ערב טוב חברים,אני שמחה לחזור אחרי חודש שלא

גליתוש39

New member
ערב טוב חברים,אני שמחה לחזור אחרי חודש שלא

הייתי פה,כי לא היה לי מחשב.... אז,מה שלומכם?מה חדש? עדכנו אותי,לעזאזל..... פאול מזל טוב לך ולאשתך,שיהיו רק בשורות טובות.ובהצלחה בעסק החדש,מבטיחה לזכור אותך בנסיעה הבאה שלי
איתן,מה קורה ברידינג.זה פתוח לכלל המעריצים?או רק ליחידי סגולה כמוך?!.... שרית,אני מקווה שאת חשה טוב יותר.יהיו עוד הופעות...(למרות שאני ממש מבינה את האכזבה שלך)בריאות מתוקה,רק בריאות!! אז חברים תזכרו גם אותי בעדכונים.(למרות שאני חדשה פה). באמת היה מדליק עם פבלו אתמול,הוא פשוט מקסים,חתיך,מצחיק וסקסי.כן,כן זכור לי שהוא של מירי...

יחידי סגולה שיש להם כ 100 ש"ח כנראה ../images/Emo6.gif

עזברי אותך משטויות "עכשיו את יודעת" שיש לנו דברים יותר חשובים ... עכשיו את יודעת - פבלו רוזנברג : ונידמה שתמיד היינו יחד / עוד לפני שנולדנו בכלל / המילים הגדולות והפחד / כבר אורבים לך בפה ושותקים את רוצה שידי המלטפת / תעורר בך תמונות של ילדות / כמו אבק של חמסין בחום יולי / כמו האור המחוויר והולך ועכשיו את יודעת / איך אהבות מתקיימות כל החיים / תכתבי על זה פעם / מה יישאר כשהכל יגמר את שמחה לצייר בי עולם / בצבעים חזקים עד סחרור / בבלבול העצום הרובץ פה / אני צף מחויך וברור מכל הדברים הפשוטים שאת מבקשת / אשרטט ברכות על גבך את מפות העתיד

העגול

New member
גם אני יחידת סגולה אחת קטנה , יהיה שם .

מצטער שאני לא יכול לומר על בנים את אותם הדברים כמוך , פשוט לא יוצא לי מהפה . נסתפק בזה שהוא זמר מצוין , ובנאדם מיוחד .

למעלה