ערב טוב חבריי הפורום

simon780

New member
ערב טוב חבריי הפורום

נושא הפוטותרפייה עניין אותי רבות מאז לפני שנתיים כשהתחלתי עם הטיפולים לאחר בדיקה יסודית גיליתי לא מעט בעיות הקיימות מזה שנים בנושא היו וי בי ביתי עם זה שקשה לאתר ספקים לרכישה, וכל הנלווה ליבוא בכלל, והכסף הרב שזה עולה. בכלל קשה עם הנסיעות והזמן שזה גוזל למשך 20 עד 40 טיפולים שזה 3 חודשים בערך . עליתי על פתרון ממש פשוט לפטור הבעייה לכל חולה הנדרש לטיפול מידיי שנה. הרעיון לא ממומש באף מדינה שזה הדהים אותי ואני עדיין בשוק אני מעוניין למכור את הרעיון \פטנט, למי בדיוק עליי לפנות בנושא הפוטותרפייה ? יהיה אפשר לומר שזה יגמר בשנה או השנתיים הבאות כל הכאבי ראש שנלוו לטיפולים ולרכישות המוצר הכל תלוי בשני דברים או שיקנו ממני את הרעיון בתיי החולים או משקיע עם כיס עמוק. קצת עצות? בבקשה. סימון

zepelin

New member
ראשית גש לעו"ד לרישום זכויות על הפטנט. אח"כ ה

הכן בעזרת יועץ מתאים תוכנית עסקית אם אתה זקוק למימון. מכאן ואילך עליך לחזר על הפתחים ולשווק את הפטנט לרשויות הבריאות או מכונים פרטיים. בהצלחה !!!

simon780

New member
הקטע הוא שזה לא פטנט אלא יותר פיתרון

פיתרון יעיל כדיי שנושא הפוטותרפייה ירד לנו החולים ב90אחוז מהעומס, פלוס יעלה לנו כסף קטן וממש משתלם מבלי שהמתקן יתפוס לנו מקום בבית וגם לאלו שאין יהנו מהטיפול ויהנו מהזמן בוא נגיד שעם הרעיון אני פותר המון כאבי ראש שזה שווה המון כסף והמון בריאות ופחות לחץ על החבר שלנו פסורי
תודה צרלי זפלין

למעלה