתוחכמות, ויש במרכזים המסחריים מלא מאפיות... החל מרולדין וכלה במאפיות משפחתיות טובות. בכל מקרה, אולי נורית מהגן יכולה להמליץ על קונידטור טוב ? בכל מקרה, זה טלפון של מישהי שמתמחה בעוגות, קוראים לה דורית: 03-6493430

רחלי1

New member
רושמת כל מילה, יא שימושית שכמותך!

...הבחור מזעיק אותי לעזרה, מייד חוזרת...

אמא+

New member
האוכל שם באמת מהמם !!

רק תזהרו שלא יפול לכן יום גשום, כמו שהיה בחתונה של אחותי.. הגשם נכנס קצת לאולם (ביחוד בקצוות) שווה לכם לברר שהמקום באמת אטום לקראת החורף

pumpkin

New member
בכפר המכביה עוגה גם כלולה

כולל יין וכוסות לשבירה מצחיק שזה מצויין במפורש בחוזה

*מור

New member
"קפה יהודית" בגן העיר

יש לה דוגמאות מדהימות של שם עוגות חתונה, אין לי שמץ של מושג במחירים. מניסיון כואב, הדברים שלה טעימים מאד.

סהר12

New member
קפה יהודית - מומלץ

חברה שלי הזמינה עוגת כלולות_ תענוג אמיתי!! גם יפה, גם טעימה..

למעלה