ערב טוב חברים, מה בתוכנית הערב?

דרורk

New member
ערב טוב לך כישרונית ../images/Emo140.gif

היית חסרה כאן בפורום...
בכל מקרה כישרונית...הערב בתוכנית הייתי ממליץ על סיפורים ממיפגשי דייטים מוזרים או מצחיקים שעברו על החברה כאן... בכל מקרה הייתי סקרן לדעת מי הראשון או הראשונה שיספרו על מקרה מעניין מפגישה שעברה עליהם בעבר...

הפלא ה8

New member
הפרח? לזה התכוונת ../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif

געגועים זה טוב... גם אני ...קצת...
(עד שעולות כאן ההודעות - אלוהים ישמור)

3שרונית

New member
יש לי יש לי ...סיפורררר

ככה , בימי הרווקות העליזים, לאחר פרידה ממישהו שהיה איתי 3 שנים,בתקופה ההיא גרתי באילת, הגעתי לבקר חברה בירושלים, בקיצור החברה יצאה לפגישה עם מישהו, כאילו דייט ראשון, וביקשה ממני להצטרף כי לבחור יש חבר שהוא מביא איתו, כי ההוא קצת בדאון והוא רוצה להוציא אותו לבלות. טוב , מגיעים למקום שנקבע, מתיישבים ומחכים לבחורים. ראשון נכנס הדייט, מיד אחריו נכנס .......האקס שלי!!! היה קצת מוזר אבל נגמר טוב.

לי היה קטע טוב...

פעם יצאתי לבליינד דייט עם איזה מישהי...אני מגיע למקום שקבענו פתאום אני רואה שהבחורה בכסא גלגלים. הקיצר לא נבהלתי..יצאנו ביחד לבית קפה והיה דייט לא רע.. פתאום בסוף הדייט אני בא לעזור לה לצאת..הבחורה מעיפה לי ת'יד, קמה מהכסא ומתחילה לצאת מהבית קפה כשהיא מגלגלת את הכסא לפניה... מתברר שהיא רק רצתה לבדוק איך אני אגיב ואמרה לי ש"עברתי את המבחן.."

הפלא ה8

New member
תסלח לי אבל אני הייתי מכשילה אותה

איך אני לא אוהבת מבחנים כאלו..כל כך לא פייר כלפי הנכים האמיתיים.

גם לי יש קטע נחמד

ידיד שלי הולך לשיעורי תורה ויש לו שם ידיד יום אחד ידיד שלי אומר לבחור תשמע, יש לי מישהי בשבילך, בחורה נחמדה וכמו שאני מכיר את שניכם אין לי ספק שיכול לצאת מזה משהו טוב גם היא גרושה כמוך ויש לה ילד אחד וגם היא תימניה, היא גרה במושב, אז הבחור שואל מאיזה מושב והידיד עונה לו, הבחור אומר לחבר קוראים לה במקרה ליאורה ויש לה ילד בן 13 הוא אומר כן, הוא אומר לו ושם משפחתה... הוא אומר כן החבר מתלהב "מה אתה מכיר אותה" הבחור "בטח אני מכיר, מכיר יותר מידי טוב זאת גרושתי" ידיד שלי נפל לרצפה.

דרורk

New member
ערב טוב טאז...

אולי לך יש איזשהו סיפור מעניין מהעבר...זאת אומרת איזה מפגש מוזר שעברת בפגישה מיוחדת או משונה...?!

למעלה